Halvat lennot New Orleans

Lisätietoja – New Orleans

Lennot New Orleans

Jazzin pehmeitä tahteja, Mardi Gras -festivaalin hurjaa menoa ja ranskalaiskorttelin kauniita, historiaa uhkuvia taloja – Mississippi-joen varrella Yhdysvaltain Louisianassa sijaitseva New Orleans ei turhaan ole legendaarinen. Varaa lennot New Orleansiin ja lähde kiehtovalle matkalle tähän Yhdysvaltain kuuluisaan musiikin ja kulttuurien sulatusuuniin.

Matkat New Orleansiin vievät sinut Yhdysvaltain eteläosiin, Meksikonlahden poukamaan muodostuneiden Pontchartrainin ja Borgnen järvien väliin jäävälle niemelle. New Orleans on historiansa ja ainutlaatuisen kulttuurinsa ansiosta kiehtova lomakohde, jossa aika ei varmasti käy tylsäksi. Halvat lennot New Orleansiin löytyvät yleensä tammi-helmikuussa, ja liput kannattaa varata paria kuukautta etukäteen. Pidä kuitenkin mielessä, että laskiaisen Mardi Gras houkuttelee alueelle paljon turisteja.

New Orleansissa on kaksi lentokenttää, New Orleans Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema ja New Orleans Lakefrontin lentoasema. Näistä viimeksi mainittu ei ole kansainvälisten lentojen käytössä, joten lennot New Orleansiin harvemmin löytävät tiensä sen kiitoradoille, mutta on siitä huolimatta vierailemisen arvoinen – voit osallistua vaikka lento-opetukseen visiitilläsi!

Lennot New Orleans Louis Armstrongille

New Orleans Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema sijaistee noin 25 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Pääset kulkemaan lentokentältä keskustaan helposti sekä autolla että bussilla. Tarjolla on myös Amtrakin junayhteydet, mutta junamatka voi kestää jopa tunnin, ja matka lentokentältä lähimmälle rautatieasemalle tulee matkustajien järjestää itse joko bussilla tai taksilla – joten mikset matkaisi näillä menopeleillä suoraan kaupungin keskustaan?

Linja-autolla perille

New Orleans Louis Armstrongin lentoaseman virallinen maakuljetuksen yhteistyökumppani AirportShuttlen lentokenttäbussi. Lentokenttäbussit ovat kätevä tapa kulkea lentokentän ja kaupungin väliä. Varaus kannatta kuitenkin tehdä etukäteen, jos tarvitset esteettömän pääsyn ajopeliin, matkaporukkasi on erityisen suuri tai haluat kuljettajan tulevan vastaan sovittuun paikkaan. Lippuja saa lentokentältä. Lentokenttäbussi on melko tyyris, mutta hinta sisältää kolme matkatavaraa per henkilö ja matkustustilaa on runsaasti.

Lentokenttäbussin kyydissä pääset matkustamaan turvallisesti, mukavasti ja tilavasti suoraan New Orleansin keskustaan ja esikaupunkialueelle, joissa hotellit New Orleansissa yleensä sijaitsevat. Pääset sen kyydissä tarvittaessa myös ranskalaiselle korttelille, Ernest N. Morialin konferenssikeskukselle ja jopa lauttaterminaaleille. Voit myös tilata kuljetuksen hotelliltasi takaisin lentokentälle, kunhan teet sen vähintään 24 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

Lentokentän ja keskustan väliä kulkee nykyään myös paikallisbusseja. Jefferson Transit Authority (JET) ja Regional Transportation Authority (RTA) liikennöivät lentokentältä New Orleansin keskustaan yhdeksän kertaa päivässä. Bussit lähtevät terminaalin toisesta kerroksesta asemahalli C:n infopisteen ulkopuolelta. Bussit ovat kenties halvin, mutta eivät välttämättä kaikista kätevin tapa matkustaa lentokentältä keskustaan: matka voi kestää lähes tunnin ja bussiin ei oteta suuria matkatavaroita.

Lentokentältä keskustaan taksilla

Toinen vaihtoehto kulkea kaupunkiin on Yhdysvaltojen kuuluisat taxicabit. Taksitolpat löydät 1. ja 14. matkatavarahihnan edessä sijaitsevan terminaalin ensimmäisestä kerroksesta. Tolpalle on aina jonoa, mutta jos olette liikkeellä 2–4 hengen porukalla, on taksi lentokenttäbussia halvempi vaihtoehto. Suurin osa takseista hyväksyy myös luottokorttimaksut, joten sinun ei heti tarvitse alkaa tuhlaamaan käteisvarojasi. Myös Uber toimii lentokentällä, jos jonottaminen ei maistu.

