COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

VirginiaYhdysvallat

Virginian osavaltion tunnuslause on ”Virginia is for lovers”, Virginia on rakastavaisille. Rakastavaiset ja muutkin nauttivat osavaltion kauniista hiekkarannoista, metsien peittämistä vuorista, vilkkaista kaupungeista ja historiallisista nähtävyyksistä.

Virginian osavaltiolla on elävä historia aina varhaisesta asutuksesta Yhdysvaltain vapaussotaan ja sisällissotaan. Pohjois-Amerikan ensimmäinen eurooppalaisten siirtokunta perustettiin Jamestowniin vuonna 1607. Historiaa elävöittävässä Jamestown Settlementin museossa voit nähdä, millaista tuon ajan ihmisten elämä oli 400 vuotta sitten. Alueelta on löydetty yli miljoona vanhaa esinettä, joten museo edustaa hyvin tarkasti linnaketta, intiaanikylää ja uudisasukkaiden laivoja.

Virginia oli yksi Yhdysvaltojen 13 alkuperäisestä siirtokunnasta. Siitä tuli Yhdysvaltain kymmenes osavaltio vuonna 1788. Colonial Williamsburg Visitor Center esittelee näitä liittovaltion varhaisia aikoja. Tarjolla on yli 20 itsenäisesti kuljettavaa kierrosta, joilla voit keskustella ajan vaatetukseen pukeutuneiden henkilöiden kanssa samalla, kun he hoitavat päivittäisiä sepän toimiaan, kirnuavat voita, leikkivät kepillä ja vanteella sekä keskustelevat vapaussodan ajan politiikasta.

Richmondin kaupungilla on pitkä historia etelävaltioiden pääkaupunkina sisällissodan aikana. American Civil War Center at Historic Tredegar kertoo tuosta sodasta ja itsenäistymisestä. Näihin historiallisiin kohteisiin voi tutustua myös hauskasti opastetulla Segway-kierroksella, kummituskävelyllä tai risteilyllä. Nykyaikainen Richmond tarjoaa kävijöilleen myös balettia, sinfonioita, oopperaa ja näyttämötaidetta sekä NASCAR- ja hevoskisoja. Jos saavut kesän puolivälissä, voit nähdä Washington Redskins ‑joukkueen harjoitusleirin.

Lomalla Virginian vuoristomaisemissa sinulla on valittavana paljon erilaisia ulkoilmaseikkailuja aina kesän vuorikiipeilystä, melonnasta, kalastuksesta ja haukkametsästyksestä talven lasketteluun, luisteluun ja moottorikelkkailuun. Majoitusvaihtoehtoja on telttaretkeilystä luksuskylpylöihin.

Shenandoahin kansallispuistossa kulkee 167 kilometrin mittainen osuus Appalachian Trail ‑vaellusreitistä, joka tarjoaa rauhallisia patikointimahdollisuuksia ja laajoja koskemattomia metsämaisemia loputtomiin jatkuvilla vuorenrinteillä. Kansallispuiston lähellä sijaitsee myös Luray Caverns, jossa voit tutkia luolia ja niiden värikkäitä stalaktiittejä ja stalagmiittejä. Erityisen upea on kalkkikivimuodostelma, joka näyttää ja kuulostaa hieman uruilta.

Matkalla Virginiassa voit myös käydä hiekkarannoilla Chesapeakenlahden, Atlantin sekä Potomac- ja Jamesjokien rannoilla. Eastern Shorella on perheille hyvin sopivia paikkoja, kun taas Virginia Beach Boardwalkilla on vauhdikkaampaa menoa.

Suositut kaupungit kohteessa Virginia

Virginia Beach
Virginia Beach
Beach View, Meri ja Kävely

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • First Landing State Park
 • Chesapeake Beach
 • Virginia Beach Boardwalk
Charlottesville joka esittää usvaa tai sumua, patikointi tai kävely ja auringonlasku
Charlottesville
Yliopisto, Urheilu ja Viininvalmistamo

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • University of Virginia
 • Monticello
 • Lake Anna
Newport News johon kuuluu teatterinäkymät, moderni arkkitehtuuri ja yökuvat
Newport News
Ruokailu, Shoppailu ja Lapsiystävällinen

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Mariner's Museum
 • Colonial Williamsburg
 • Jamestownin asutus
Norfolk
Norfolk
Beach View, Lapsiystävällinen ja Teatteri

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Harrison Opera House
 • Norfolk Scope
 • Norfolk Botanical Garden
Richmond joka esittää silta, joki tai puro ja kaupunki
Richmond
Historiallinen, Urheilu ja River View

…"

Vierailun arvoisia kohteita

 • Broad Street
 • Keskustan liikealue
Winchester
Ruokailu, Shoppailu ja Historiallinen

…"