Halvat lennot New Orleans

Suosittuja lentoja kohteeseen New Orleans

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 427 € yhdensuuntaisille lennoille ja 773 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Lisätietoja – New Orleans

Lennot New Orleans

Jazzin pehmeitä tahteja, Mardi Gras -festivaalin hurjaa menoa ja ranskalaiskorttelin kauniita, historiaa uhkuvia taloja – Mississippi-joen varrella Yhdysvaltain Louisianassa sijaitseva New Orleans ei turhaan ole legendaarinen. Varaa lennot New Orleansiin ja lähde kiehtovalle matkalle tähän Yhdysvaltain kuuluisaan musiikin ja kulttuurien sulatusuuniin.

Matkat New Orleansiin vievät sinut Yhdysvaltain eteläosiin, Meksikonlahden poukamaan muodostuneiden Pontchartrainin ja Borgnen järvien väliin jäävälle niemelle. New Orleans on historiansa ja ainutlaatuisen kulttuurinsa ansiosta kiehtova lomakohde, jossa aika ei varmasti käy tylsäksi. Halvat lennot New Orleansiin löytyvät yleensä tammi-helmikuussa, ja liput kannattaa varata paria kuukautta etukäteen. Pidä kuitenkin mielessä, että laskiaisen Mardi Gras houkuttelee alueelle paljon turisteja.

New Orleansissa on kaksi lentokenttää, New Orleans Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema ja New Orleans Lakefrontin lentoasema. Näistä viimeksi mainittu ei ole kansainvälisten lentojen käytössä, joten lennot New Orleansiin harvemmin löytävät tiensä sen kiitoradoille, mutta on siitä huolimatta vierailemisen arvoinen – voit osallistua vaikka lento-opetukseen visiitilläsi!

Lennot New Orleans Louis Armstrongille

New Orleans Louis Armstrongin kansainvälinen lentoasema sijaistee noin 25 kilometrin päässä New Orleansin keskustasta. Pääset kulkemaan lentokentältä keskustaan helposti sekä autolla että bussilla. Tarjolla on myös Amtrakin junayhteydet, mutta junamatka voi kestää jopa tunnin, ja matka lentokentältä lähimmälle rautatieasemalle tulee matkustajien järjestää itse joko bussilla tai taksilla – joten mikset matkaisi näillä menopeleillä suoraan kaupungin keskustaan?

Linja-autolla perille

New Orleans Louis Armstrongin lentoaseman virallinen maakuljetuksen yhteistyökumppani AirportShuttlen lentokenttäbussi. Lentokenttäbussit ovat kätevä tapa kulkea lentokentän ja kaupungin väliä. Varaus kannatta kuitenkin tehdä etukäteen, jos tarvitset esteettömän pääsyn ajopeliin, matkaporukkasi on erityisen suuri tai haluat kuljettajan tulevan vastaan sovittuun paikkaan. Lippuja saa lentokentältä. Lentokenttäbussi on melko tyyris, mutta hinta sisältää kolme matkatavaraa per henkilö ja matkustustilaa on runsaasti.

Lentokenttäbussin kyydissä pääset matkustamaan turvallisesti, mukavasti ja tilavasti suoraan New Orleansin keskustaan ja esikaupunkialueelle, joissa hotellit New Orleansissa yleensä sijaitsevat. Pääset sen kyydissä tarvittaessa myös ranskalaiselle korttelille, Ernest N. Morialin konferenssikeskukselle ja jopa lauttaterminaaleille. Voit myös tilata kuljetuksen hotelliltasi takaisin lentokentälle, kunhan teet sen vähintään 24 tuntia ennen lennon lähtöaikaa.

Lentokentän ja keskustan väliä kulkee nykyään myös paikallisbusseja. Jefferson Transit Authority (JET) ja Regional Transportation Authority (RTA) liikennöivät lentokentältä New Orleansin keskustaan yhdeksän kertaa päivässä. Bussit lähtevät terminaalin toisesta kerroksesta asemahalli C:n infopisteen ulkopuolelta. Bussit ovat kenties halvin, mutta eivät välttämättä kaikista kätevin tapa matkustaa lentokentältä keskustaan: matka voi kestää lähes tunnin ja bussiin ei oteta suuria matkatavaroita.

Lentokentältä keskustaan taksilla

Toinen vaihtoehto kulkea kaupunkiin on Yhdysvaltojen kuuluisat taxicabit. Taksitolpat löydät 1. ja 14. matkatavarahihnan edessä sijaitsevan terminaalin ensimmäisestä kerroksesta. Tolpalle on aina jonoa, mutta jos olette liikkeellä 2–4 hengen porukalla, on taksi lentokenttäbussia halvempi vaihtoehto. Suurin osa takseista hyväksyy myös luottokorttimaksut, joten sinun ei heti tarvitse alkaa tuhlaamaan käteisvarojasi. Myös Uber toimii lentokentällä, jos jonottaminen ei maistu.

Autonvuokraus New Orleans

Kolmas vaihtoehto siirtyä New Orleansissa lentokentältä hotellille ja keskustaan on ajaa itse. Matka kestää sujuvassa liikenteessä noin puoli tuntia, suuntasit keskustaan sitten I-10-tietä tai Highway 61 pitkin. Vuokra-autot eivät ole halpoja, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden liikkua kaupungissa vapaasti, etkä joudu odottelemaan aikatauluja tai pitkiä taksijonoja. Vuokra-autojen luovutusalueen löydät, kun suuntaat ulos matkatavarahihnoilta 12–14 ja seuraat päällystettyä kävelytietä asiakaspalvelurakennukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen New Orleans

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 427 € yhdensuuntaisille lennoille ja 773 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines