Halvat lennot Pariisi

Lisätietoja – Pariisi

Tietoja Pariisista

Lennot Pariisiin

Pariisi on paitsi Ranskan pääkaupunki ja yksi Euroopan suurimmista kaupunkialueista myös yksi maailman tunnetuimmista ja romanttisimmista kaupungeista. Kaupunki on luonnollisesti myös yksi suomalaisten suosikkikohteista, ja Suomesta Pariisiin pääsee monin eri tavoin. Paras tapa on tietenkin hankkia lennot Expedian kautta.

Finnair yhdistää Helsinki-Vantaan lentoaseman suoraan Pariisiin Charles de Gaullen kansainväliseen lentoasemaan, joka on Ranskan suurin ja yksi maailman suurimmista lentokentistä. Yhdessä Pariisin metropolialueen muiden lentoasemien kanssa se muodostaa myös yhden maailman suurimmista lentoasemakeskittymistä. Lentoja varatessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta tarjottu hinta on varmasti halvin mahdollinen. Kuten muidenkin kohteiden kohdalla, Pariisin lennot voivat olla kalliimpia jouluna ja muina juhlapyhinä sekä kesän loma-aikoina.

Ranskan romanttinen pääkaupunki Pariisi on täynnä historian havinaa. Kaupungin läpi virtaava Seine-joki antaa sille aivan omanlaatuisensa tunnelman, jollaista ei löydy mistään muualta. Pariisi ihastuttaa monilla ainutlaatuisilla nähtävyyksillään, kuten Eiffel-tornilla, Louvren museolla ja kuuluisalla riemukaarellaan.

Lentäminen Suomesta Pariisiin

Suorat lennot Suomesta Pariisiin kestävät noin kolme tuntia. Välilaskulliset lennot esimerkiksi Lufthansalla Frankfurtin kautta ovat monesti edullisempia, mutta matka-aika voi välilaskun vuoksi olla jopa kaksi kertaa pidempi. Ranska on yksi EU-maista ja mukana Schengen-sopimuksessa, joten matkustamiseen riittää voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ranskan rahayksikkö on euro, joten rahan vaihtamisesta ei tarvitse huolehtia, ja lisäksi rahan nostaminen automaateista käy helposti missä päin Pariisia tahansa.

Lennot Pariisin Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on Ranskan suurin lentoasema ja yksi Euroopan vilkkaimmista. Se palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasemalta on yhteyksiä lukuisiin kohteisiin ympäri maailman, ja yhteydet etenkin Ranskan entisiin siirtomaihin ovat hyvät.

Lentoasema sijaitsee Pariisin pohjoispuolella 25 kilometrin päässä keskustasta. Charles De Gaullen lentoaseman terminaalien välillä kulkee ilmainen yhdysjuna, joka vie matkustajat myös RER- ja TGV-asemalle. Mikäli joudut vaihtamaan lentoa Pariisissa, varaa reilusti aikaa siirtymiseen, sillä lentoasema on suuri. RER-paikallisjuna yhdistää lentoaseman metroverkostoon, ja lentoasemalta lähtevä B-linja vie matkustajat myös suoraan Gare du Nord -juna-asemalle. TGV on luotijuna, joka yhdistää Pariisin muihin Ranskan kaupunkeihin, kuten Marseilleen, Bourdeaux’hon, Lyoniin ja Strasbourgiin. Lentoasemalta on lisäksi säännöllisiä linja-autoyhteyksiä Pariisin keskustaan (Roissybus).

Lennot Pariisin Orlyn kansainväliselle lentoasemalle

Orlyn kansainvälinen lentoasema on Pariisin toiseksi suurin lentoasema. Se palvelee vuosittain pariakymmentä miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on yhteyksiä lukuisiin kohteisiin ympäri Euroopan ja maailman.

Lentoasema sijaitsee 14 kilometriä Pariisista Etelään. Orlysta on linja-autoyhteys (Orlybus) Pariisin keskustaan sekä sukkulajunayhteys, joka yhdistää lentoaseman RER-paikallisjunaverkostoon. Lisäksi asemalla on T7-raitioyhteys metroverkostoon.

