COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

ArkansasYhdysvallat

Arkansasissa voit nauttia kulttuurista sisätiloissa ja luontoseikkailuista ulkoilmassa. Lisäksi voit sukeltaa maan alle tutkimaan monia luolia.

Ulkoilma-aktiviteetit ovat houkutelleet jo pitkään matkailijoita Arkansasin-matkalle. Clintonin presidenttikauden jälkeen monet amerikkalaiset ovat käyneet viikonloppumatkalla Arkansasissa tutustumassa Clintonin poliittisiin juuriin. Suunnittele loma, joka on täynnä kiehtovaa historiaa, seikkailuja, raveja, vinttikoirakilpailuja ja paljon muuta.

Osavaltion keskellä sijaitseva pääkaupunki Little Rock tarjoaa monia erilaisia nähtävyyksiä. William J. Clinton Presidential Libraryssä voit perehtyä entisen presidentin varhaisvuosiin, presidenttikausiin ja niiden jälkeiseen hyväntekeväisyystyöhön. Tutkiskele presidentin limusiinia ja kopiota presidentin työhuoneesta, Oval Officesta. Tutustu Clintonin lapsuudenkotiin Hopessa.

Central High School National Historic Site on paikka, jossa voit perehtyä Arkansasissa 1950-luvun lopussa pinnalla olleisiin rotuerotteluun liittyneisiin ongelmiin. Vieraile lasten kanssa Little Rock Zoossa, Museum of Discoveryssa ja Children’s Museumissa. Kävele tai pyöräile halvalla Arkansasin-matkalla Arkansas River Traililla ja Big Dam Bridgeä pitkin Arkansasjoen ylitse. Shoppaile ja syö ravintoloissa River Marketin alueella.

Ihaile osavaltion geologisia nähtävyyksiä useilla eri alueilla. Tutustu osaan yli 2 000 maanalaisesta luolasta Ozarkvuorten alueella. Voit osallistua hyvin organisoidulle opastetulle kierrokselle tai palkata oppaan vapaamuotoisemmalle kiertokäynnille. Otsalampun valossa voit ihailla stalaktiitteja ja stalagmiitteja, fossiileja, vedenalaisia vesiputouksia, sokeita kaloja ja salamantereita. Ihaile kimaltelevia kvartsikiteitä tai jopa timantteja Ouachitavuorilla lähellä Hot Springsiä. Kaiva omat mineraalisi tai osta ne lahjatavaraliikkeestä. Kaivaessasi voit kuunnella ozarkilaista kansanmusiikkia.

Hot Springs National Park ympäröi Hot Springsin kaupunkia. Patikoi poluilla, kokeile veden lämpötilaa ja nauti rentouttavasta kylvystä kylpylässä tai uima-altaassa. Katsele täysiveristen hevosten raveja Hot Springsissä ja vinttikoirakilpailuja West Memphisissä.

Arkansas väittää olevansa vuonna 1935 keksityn juustodipin synnyinpaikka. Matkusta osavaltion ympäri ja maistele tulista sekoitusta. Voit aloittaa makumatkan dipin synnyinsijoilta, Little Rockin Mexico Chiquitosta.

Suositut kaupungit kohteessa Arkansas

Fayetteville johon kuuluu moottoripyöräily
Fayetteville
Yliopisto, Urheilu ja Amerikkalainen jalkapallo

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Beaver Lake
  • Baum Stadium
  • Botanical Garden of the Ozarks
Eureka Springs joka esittää kaupunki ja vanha arkkitehtuuri
Eureka Springs
Shoppailu, Viihde ja Katedraali

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Beaver Lake
  • Turpentine Creek Wildlife Refuge
Little Rock featuring moderni arkkitehtuuri ja lähde sekä yksi nainen
Little Rock
River View, Urheilu ja Elävää musiikkia

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • MacArthur Park
Hot Springs featuring auringonlasku ja matkat
Hot Springs
Kuuma lähde, Järvi ja Luonto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Hot Springsin kansallispuisto
Buffalo National River featuring rauhalliset maisemat
Mountain Home
Lapsiystävällinen, River View ja Järvi

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Buffalo National River
Beaver Lake featuring karu rannikko ja lautta sekä pieni ryhmä ihmisiä
Rogers
Ruokailu, Shoppailu ja Lapsiystävällinen

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Beaver Lake