Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa New Orleans

Lennot New Orleasiin

Louisianassa sijaitsevan New Orleansin lähin lentoasema on Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema noin 18 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Suomesta ei ole suoria lentoja New Orleansiin, ja usein kaupunkiin matkustavien on tehtävä kaksi välilaskua. Expedian avulla voi löytää edullisia lentoja New Orleansiin sekä muita tarjouksia hotelleista ja auton vuokrauksesta New Orleansissa.

Suomesta ei ole suoria lentoyhteyksiä New Orleansiin, mutta lentoja voi silti löytää edullisesti. Usein matkalla on tehtävä kaksi välilaskua: toinen Euroopassa ja toinen Yhdysvalloissa. Lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair ja SAS. Joskus voi myös löytää hyvän yhteyden yhdellä välilaskulla, tällöin pysähdys voi olla esimerkiksi New Yorkissa. Matka New Orleansiin ja Louisianaan onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Paras aika vierailla New Orleansissa on helmikuusta toukokuuhun, tosin helmikuussa Mardi Gras’n aikaan kaupungin hotellit ovat aivan täynnä. Halvin aika matkustaa kaupunkiin on kesällä tai syksyllä, mutta silloin ilma on kuuma ja kostea ja lisäksi on olemassa hurrikaanien vaara. Auton vuokraus New Orleansissa ja sen lähilentoasemalla on mahdollista, ja autolla onkin helppo tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin.

Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa sijaitseva New Orleans muistetaan siellä riehuneesta hurrikaani Katrinasta, mutta nyt kaupunki on taas pääsemässä jaloilleen ja matkailijat palaamassa. New Orleansin ehkä tunnetuin tapahtuma on siellä helmikuussa järjestettävä Mardi Gras -karnevaali, jonka aikana kaupunki täyttyy juhlivista ihmisistä. New Orleansissa voi myös palata jazzin alkujuurille sekä tutustua kreolikulttuuriin. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on sen ranskalaiskorttelit. Ainutlaatuinen New Orleans on yksi Yhdysvaltojen suosituimpia kaupunkeja matkailijoiden keskuudessa. Hotelleja New Orleansissa on tarjolla paljon, ja saatavilla on myös monia edullisia majoituspaikkoja.

Lennot New Orleansiin Suomen lentoasemilta

New Orleansiin ei ole suoria lentoja Euroopan kaupungeista, vaan ensin pitää lentää johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvalloissa. Vaihdot saattavat olla esimerkiksi Lontoossa ja Chicagossa, ja lentoja voi löytää myös yhdellä vaihdolla esimerkiksi New Yorkin kautta.

Suurin matkailijamäärä suuntaa kaupunkiin kevättalvella ja keväällä, jolloin kaupungin ilmasto on miellyttävin. Helmikuussa New Orleansissa järjestetään myös Mardi Gras -karnevaali, jolloin hotellin löytäminen ilman varausta kuukausia etukäteen voi olla mahdotonta. Halvimmillaan hotellit ovat loppukesällä ja syksyllä, mutta silloin mukaan kannattaa pakata sateenvarjo.

Kun varaa lennot New Orleansiin Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. New Orleansin matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja tutustua myös muihin Louisianan kohteisiin.

Lennot New Orleansin kansainväliselle lentoasemalle

Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema (MSY) on New Orleansin suurin lentoasema. Lentoasema koki laskun matkustajamäärissä hurrikaani Katrinan jälkeen, mutta määrät ovat nykyisin kasvussa. Lentoaseman kautta kulkee noin 10 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja lentojen määrä nousee jatkuvasti. Lentoasemalle ollaankin suunnittelemassa uutta terminaalia kasvavan matkustajamäärän vuoksi.

Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Lentoasemalta on bussiyhteydet keskustaan, ja toinen nopea ja suhteellisen edullinen tapa on taksi. New Orleansin lentoasemalla on myös useita autovuokraamoja, joten matkaa voi jatkaa myös vuokra-autolla.

Vaikka lentoasemalla on kansainvälisen aseman status, suurin osa lennoista on kuitenkin Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja. New Orleansin Louis Armstrongin lentoasema on kuitenkin yksi harvoista Yhdysvaltojen lentoasemista, jolle on myönnetty lupa Kuuban lentoihin.

Autonvuokraus kohteessa New Orleans: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa New Orleans?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen New Orleans halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa New Orleans?

Autonvuokraus maksaa kohteessa New Orleans keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa New Orleans?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa New Orleans?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen New Orleans

Tutustu kohteeseen New Orleans Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!