Lennot - Ranska alkaen 100 €

Parhaat kaupungit kohteessa Ranska

Halvimmat lennot kohteeseen Ranska

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 100 € yhdensuuntaisille lennoille ja 178 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Lufthansa
Air France
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France

Matkaopas: matkat kohteeseen Ranska

Lennot Ranskaan

Länsi-Euroopassa sijaitseva Ranska on pinta-alaltaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio. Ranska tarjoaakin matkailijalle paljon erilaista nähtävää ja tehtävää rantalomailusta laskettelurinteisiin ja suurkaupungin sykkeeseen. Suomesta lennetään ympäri vuoden päivittäin useita suoria lentoja Ranskaan Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalle. Kesäaikana myös Nizzan lentoasemalle tehdään viikoittain useita suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Välilaskullisia lentoja löytyy myös useisiin muihin Ranskan kaupunkeihin. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Ranskaan ja samalla voit kätevästi etsiä hotelleja Ranskasta.

Pinta-alaltaan laajasta Ranskasta löytyy paljon erilaisia matkakohteita. Pohjois-Ranskan tunnetuin kohde on maan pääkaupunki Pariisi. Itä- ja Länsi-Ranska taas ovat kuuluisia laatuviineistään ja viininviljelyalueistaan. Länsi-Ranskasta löytyy myös UNESCON maailmaperintökohteiden listalla oleva Loiren laakso kauniine linnoineen. Etelä-Ranskassa sijaitsevat Ranskan Alpit ja esimerkiksi talviurheilun ystävien arvostama Chamonix sekä kuuluisat Välimeren rantakaupungit, kuten Nizza, Marseille ja elokuvajuhlistaan tunnettu Cannes. Löydät Expedian kautta kätevästi autovuokraamot Ranskasta, mikäli haluat tutustua maahan itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Ranskaan

Suomesta on helppo lentää Ranskaan, sillä useat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja eri puolille maata useita kertoja päivässä. Suoria lentoja lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta ympäri vuoden Pariisiin ja kesäaikaan myös Nizzaan. Esimerkiksi Strasbourgin, Marseillen ja Lyonin lentoasemille pääse lentämään yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaalta useita kertoja päivässä. Lentoaika riippuu määränpäästä ja välilaskujen määrästä: esimerkiksi suora reittilento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalle kestää hieman yli kolme tuntia ja Nizzaan noin kolme ja puoli tuntia. Expedian avulla etsit helposti itsellesi parhaiten sopivat lennot sekä lentotarjoukset Ranskaan. Lentojen hinnassa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Ranskaan.

Suomen kansalaisella on Ranskaan matkustettaessa oltava mukana matkan ajan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ranskan valuutta on euro.

Lennot Ranskaan Pariisin lentoasemalle

Pariisissa on kolme lentoasemaa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään suoria reittilentoja niistä suurimmalle, Charles de Gaullelle, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet kaupungin keskusta-alueelle. Nopeimmin lentoaseman ja keskustan välin pääsee kulkemaan junalla, joka pysähtyy useassa paikassa Pariisissa. Matka kestää noin 30 minuuttia. Välin voi kulkea myös linja-autolla, jonka pysäkki sijaitsee useimpien terminaalien edessä. Linja-autolla matkaan on hyvä varata noin 45 minuuttia ruuhkasta riippuen. Asemalta löytyy myös takseja ja useiden autovuokraamojen toimipisteitä. Lentoasemalla sijaitsee Ranskan luotijunan asema, jolta voit kätevästi jatkaa matkaasi, mikäli olet matkustamassa muualle Ranskaan.

Lennot Ranskaan Nizzan lentoasemalle

Välimeren rannalla sijaitseva Nizza on Ranskan Rivieran tärkein keskus ja erittäin suosittu lomakohde. Suomesta lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoria reittilentoja Nizzaan kesäkaudella. Nizzan lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskusta-alueelta. Linja-autoja kulkee lentoaseman ja keskustan välillä usein, ja matka kestää noin puoli tuntia ruuhkasta riippuen. Noin puolen kilometrin päässä lentoasemalta sijaitsee myös rautatieasema, jolta voi matkustaa Nizzan keskustan lisäksi myös muualle Rivieran kaupunkeihin. Matkan lentoasemalta keskustaan voi kulkea myös taksilla, joskin matka voi tulla kalliiksi. Lentoasemalta löytyy myös monien autovuokraamojen toimipisteitä. Sen lisäksi Nizzan lentoasemalla on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä vuokrattavia kokoustiloja.

