Hae vuokra-autoja kohteessa Pariisi

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Pariisi

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Pariisi

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Pariisi
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Pariisi?
Tällä viikolla kohteessa Pariisi olisit voinut varata vuokra-auton niinkin edullisesti kuin 160 € per päivä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) jokaisessa terminaalissa. Täältä voit varata ajoneuvon Enterprise-, Budget- tai Sixt-vuokraamolta. Interrent ja Thrifty tarjoavat myös loistavia tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Pariisi vuokra-autovaraukseni?
Ymmärrämme, että suunnitelmiin voi tulla muutoksia viime minuuteilla. Siksi monet etukäteen maksetut varaukset voi peruuttaa ilman lisämaksua viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista vuokrauspisteestä. Saat kaikki hyödylliset tiedot autonvuokraussopimuksestasi. Jos et löydä peruutusehtoja sopimuksestasi, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Pariisi?
Jos aiot vierailla vilkkaissa kaupungeissa, kannattaa ehdottomasti harkita pienikokoisen auton, kuten economy-luokan ajoneuvon, varaamista. Nämä ovat kysytyimpiä vuokra-autoja kohteessa Pariisi, koska niillä on helppoa ajaa ruuhkaisilla kaduilla, ne mahtuvat pienimpiinkin parkkiruutuihin ja kuluttavat vähän polttoainetta. Mutta mikään ei estä sinua varaamasta isompaa vuokra-autoa! Tutustu full-size- ja mid-size-luokan ajoneuvoihin, jos tarvitset enemmän tavaratilaa tai varaa premium-auto ja nauti lomastasi tyylillä.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Pariisi?
Kun olet nähnyt kaikki mielenkiintoisimmat nähtävyydet kohteessa Pariisi, tutustu ympäröivän seudun tarjoamiin useisiin muihin näkemisen arvoisiin kohteisiin. Vuokraa auto, heitä matkatavarasi tavaratilaan ja suuntaa tien päälle. Tässä on pari ajoreittiä, joista pidät varmasti:

  • Reims tarjoaa runsaasti erilaisia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joista Notre-Dame de Reims ja useat muut ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Tämä paikka sijaitsee keskimäärin 130 km:n päässä.
  • Noin 180 km:n päässä sijaitseva Dolancourt on myös suosittu kohde monien matkailjoiden keskuudessa. Täällä vieraillessasi kannattaa vähintään vierailla kohteessa Nigloland. Se on yksi lukuisista syistä, miksi tämä kaupunki on niin suosittu.
  • Suuntaa ulkoilmaan ja nauti kohteen Foret de Paimpont rauhallisuudesta. Se sijaitsee noin 350 km:n päässä kohteesta Pariisi.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Pariisi Expedian kautta?
Expedia tarjoaa vuokra-autoja niin liikematkoille kuin kerran elämässä tapahtuville unohtumattomille road tripeillekin. Voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajoneuvon 4 autovuokraamon valikoimista kohteessa Pariisi. Lisäksi kilpailukykyisten alennustemme ja tarjoustemme avulla saat vuokra-ajoneuvosi aina loistavaan hintaan. Tiesitkö, että voit yhdistää kaikki varauksesi pakettimatkaksi? Lisää vain hotelli- tai lentovaraus vuokra-ajoneuvovaraukseesi ja säästät vieläkin enemmän!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Pariisi Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on helppoa Expedian sivuilla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja sitten vertailla kaikkien suosittujen autovuokraamoiden loistavia tarjouksia. Voit säästää entistäkin enemmän, jos yhdistät kohteen Pariisi vuokra-autovaraukseesi majoitus- tai lentovarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Pariisi?
Vähintään 21-vuotias. Mutta ikään liittyy tiettyjä rajoituksia, joista sinun on hyvä olla tietoinen ennen kuin varaat vuokra-ajoneuvon kohteessa Pariisi. Jos olet nuorempi kuljettaja, suurin osa vuokraamoista veloittaa sinulta lisämaksun ja lisäksi et voi vuokrata tietyntyyppisiä ajoneuvoja. Lisämaksun suuruus ja ikärajat vaihtelevat vuokraamosta toiseen. Kannattaakin vertailla eri autovuokraamojen vaatimuksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Pariisi?
Sinun tulee yleensä esittää voimassa oleva ajokortti ja luottokortti voidaksesi vuokrata ajoneuvon. Voit myös joutua esittämään todistuksen vakuutuksesta, jos päätät olla ottamatta autonvuokrausyrityksen omaa vakuutusta. Nämä ehdot vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten ne kannattaa aina tarkastaa etukäteen.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Pariisi?
Kaksi edullisinta hintaa kohteessa Pariisi viimeisten seitsemän päivän aikana olivat 160 € ja 235 €. Näin edulliset hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi halvemmalla!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Pariisi?
Totta kai voit, joten sinun ei tarvitse vuokrata autoa uudelleen loman puolivälissä. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkasi päivät ja varaa suunnitelmiisi täydellisesti sopiva vuokra-ajoneuvo koko lomasi ajaksi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Pariisi, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autovuokraamot kohteessa Pariisi vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo lisämaksuja tästä, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Pariisi?
Vakuutuksen valinta riippuu haluamastasi autotyypistä, kuljettajan iästä ja useista muista tekijöistä. Käy siis huolella läpi autovuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet päätöksesi.