Lennot Pariisin Beauvais’n lentoasemalle

Beauvais’n lentoasema on halpalehtoyhtiöiden käytössä oleva Pariisin kolmanneksi suurin lentoasema. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Pariisiin.

Varaa lento Pariisiin ja valitse samalla itsellesi sopiva hotellihuone! Se onnistuu helposti Expedian kautta. Julkiset liikenneyhteydet ovat Pariisin alueella hyvät, mutta jos haluat mennä vapaasti minne haluat, voit myös vuokrata verkkosivumme kautta auton muutamaksi päiväksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Pariisi lentokenttä on?
Monet matkailijat laskeutuvat lentoasemalle Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) kohteessa Pariisi vieraillessaan. Mutta matkasuunnitelmia laatiessa kannattaa muistaa, että tällä alueella on useampi kuin yksi lentoasema.
Kuinka kaukana Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG) sijaitsee kaupungin keskustasta?
CDG sijaitsee 25 km:n päässä kohteen Pariisi keskustasta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää kätevin tapa siirtyä kentältä kaupungin keskustaan jo ennen koneen laskeutumista.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Pariisi?
Tee matkastasi kohteeseen Pariisi helppoa ja yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on hyvä tapa saada ajankohtaista tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Pariisi suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Pariisi suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Pariisi joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Pariisi, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Pariisi?
Kohteeseen Pariisi matkustavilla on lukuisia vaihtoehtoja. Vierailukohteestasi ja saatavilla olevista tarjouksista riippuen kenttä tulee mitä todennäköisemmin olemaan Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG) (25 km:n päässä keskustasta), ORY (15 km:n päässä keskustasta) tai BVA (70 km:n päässä keskustasta).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Pariisi?
Kohteeseen Pariisi lentää 110 lentoyhtiötä 302 kohteesta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pariisi?
Air France ja easyJet operoivat useimmiten lentoja kohteeseen Pariisi. Yksi suosituimmista tavoista lentää tänne on lentoyhtiön Air France lippujen ostaminen lennolle kohteesta Collobrieres.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Pariisi?
Unohtumattoman loman suunnittelu kohteeseen Pariisi on yksinkertaista, koska kohteeseen operoidaan 6 363 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Pariisi?
Vanhakaupunki, Saint-Jean ja Saint-Antoine ovat suosittuja kenttiä kohteeseen Pariisi matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Pariisi lentokentälle kestää?
Jos olet lentämässä kohteeseen Pariisi kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on noin 2 tuntia ja 41 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Saint-Jean, lentoaika on 1 tunti ja 27 minuuttia. Saint-Antoine taas on noin 1 tunti ja 28 minuuttia matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Pariisi?
Älä jätä lentolippujen ostamista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä tapa varmistaa halpojen lentojen saaminen. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja halvempia vaihtoehtoja. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessasi enemmän kuin yksi lentokenttä. Lentohinnat vaihtelevat yleensä lentoasemittain. Kannattaa aina myös vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja valmistaudu varaamaan liput heti jos löydät hyvän tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Pariisi?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla nautittava kokemus, jos olet valmistautunut siihen etukäteen. Olemme koonneet listan tärkeimpiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Pariisi ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa loistava matkakokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, lentoliput, lompakko ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja jotain luettavaa. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten huulivoiteelle ja käsirasvalle sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin kuuluvat ruuvimeisselit, taskuveitset, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten luistimia, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita matkustajia, kuten pippurisumutetta ja tuliaseita, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälle mitään turhan epämukavaa. Paras valinta on kerrospukeutuminen, koska matkustamossa on usein kylmä lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat ja matalat kengät ovat myös hyvä idea.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, laskimoon muodostunut verihyytymä, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Välttyäksesi tältä kannattaa kävellä matkustamossa useasti matkan aikana. Tukisukat ja -sukkahousut käyttäminen saattaa myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Pariisi?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Pariisi matkalla olevaan koneeseen ilman sen suurempia ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Sinun tulee esittää ensin maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi turvatarkastuksessa. Pidä ne käden ulottuvilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki pitää skannata erikseen.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkeksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, tietokoneesi ja kaikki muu elektroniikka menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten hammastahnojen ja hajuvesien, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja korolliset kengät laitetaan läpivalaisulaitteeseen yleensä erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos haluat tuoda tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista laittaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.