COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

MinnesotaYhdysvallat

Pohjoisessa Minnesotan osavaltiossa voit nauttia maailman parhaimpiin kuuluvasta ostoskeskuksesta ja ulkoilma-aktiviteeteista.

Minnesota on ansainnut lempinimensä 10 000 järven maa. Minnesotan-matkalla voit kalastaa, purjehtia, meloa kajakilla tai kanootilla, vesihiihtää, uida ja ottaa aurinkoa. Minnesota on täydellinen paikka rentoutua ja harjoitella perhokalastusta. Suuntaa lähellä Bemidjiä sijaitsevaan Lake Itasca State Parkiin, jossa voit kävellä Mississipin alkulähteellä.

Vesistöjen lisäksi voit nauttia kesä- ja talviurheilulajeista osavaltion hiljaisissa metsissä. Patikoi halvalla Minnesotan-matkalla Superior National Forestissa, metsästä hirviä, kokeile kävellä lumikengillä tai hiihdä pitkän latuverkoston laduilla. Uskaliaat voivat pukea talvella lämpimät vaatteet ylleen, ottaa lämpömittarin mukaan ja suunnata pohjoiseen International Fallsin alueelle, jolla lämpötila voi laskea –43 asteeseen. Yövy mukavassa talvimökissä ja nauti paikallista olutta samalla kun katselet television säätiedotusta alueen kylmistä pakkasista.

Etelän kaksoiskaupungit Minneapolis ja Saint Paul kohoavat jo paljon leveämmän Mississipin rannoilla. Näissä kaupungeissa voit liikkua ympäri vuoden kulttuurikohteisiin kilometrien pituisia sisätiloissa kulkevia jalkakäytäviä pitkin. Ne yhdistävät Minneapolisin pilvenpiirtäjät toisiinsa ja suojaavat jalankulkijoita talven kylmyydeltä ja kesän kuumuudelta. Tutustu Minnesotan-kaupunkilomalla Walker Art Centerin, Minneapolis Institute of Artsin ja Minnesotan yliopiston alueella sijaitsevan Weisman Art Museumin kuuluisiin taidekokoelmiin. Urheilukulttuuria on tarjolla Minnesota Vikingsin amerikkalaisen jalkapallon ottelussa, Timberwolvesin koripallo-ottelussa tai Twinsin baseball-ottelussa.

Lähistöllä Bloomingtonissa sijaitseva Mall of America tarjoaa melkein loputtoman määrän kauppoja ja viihdepaikkoja. Lähes 40 hehtaarin suuruinen ostoskeskus kuuluu kävijämääriltään maailman suurimpiin, ja siellä on yli 520 liikettä, 50 ravintolaa ja sisätiloissa sijaitseva huvipuisto ja akvaario.

Koillisessa kaukana Minneapolisin suurkaupungin humusta sijaitseva Duluth kohoaa Yläjärven rannalla. Aja North Shore All-American Scenic Drivea pitkin ja nauti kauniista näkymistä valtavalle järvelle. Pysähdy matkan varrella ja patikoi pieniä puroja pitkin vesiputouksille. Tutustu osavaltion kauppalaivahistoriasta kertoviin näyttelyihin Lake Superior Maritime Visitor Centerissä ja kävele laivan kannella S.S. William A. Irvin Ore Boat Museumissa.

Suositut kaupungit kohteessa Minnesota

Minneapolis - St.Paul joka esittää moderni arkkitehtuuri
Minneapolis - St.Paul
Shoppailu, Urheilu ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Nicollet
  • Minneapolis Institute of Arts
  • Guthrie Theater
Duluth johon kuuluu pieni kaupunki tai kylä, talo ja vanha arkkitehtuuri
Duluth
Järvi, Shoppailu ja Retki

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Gooseberry Falls State Park
Rochester johon kuuluu yleiset rantanäkymät, kaupunki ja puisto
Rochester
Ruokailu, Shoppailu ja Urheilu

…"

Minnesota joka esittää puisto, maisemat ja joki tai puro
Brainerd
Lapsiystävällinen, Vesipuisto ja Järvi

…"

Owatonna
Ruokailu, Lapsiystävällinen ja Retki

…"

Mankato
Yliopisto, Teatteri ja Elävää musiikkia

…"