COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

ColoradoYhdysvallat

Nauti huumaavan raikkaasta ulkoilmasta Kalliovuorten Coloradossa. Laskettele upeilla rinteillä talvella ja patikoi luonnossa muina vuodenaikoina.

Colorado on kuuluisa vuoristaan, jotka ovat viehättäviä niin talvella kuin kesälläkin, mutta osavaltiossa riittää myös paljon muuta tekemistä.

Käy Coloradon-matkalla osavaltion pääkaupungissa Denverissä, jota kutsutaan lempinimellä Mile High City, koska kaupunki sijaitsee mailin eli 1 609 metrin korkeudella merenpinnasta. Korkean sijaintinsa ansiosta Denverissä on erittäin miellyttävä lämpötila kesäisin, minkä lisäksi Kalliovuorten vaelluspolut ja laskettelurinteet odottavat sinua vain tunnin ajomatkan päässä. Voit tutustua 1 600 metriä pitkän jalankulkijoille varatun 16th Street Mallin vieressä levittäytyvään Denverin keskustaan ilmaisilla busseilla. Nauti Denverin kulttuurinähtävyyksistä, joita ovat muun muassa kasvitieteellinen puutarha, Museum of Nature & Science, Art Museum, eläintarha ja sinfoniaorkesteri. Käy katsomassa huippu-urheilua, kuten amerikkalaista jalkapalloa, koripalloa, baseballia, jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Yhdysvaltojen suurimpiin talviurheilukeskuksiin kuuluva Breckenridge Ski Resort levittäytyy viidelle eri vuorelle ja tarjoaa yli 180 rinnettä. Keskus on nykyisin ympärivuotinen lomakohde, ja sen alueella sijaitsevassa Breck Summer Fun Parkissa on tarjolla lukuisia kesäaktiviteetteja. Nouse BreckConnect Gondolan kyydissä vuoren huipulle ja laske jännittävää Alpine SuperSlide ‑kelkkamäkeä ja Gold Runner Coaster ‑vuoristorataa pitkin yli 760 metriä alas asti. Lisäksi voit maastopyöräillä, vaeltaa ja harrastaa kalliokiipeilyä tai vaijeriliukua tai osallistua vaikka Segway-kiertoajelulle.

Aspen ja Vail ovat valtavia lomakeskuksia, joissa on haastavia rinteitä ja avaria metsäaukioita, joista nauttii koko perhe. Osallistu hiihtotunnille, shoppaile putiikeissa, syö hienoissa ravintoloissa ja nauti jännittävästä after ski ‑tunnelmasta. Coloradossa on yli 20 talviurheilukeskusta. Tee talvilomasta Coloradossa vuosittainen perinteesi ja ota asiaksesi hiihtää kerran jokaisessa keskuksessa.

Coloradon vuorista yli 50 kohoaa yli 4 267 metrin korkeuteen, mikä houkuttelee alueelle kiipeilijöitä. Käy halvalla Coloradon-matkalla lähellä Colorado Springsiä sijaitsevalla Pikes Peakilla, joka kohoaa 4 302 metrin korkeuteen. Tältä ”majesteettisten purppuranpunaisten vuorten” keskellä sijaitsevalta näköalapaikalta voit ihailla alhaalla Suurilla tasangoilla levittäytyviä ”kullanruskeita viljapeltoja”. Huipulla on muistolaatta, johon on kirjoitettu nämä rivit sisältävä Katherine Lee Batesin runo. Näistä lyriikoista syntyi myöhemmin rakastettu laulu America the Beautiful.

Suositut kaupungit kohteessa Colorado

Denver johon kuuluu kaupungin liikealue
Denver
Urheilu, Teatteri ja Elävää musiikkia

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Union Station
 • Denverin taidemuseo
 • Golden Gate Canyon State Park
Colorado Springs joka esittää rotko tai kanjoni ja näkymät sekä suuri ryhmä ihmisiä
Colorado Springs
Vuori, Puutarha ja Yliopisto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Monument Valley Park
 • Colorado Springs Pioneers Museum
 • America the Beautiful Park
Telluriden laskettelukeskus johon kuuluu lunta, hiihto ja gondoli
Telluride
Vuori, Murtomaahiihto ja Vaellus

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Telluride Ski Resort
 • Telluriden historiallinen alue
Boulder featuring auringonlasku, veneily ja järvi tai vesikuoppa
Boulder
Shoppailu, Vuori ja Yliopisto

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Pearl Street Mall
Crested Butte Mountain Resort joka esittää pieni kaupunki tai kylä
Crested Butte
Murtomaahiihto, Vuori ja Vaellus

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Crested Butte Mountain Resort
Fort Collins joka esittää tori ja ulkotaide
Fort Collins
Yliopisto, Vuori ja Pyöräily

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Fort Collins Museum of Discovery