COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

District of ColumbiaYhdysvallat

Nauti Yhdysvaltojen pääkaupungin arvokkaasta ja juhlavasta tunnelmasta, politiikasta, historiallisista nähtävyyksistä ja rauhallisista alueista.

Virginian, Marylandin ja Potomacjoen rajaama District of Columbia houkuttelee vuosittain miljoonia matkailijoita, jotka haluavat tutustua Yhdysvaltojen pääkaupungin historiaan ja jännittäviin nähtävyyksiin. Jokaisen amerikkalaisen olisi vierailtava ainakin kerran elämässään Washington D.C.:ssä, joka toivottaa tervetulleiksi myös kaikki ulkomaalaiset matkailijat.

Valkoinen talo on hyvä paikka aloittaa matka Washington D.C.:hen. Valkoinen talo on Yhdysvaltojen presidentin asunto ja toimisto, jossa hän hoitaa monia Yhdysvaltojen ja koko maailman kannalta tärkeitä asioita. Jos haluat tutustua Valkoisen talon sisätiloihin, varaa aika kongressiedustajalta tai kotimaasi lähetystön kautta vähintään 21 päivää ennen vierailuasi.

Valkoisen talon lähettyvillä sijaitseva National Mall ei ole ostoskeskus vaan 59 hehtaarin kokoinen puisto. Puiston keskellä kohoava suuri Washington-monumentti näkyy myös heijastavasta altaasta, joka levittäytyy länteen kohti Lincolnin muistomerkkiä ja Vietnamin sodan veteraanien muistomerkkiä.

Tidal Basinin ympäriltä löytyvät Martin Luther King, Jr.:n muistomerkki, Thomas Jeffersonin muistomerkki ja United States Holocaust Memorial Museum. Idässä näkyy Yhdysvaltain kongressin rakennuksen vaikuttava valkoinen kupoli. Voit varata opastetun kierroksen rakennukseen.

Kaupunkilomalla Washington D.C.:ssä kannattaa käydä samalla alueella sijaitsevassa Smithsonian National Museumissa, Newseumissa ja National Gallery of Artissa. Voit myös katsella tanssi- tai teatteriesitystä tai kuunnella sinfoniaorkesterin konserttia John F. Kennedy Performing Arts Centerissä.

Sään suosiessa voit vuokrata halvalla Washington D.C.:n ‑matkalla Capital Bikesharen kaupunkipyörän ja suunnata kauempana sijaitseviin kohteisiin. Pyöräile Georgetowniin, jossa voit ihailla kuuluisaa yliopistoa ja tutustua Potomacjoen varrella sijaitseviin viehättäviin kauppoihin ja kahviloihin. Pyöräile tai autoile Arlingtonin sotilashautausmaalle, jonne on haudattu yli 400 000 asevoimien palveluksessa ollutta henkilöä ja heidän perheenjäsentään. Käy katsomassa Tuntemattoman sotilaan hautaa.

Washington D.C. on paitsi Yhdysvaltojen poliittinen keskus myös paikka, jonne ulkomaalaiset vierailijat saapuvat neuvottelemaan, käymään kauppaa ja katselemaan nähtävyyksiä. Kävele Embassy Row’na tunnettua Massachusetts Avenueta pitkin ja ihaile sen varrella sijaitsevia suurlähetystöjä, joita on koko kaupungissa yli 170.

Suositut kaupungit kohteessa District of Columbia

Washington
Washington
Historiallinen, Museo ja Monumentti

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Union Station -ostoskeskus
  • Capital One Arena
  • Kansainvälinen vakoilumuseo