COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

New MexicoYhdysvallat

Lounais-Yhdysvaltojen leppoisasta elämästä haaveilevien paratiisissa voit nauttia upeista vuorista, kiehtovasta historiasta ja alkuperäisväestön kauniista taiteesta.

Lähde matkalle New Mexicoon ja nauti jännittävästä lomasta, joka kattaa matka-aktiviteettien koko kirjon taiteesta seikkailuihin.

Osavaltion pääkaupunki Santa Fe on arvostettu kulttuurikaupunki. Tutustu New Mexicon ‑kaupunkilomalla Museum of International Folk Artiin tai nauti kesällä järjestettävistä ulkoilmakonserteista Santa Fe Opera Housella. Tutustu kaupunkiin kävellen ja nauti 400 vuotta vanhoista lähetysasemista, monista museoista ja eklektisistä taidegallerioista.

Tällä pohjoisella keskisellä alueella on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa, ja lähellä sijaitsevan Taosin talviurheilukeskusten alueella sataa lunta yli 7,6 metriä talvessa. Tämä tarkoittaa upeita olosuhteita laskettelulle. Lisäksi voit nauttia mahtavista pyöräily- ja maastopyöräilyreiteistä. Santa Fen eteläpuolella voit tutustua turkoosikaivoksiin ja ostaa käsintehtyjä koruja Cerrillosissa.

Albuquerquen alkuperäisväestön ja espanjalaisten kulttuurien vaikutteet näkyvät kaupungin arkkitehtuurissa, ruoassa ja taiteessa. Sen vanhassakaupungissa on savitiilirakennuksia ja ‑kirkkoja, jotka on rakennettu kestämään aavikon kuumuutta. Talvilomien aikaan rakennukset koristellaan lukuisin pienin kynttilöin. Tutustu paikallishistoriaan ja paikallisiin tapoihin Petroglyph National Monumentilla ja Indian Pueblo Cultural Centerissä.

Maista newmexicolaista punaista ja vihreää chilikastiketta, jota käytetään kaikessa syötävässä burritoista jäätelöön. Voit tehdä ostoksia ja tutustua taiteeseen yli 100 putiikissa ja galleriassa, joista monet keskittyvät Lounais-Yhdysvaltojen tuotteisiin.

Matkusta Sandia Peak Tramwayn köysiradan kyydissä 3 163 metriä korkealle vuorenhuipulle nauttimaan panoraamanäkymistä aavikolle. Patikoi poluilla syksyllä ja nauti puiden väriloistosta tai laskettele rinteillä talvella. Käy Albuquerque Biological Parkissa, jossa on akvaario, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha. Nauti 8-päiväisestä Albuquerque International Balloon Fiestasta, jolloin voit ihailla yli 700 kuumailma- ja kaasupalloa. Osallistu lennolle ja ihaile palloja yläilmoista.

Matkusta etelään ja tee retki Socorrosta Pie Towniin, jossa vuosittain syyskuussa järjestettävällä piirakkafestivaalilla on tarjolla yli 100 eri makua. Lähistöllä voit patikoida Continental Divide National Scenic Traililla.

Vieraile halvalla New Mexicon -matkalla myös Roswellissa, jossa käy monien mielestä vierailijoita ulkoavaruudesta.

Suositut kaupungit kohteessa New Mexico

Santa Fe featuring muistomerkki, monumentti ja puisto
Santa Fe
Shoppailu, Museo ja Taide

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Santa Fe Plaza
  • Loretto Chapel
  • Santa Fe Opera
Las Cruces joka esittää vuoret, maatila ja maisemat
Las Cruces
Ruokailu, Retki ja Shoppailu

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • White Sands National Monument
  • White Sands Missile Range
Albuquerque joka esittää katunäkymät
Albuquerque
Historiallinen, Festivaali ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Albuquerque Biological Park
Carlsbad johon kuuluu joki tai puro ja lautta
Carlsbad
Luonto, Luonnonpuisto ja Aavikko

…"

Vierailun arvoisia kohteita

  • Carlsbad Caverns National Park
Taos johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja perintökohteet
Taos
Shoppailu, Murtomaahiihto ja Taide

…"

Ruidoso featuring patsas tai veistos
Ruidoso
Lapsiystävällinen, Vuori ja Murtomaahiihto

…"