Halvat lennot Pariisi

Halvimmat lennot kohteeseen Pariisi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Vueling Airlines
Air Baltic
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
KLM
SAS

Lisätietoja – Pariisi

Tietoja Pariisista

Lennot Pariisiin

Pariisi on paitsi Ranskan pääkaupunki ja yksi Euroopan suurimmista kaupunkialueista myös yksi maailman tunnetuimmista ja romanttisimmista kaupungeista. Kaupunki on luonnollisesti myös yksi suomalaisten suosikkikohteista, ja Suomesta Pariisiin pääsee monin eri tavoin. Paras tapa on tietenkin hankkia lennot Expedian kautta.

Finnair yhdistää Helsinki-Vantaan lentoaseman suoraan Pariisiin Charles de Gaullen kansainväliseen lentoasemaan, joka on Ranskan suurin ja yksi maailman suurimmista lentokentistä. Yhdessä Pariisin metropolialueen muiden lentoasemien kanssa se muodostaa myös yhden maailman suurimmista lentoasemakeskittymistä. Lentoja varatessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta tarjottu hinta on varmasti halvin mahdollinen. Kuten muidenkin kohteiden kohdalla, Pariisin lennot voivat olla kalliimpia jouluna ja muina juhlapyhinä sekä kesän loma-aikoina.

Ranskan romanttinen pääkaupunki Pariisi on täynnä historian havinaa. Kaupungin läpi virtaava Seine-joki antaa sille aivan omanlaatuisensa tunnelman, jollaista ei löydy mistään muualta. Pariisi ihastuttaa monilla ainutlaatuisilla nähtävyyksillään, kuten Eiffel-tornilla, Louvren museolla ja kuuluisalla riemukaarellaan.

Lentäminen Suomesta Pariisiin

Suorat lennot Suomesta Pariisiin kestävät noin kolme tuntia. Välilaskulliset lennot esimerkiksi Lufthansalla Frankfurtin kautta ovat monesti edullisempia, mutta matka-aika voi välilaskun vuoksi olla jopa kaksi kertaa pidempi. Ranska on yksi EU-maista ja mukana Schengen-sopimuksessa, joten matkustamiseen riittää voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ranskan rahayksikkö on euro, joten rahan vaihtamisesta ei tarvitse huolehtia, ja lisäksi rahan nostaminen automaateista käy helposti missä päin Pariisia tahansa.

Lennot Pariisin Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on Ranskan suurin lentoasema ja yksi Euroopan vilkkaimmista. Se palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasemalta on yhteyksiä lukuisiin kohteisiin ympäri maailman, ja yhteydet etenkin Ranskan entisiin siirtomaihin ovat hyvät.

Lentoasema sijaitsee Pariisin pohjoispuolella 25 kilometrin päässä keskustasta. Charles De Gaullen lentoaseman terminaalien välillä kulkee ilmainen yhdysjuna, joka vie matkustajat myös RER- ja TGV-asemalle. Mikäli joudut vaihtamaan lentoa Pariisissa, varaa reilusti aikaa siirtymiseen, sillä lentoasema on suuri. RER-paikallisjuna yhdistää lentoaseman metroverkostoon, ja lentoasemalta lähtevä B-linja vie matkustajat myös suoraan Gare du Nord -juna-asemalle. TGV on luotijuna, joka yhdistää Pariisin muihin Ranskan kaupunkeihin, kuten Marseilleen, Bourdeaux’hon, Lyoniin ja Strasbourgiin. Lentoasemalta on lisäksi säännöllisiä linja-autoyhteyksiä Pariisin keskustaan (Roissybus).

Lennot Pariisin Orlyn kansainväliselle lentoasemalle

Orlyn kansainvälinen lentoasema on Pariisin toiseksi suurin lentoasema. Se palvelee vuosittain pariakymmentä miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on yhteyksiä lukuisiin kohteisiin ympäri Euroopan ja maailman.

Lentoasema sijaitsee 14 kilometriä Pariisista Etelään. Orlysta on linja-autoyhteys (Orlybus) Pariisin keskustaan sekä sukkulajunayhteys, joka yhdistää lentoaseman RER-paikallisjunaverkostoon. Lisäksi asemalla on T7-raitioyhteys metroverkostoon.

Lennot Pariisin Beauvais’n lentoasemalle

Beauvais’n lentoasema on halpalehtoyhtiöiden käytössä oleva Pariisin kolmanneksi suurin lentoasema. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Pariisiin.

Varaa lento Pariisiin ja valitse samalla itsellesi sopiva hotellihuone! Se onnistuu helposti Expedian kautta. Julkiset liikenneyhteydet ovat Pariisin alueella hyvät, mutta jos haluat mennä vapaasti minne haluat, voit myös vuokrata verkkosivumme kautta auton muutamaksi päiväksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Pariisi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Lufthansa