COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

MaineYhdysvallat

Mainen jylhältä rannikolta avautuvat sykähdyttävät näkymät. Katsele hummerinpyytäjiä työnsä touhussa ja syö mitä tuoreimpia mereneläviä.

Mainen Atlantin rannikon pituus on 6 500 kilometriä kaikki lahdet ja poukamat mukaan laskettuina. Halvalla Mainen-matkalla voit autoilla, pyöräillä tai patikoida tällä jylhällä rannikolla ja nauttia joka kulman takana avautuvista uskomattomista merimaisemista. Käy katsomassa auringonnousua Yhdysvaltojen itäisimmissä kohdassa punavalkoraidallisella West Quoddy Head Lightin majakalla Lubecissa.

Seikkaile Acadia National Parkissa Mount Desert Islandilla, Atlantin valtamerestä kohoavalla suurella graniittisaarella. Autoile tai patikoi Mainen-viikonloppulomalla Cadillacvuorelle ja kuuntele puistonvartijan tarinoita tähtitaivaan alla. Vaella jylhällä rannikolla tai pue märkäpuku yllesi ja snorklaa tai sukella Atlantin vesissä. Käy mantereella Bar Harborissa, jossa riittää hauskaa nähtävää ja ostospaikkoja.

Portlandissa voit nauttia kulttuurista. Käy teatterissa tai konsertissa Merrill Auditoriumissa. Tutustu Portland Museum of Artiin, jossa on paikallista ja kansainvälistä taidetta.

Shoppailijoiden suosikkikohde on Freeport, joka on yksi Yhdysvaltojen alkuperäisistä outlet-keskuksista. Siellä myydään kuuluisien merkkien sekundakappaleita alehintaan. L.L. Beanillä on retkeilyvarustemyymälän lisäksi Outdoor Discovery School, jossa voit opetella melomaan kajakilla tai kanootilla tai perhokalastamaan.

Katahdinvuori sijaitsee Mainesta Georgiaan kulkevan 3 508 kilometriä pitkän Appalachian Trailin toisessa päässä. Voit kiivetä 1 603 metriä korkealle huipulle kesä- tai heinäkuussa lumien sulettua polulta ja lähteä kolmen kuukauden pituiselle vaellusmatkalle tai tyytyä kannustamaan muita sitkeitä vaeltajia. Tutustu ympäröivän Baxter State Parkin yli 81 000 hehtaarin suuruiseen rauhalliseen metsään.

Maine on kuuluisa hummerijuhlistaan. Näitä koko naapuruston yhteen kokoavia tapahtumia järjestetään joka kesä kerran tai useammin monissa kaupungeissa. Nauti valtavissa padoissa höyrytettyjä paikallisia simpukoita, maissia ja tuoretta hummeria sulatetun voin kera. Voit ottaa hummereita mukaasi jäihin pakattuina tai pyytää lähettämään hummerit kotiosoitteeseesi, jotta voit nauttia niiden mausta myöhemmin ja muistella samalla Mainen-matkaasi.

Suositut kaupungit kohteessa Maine

Portland Head Light joka esittää karu rannikko, yleiset rantanäkymät ja majakka
Portland
Shoppailu, Satama ja Merenherkut

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Portlandin taidemuseo
 • Wadsworth-Longfellow House
 • Eastern Promenade
Bar Harbor joka esittää majakka ja kallioinen rannikko
Bar Harbor
Satama, Poolside Bars ja Luonto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Acadia National Park
 • Village Green
 • Cadillac Mountain
Pejepscot Museum featuring talo
Boothbay Harbor
Satama, Veneily ja Meri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Acadia National Park
 • Pemaquid Point Lighthouse Park
 • Popham Beach
Augusta johon kuuluu kaupunki
Augusta
Ruokailu, Shoppailu ja Lapsiystävällinen

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Old Fort Western
 • Capitol Park
Camden
Camden
Meri, Satama ja Merenherkut

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Maine Lighthouse Museum
Bangor johon kuuluu syksyn värit
Bangor
Shoppailu, Ruokailu ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Stephen King's House