Autonvuokraus New Orleans

Kolmas vaihtoehto siirtyä New Orleansissa lentokentältä hotellille ja keskustaan on ajaa itse. Matka kestää sujuvassa liikenteessä noin puoli tuntia, suuntasit keskustaan sitten I-10-tietä tai Highway 61 pitkin. Vuokra-autot eivät ole halpoja, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden liikkua kaupungissa vapaasti, etkä joudu odottelemaan aikatauluja tai pitkiä taksijonoja. Vuokra-autojen luovutusalueen löydät, kun suuntaat ulos matkatavarahihnoilta 12–14 ja seuraat päällystettyä kävelytietä asiakaspalvelurakennukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen New Orleans lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa New Orleans on vain yksi lentoasema – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema).
Kuinka kaukana New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos aiot yöpyä kohteen New Orleans keskustassa, kannattaa selvittää kuinka pääset lentoasemalta kaupunkiin jo ennen koneen laskeutumista. Keskusta-alue sijaitsee 18 km:n päässä kohteesta MSY.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen New Orleans?
Tee matkastasi kohteeseen New Orleans yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on erinomainen tapa saada viimeisintä tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen New Orleans suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen New Orleans suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen New Orleans joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen New Orleans, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa New Orleans?
MSY sijaitsee 18 km:n päässä kohteen New Orleans keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen New Orleans?
Noin 14 lentoyhtiötä palvelee kohdetta New Orleans 50 lentoasemalta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New Orleans?
United Airlines, Southwest Airlines ja Spirit Airlines operoivat useimmat lennot kohteeseen New Orleans. Suurin osa näistä lennoista saapuu kohteesta Houston, ja United Airlines operoi suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen New Orleans?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä helpompaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentoasemilla. Jos olet suuntaamassa kohteeseen New Orleans, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään noin 961 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen New Orleans?
Midtown, Monroe ja Belmont ovat yleisiä lähtölentokenttiä kohteeseen New Orleans matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen New Orleans lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Midtown ja New Orleans välillä on 2 tuntia ja 4 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Monroe, lentoaika on suunnilleen 2 tuntia ja 12 minuuttia, ja 2 tuntia ja 53 minuuttia kohteesta Belmont.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen New Orleans?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Lippujen hinnat ovat yleensä kalleimmillaan mitä lähemmäksi lähtöpäivä tulee. Kannattaa myös vertailla lippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on useita lentokenttiä, saatat löytää loistavan hintaiset lennot lentämällä pienemmälle lentokentälle. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen New Orleans?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla nautittava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Kokosimme listan käteviä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen New Orleans stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Lentäminen voi olla loistava kokemus, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä pakata pari kosmetiikkatuotetta, kuten deodorantti ja hiusharja, ylimääräiset sukat ja hyvä romaani. Seuraavaksi mukaan kannattaa ottaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä mahdollisesti kunnollinen matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin kuuluvat puukot, sakset, aerosolit ja valkaisuaineet Urheiluvälineitä, kuten golfmailoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita matkustajia, kuten pippurisumutetta ja tuliaseita, ei voi myöskään ottaa mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Matkalle kannattaa laittaa päälle mukavat vaatteet. Väljät ja hengittävät vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa ottaa jotain lämmintä, koska lämpötila lentokoneen matkustamossa on yleensä viileä. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi ja nilkkasi saattavat turvota matkan aikana. Korkokengät ja raskaat saappaat kannattaa suosiolla pakata matkalaukkuun.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, jonka aiheuttaa huonon verenkierron seurauksena syntyvä verihyytymä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely niin usein kuin se on mahdollista ovat hyviä tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen New Orleans?
Turvallisuustarkastukseen kannattaa varautua jo paljon ennen lentokentälle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen New Orleans matkalla olevaan koneeseen ilman sen suurempia ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi helposti saatavilla. Ne pitää esittää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki läpivalaistaan erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten läppärit ja puhelimet, tullaan myös skannaamaan erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Muista poistaa kaikki geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroista. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Oikeanlaiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentoasemalla. Saappaat pitää usein ottaa pois jalasta ja laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Ballerinoja ja muita kevyitä kenkiä ei yleensä läpivalaista erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen New Orleans
KohdelentokenttäLouis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodiMSY
KohdekaupunkiNew Orleans
Lennon hinta171 €