Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa New Orleans

Katso kaikki kohteen New Orleans vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa New Orleans

Lennot New Orleasiin

Louisianassa sijaitsevan New Orleansin lähin lentoasema on Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema noin 18 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Suomesta ei ole suoria lentoja New Orleansiin, ja usein kaupunkiin matkustavien on tehtävä kaksi välilaskua. Expedian avulla voi löytää edullisia lentoja New Orleansiin sekä muita tarjouksia hotelleista ja auton vuokrauksesta New Orleansissa.

Suomesta ei ole suoria lentoyhteyksiä New Orleansiin, mutta lentoja voi silti löytää edullisesti. Usein matkalla on tehtävä kaksi välilaskua: toinen Euroopassa ja toinen Yhdysvalloissa. Lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair ja SAS. Joskus voi myös löytää hyvän yhteyden yhdellä välilaskulla, tällöin pysähdys voi olla esimerkiksi New Yorkissa. Matka New Orleansiin ja Louisianaan onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Paras aika vierailla New Orleansissa on helmikuusta toukokuuhun, tosin helmikuussa Mardi Gras’n aikaan kaupungin hotellit ovat aivan täynnä. Halvin aika matkustaa kaupunkiin on kesällä tai syksyllä, mutta silloin ilma on kuuma ja kostea ja lisäksi on olemassa hurrikaanien vaara. Auton vuokraus New Orleansissa ja sen lähilentoasemalla on mahdollista, ja autolla onkin helppo tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin.

Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa sijaitseva New Orleans muistetaan siellä riehuneesta hurrikaani Katrinasta, mutta nyt kaupunki on taas pääsemässä jaloilleen ja matkailijat palaamassa. New Orleansin ehkä tunnetuin tapahtuma on siellä helmikuussa järjestettävä Mardi Gras -karnevaali, jonka aikana kaupunki täyttyy juhlivista ihmisistä. New Orleansissa voi myös palata jazzin alkujuurille sekä tutustua kreolikulttuuriin. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on sen ranskalaiskorttelit. Ainutlaatuinen New Orleans on yksi Yhdysvaltojen suosituimpia kaupunkeja matkailijoiden keskuudessa. Hotelleja New Orleansissa on tarjolla paljon, ja saatavilla on myös monia edullisia majoituspaikkoja.

Lennot New Orleansiin Suomen lentoasemilta

New Orleansiin ei ole suoria lentoja Euroopan kaupungeista, vaan ensin pitää lentää johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvalloissa. Vaihdot saattavat olla esimerkiksi Lontoossa ja Chicagossa, ja lentoja voi löytää myös yhdellä vaihdolla esimerkiksi New Yorkin kautta.

Suurin matkailijamäärä suuntaa kaupunkiin kevättalvella ja keväällä, jolloin kaupungin ilmasto on miellyttävin. Helmikuussa New Orleansissa järjestetään myös Mardi Gras -karnevaali, jolloin hotellin löytäminen ilman varausta kuukausia etukäteen voi olla mahdotonta. Halvimmillaan hotellit ovat loppukesällä ja syksyllä, mutta silloin mukaan kannattaa pakata sateenvarjo.

Kun varaa lennot New Orleansiin Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. New Orleansin matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja tutustua myös muihin Louisianan kohteisiin.

Lennot New Orleansin kansainväliselle lentoasemalle

Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema (MSY) on New Orleansin suurin lentoasema. Lentoasema koki laskun matkustajamäärissä hurrikaani Katrinan jälkeen, mutta määrät ovat nykyisin kasvussa. Lentoaseman kautta kulkee noin 10 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja lentojen määrä nousee jatkuvasti. Lentoasemalle ollaankin suunnittelemassa uutta terminaalia kasvavan matkustajamäärän vuoksi.

Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Lentoasemalta on bussiyhteydet keskustaan, ja toinen nopea ja suhteellisen edullinen tapa on taksi. New Orleansin lentoasemalla on myös useita autovuokraamoja, joten matkaa voi jatkaa myös vuokra-autolla.

Vaikka lentoasemalla on kansainvälisen aseman status, suurin osa lennoista on kuitenkin Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja. New Orleansin Louis Armstrongin lentoasema on kuitenkin yksi harvoista Yhdysvaltojen lentoasemista, jolle on myönnetty lupa Kuuban lentoihin.

Tutustu kohteeseen New Orleans

Tutustu kohteeseen New Orleans Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!