Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Pariisissa

Pariisi tunnetaan romanttisena kaupunkina, joka lumoaa viehättävyydellään ja upeilla nähtävyyksillään. Suurin nähtävyys on kuitenkin kaupunki itse. Ranskan pääkaupunkina Pariisilla on aina ollut merkittävä asema Euroopassa, ei pelkästään sijaintinsa vaan myös lumoavan charminsa ansiosta. Pariisi on jotain erityistä, ja sen todellinen lumo avautuu matkailijalle täysin vasta kaupunkiin matkustettaessa.

Liiku vuokra-autolla

Pariisi sijaitsee Seinen varrella Pohjois-Ranskassa. Se on tärkeä muodin, gastronomian ja poliittisen elämän keskus Euroopassa. Pariisi on iso kaupunki, jossa tärkeimmät nähtävyydet ovat ydinkeskustassa, mutta eri kaupunginosissakin on paljon koettavaa. Pariisissa on helppo liikkua polkupyörällä ja metrolla, mutta jos haluaa vuokrata auton Pariisissa, sekin on mahdollista. Pariisin kadut tosin ruuhkautuvat erittäin helposti, ja ruuhkissa voi joutua odottamaan pitkiäkin aikoja.

Eiffel-torniin vuokra-autolla

Pariisi on matkakohde, jonka suosion salaisuus ei ole sen lämmin ja aurinkoinen sää. Itse asiassa Pariisi on osan vuodesta erittäin sateinen. Aurinkoisin ajankohta sään puolesta matkustaa Pariisiin on kesä, mutta matkailijoiden aiheuttama tungos on hieman pienempi keväällä tai syksyllä. Pariisin viehätystä ei kuitenkaan pilaa edes sää. Suomesta Pariisiin voi matkustaa nopeasti suoraan Helsingistä noin kolmessa tunnissa, joten viikonloppumatka Pariisiin on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Suorat ja nopeammat lennot saapuvat yleensä Pariisin suurimmalle lentoasemalle, joka on Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema. Pariisin eteläpuolella sijaitseva Orlyn lentoasema on Pariisin toiseksi vilkkain lentoasema.

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Pariisin keskustasta koilliseen. Lentoasemalta on hyvät juna- ja bussiyhteydet Pariisiin, mutta lentoaseman kaikissa kolmessa terminaalissa on myös mahdollista vuokrata auto. Terminaalien autonvuokrauspisteet on merkitty selkeästi ylhäällä olevin opastein, joten niiden löytymisen ei pitäisi tuottaa päänvaivaa. Lentoasemalla on edustettuina useita autovuokraamoja, joiden valikoimat ovat erittäin monipuoliset. Matkailijalla on siis varaa, mistä valita. Hintoja ja autojen varustetasoa kannattaa kuitenkin aina vertailla keskenään, ennen kuin valitsee käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivan auton.

Orlyn lentoasema ei yllä matkustajamäärissä lähellekään kaupungin vilkkaimman lentoaseman tasoa, mutta sinne saapuu kuitenkin myös kansainvälisiä lentoja. Suomesta Orlyn lentoasemalle voi lentää yhdellä välilaskulla Helsingistä. Matka tosin kestää paljon pidempään kuin suora lento Charles de Gaullen lentoasemalle, mutta joskus kohdalle voi osua lentotarjouksia Pariisiin. Myös Orlyn lentoasemalla moni yhtiö tarjoaa molemmissa terminaaleissaan autonvuokrauspalvelua.

Romanttinen Pariisi

Pariisilla on maine rakkauden ja romantiikan kaupunkina. Sen saa aikaan kaupungin ainutlaatuinen tunnelma, joka on aistittavissa ensi hetkestä alkaen. Leveät Montmartren kadut, pääkatu Champs-Élysées, tunnelmalliset kahvilat, herkkusuiden gastronomiset helmet, muotiliikkeet ja ainutlaatuiset nähtävyydet ovat ikimuistoisia kokemuksia erityisesti niitä ensi kertaa kiertävälle Pariisin ystävälle. Pariisi on toki myös tärkeä politiikan ja liike-elämän keskus Euroopassa. Mutta matkailijalle Pariisi on ennen kaikkea maailman suosituin matkakohde, ja jo yöpyminen Pariisissa on ainutlaatuinen kokemus, kukkaroon tulevasta lovesta huolimatta.

Pariisissa on matkailijalle niin runsaasti nähtävää ja koettavaa, että muutaman päivän loman aikana ei ehdi näkemään kuin osan Pariisista. Pariisissa kannattaakin viettää mahdollisuuksien mukaan pidempi loma, jotta saa kunnolla nauttia Pariisin upeasta tarjonnasta. Pariisi jakautuu Seinen myötä kahteen osaan, vasempaan ja oikeaan rantaan. Joen yli kulkee siltoja, kuten Pont-Neuf, ja puistoista tutustumisen arvoinen on erityisesti Jardin des Tuileries. Pariisin tunnetuin nähtävyys on Eiffel-torni, jonka huipulla kannattaa ehdottomasti Pariisin matkalla käydä. Muita tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Notre Damen katedraali, Riemukaari, Montmartren kirkko Sacré-Coeur, taidemuseo Louvre, muut museot, Napoleonin hauta ja Pariisin yliopiston päärakennus Sorbonne. Lisäksi Pariisin eri korttelit, kuten Latinalaiskortteli, Montparnasse ja Montmartre, ovat hyvä vierailukohde. Niissä kaikissa on oma tunnelmansa kirjailijakahviloineen ja taiteilijoiden kokoontumisalueineen.

Autonvuokraus kohteessa Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Pariisi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Pariisi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Pariisi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Pariisi keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Pariisi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Pariisi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Pariisi

Tutustu kohteeseen Pariisi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!