Lennot Ranskaan Strasbourgin lentoasemalle

Alsacen alueen pääkaupunki Strasbourg sijaitsee aivan Saksan rajan tuntumassa Itä-Ranskassa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin useita yhden välilaskun lentoja Strasbourgiin. Lentoasema sijaitsee Strasbourgin keskustan tuntumassa ja matkan voi taittaa helposti ja nopeasti esimerkiksi useita kertoja tunnissa liikennöivällä junalla. Junamatka lentoasemalta keskustaan kestää noin yhdeksän minuuttia. Matkan voi kulkea myös taksilla, ja asemalta löytyy useiden autovuokraamoiden toimipisteitä. Lentoasemalla on muutamia myymälöitä ja ravintoloita.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Ranska COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy peruuttaa tai vaihtaa lentosi COVID-19:n takia, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeää tietoa. Muista myös lukea valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat itsellesi lennon.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Ranska meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti näppärän “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkapäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja ruksi sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintaruutu (ruudun vasemmassa reunassa). Expedian avulla kohteeseen Ranska menevien huokeiden ja joustavien lentojen löytäminen käy leikiten.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Ranska matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkailuun, useilla tavoilla. Nämä vinkit auttavat sinua suoriutumaan voittajana matkailun uusista haasteista ja varautumaan lomallesi kohteeseen Ranska:

 • Tarkista sekä kohteesi että lähtöpaikkasi rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei ehkä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten älä unohda perehtyä virallisiin matkustustiedotteisiin ennen kuin teet varauksen.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi myös turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa siirtämään maskiasi kasvojen tunnistusta varten.
 • Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttiasi suoraan lentoaseman työntekijälle.
 • Käsimatkatavaroihin on lupa pakata käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (esimerkiksi avaimet, puhelin ja lompakko) turvatarkastuksessa tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos haluat viedä ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ranska?
Osta lentoliput yhdeltä näistä lentoyhtiöistä, niin jännittävä tutkimusmatkasi kohteeseen Ranska voi alkaa:

 • Finnair – 164 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 143 lentoa kentälle Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per kuukausi.
 • Air France – 60 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 60 lentoa kentälle Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 8 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 8 lentoa kentälle Nizza (NCE-Cote d’Azur) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Ranska?
Matkustuspäivissä joustaminen on erinomainen strategia silloin, kun haluat varata halvat liput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Ranska ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa vertaillaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko saada toisen hyvän vinkin? Tee varauksesi etukäteen. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lennot oikein maksavat, 178 € oli kohteeseen Ranska menevän lennon paras hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Ranska maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli roppakaupalla halpoja lentolippuja. Menopaluulento kohteeseen Ranska maksoi tällä ajalla 178 € – 258 €. Lukuisat onnekkaat lomailijat onnistuivat nappaamaan kohteesta Tampere (TMP) lähtevät yhdensuuntaiset lennot niinkin vähäiseen hintaan kuin 100 €.
Mitkä ovat kohteen Ranska suosituimmat lentokentät?
Sinulla on useita vaihtoehtoja kohteessa Ranska. Kun olet päättänyt mihin aiot matkustaa, voit yksinkertaisesti valita näistä tunnetuista lentokentistä suunnitelmiisi parhaiten sopivan:

 • Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) – 12347 lentoa kuukaudessa.
 • Pariisi (ORY-Orly) – 7130 lentoa kuukaudessa.
 • Nizza (NCE-Cote d’Azur) – 3802 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Ranska?
Lentolippujen hinnat olivat keskimäärin 178 € – 258 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis tekemään varauksen, me autamme sinua löytämään parhaan tarjouksen kohteeseen Ranska.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Ranska?
Edullisin ajankohta tehdä lentovaraus kohteen Ranska lomaseikkailua varten on lokakuussa. Liput ovat kaikkein hinnakkaimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varauksien tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Ranska kestää?
Jotta saisit käsityksen siitä, kuinka monta tuntia kohteeseen Ranska matkaaminen kestää, katso näiden tunnettujen kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Nizza (NCE-Cote d’Azur) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 36 minuuttia
 • Toulouse (TLS-Blagnac) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 32 minuuttia
 • Bordeaux (BOD-Merignac) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 21 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Ranska?

 • Marseille tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole yllättävää, että turistit aloittavat lomansa kohteessa Ranska useimmiten tästä dynaamisesta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Chateau d’If, ennen kuin suuntaat tutustumaan joihinkin tämän paikan vähemmän kuuluisiin helmiin.
 • Valitessasi vaatteita matkallesi kannattaa ottaa huomioon, että kohteessa Marseille on yleisesti ottaen välimerenilmasto. Jotta saat paremman idean siitä, millaista säätä voit odottaa lomasi aikana, tutustu säätiedotteeseen ennen matkaan lähtöä.
 • Aix-en-Provence, joka sijaitsee keskimäärin 25 km pohjoiseen kohteesta Marseille, kannattaa ehdottomasti myös lisätä matkasuunnitelmaan. Tämän kohteen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Les Lauves – täällä ei kannata unohtaa vierailla.