Lennot - Ranska

Parhaat kaupungit kohteessa Ranska

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Ranska COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy peruuttaa tai vaihtaa lentosi COVID-19:n takia, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeää tietoa. Muista myös lukea valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat itsellesi lennon.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Ranska meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti näppärän “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkapäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja ruksi sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintaruutu (ruudun vasemmassa reunassa). Expedian avulla kohteeseen Ranska menevien huokeiden ja joustavien lentojen löytäminen käy leikiten.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Ranska matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkailuun, useilla tavoilla. Nämä vinkit auttavat sinua suoriutumaan voittajana matkailun uusista haasteista ja varautumaan lomallesi kohteeseen Ranska:

 • Tarkista sekä kohteesi että lähtöpaikkasi rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei ehkä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten älä unohda perehtyä virallisiin matkustustiedotteisiin ennen kuin teet varauksen.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi myös turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa siirtämään maskiasi kasvojen tunnistusta varten.
 • Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttiasi suoraan lentoaseman työntekijälle.
 • Käsimatkatavaroihin on lupa pakata käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (esimerkiksi avaimet, puhelin ja lompakko) turvatarkastuksessa tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos haluat viedä ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ranska?
Osta lentoliput yhdeltä näistä lentoyhtiöistä, niin jännittävä tutkimusmatkasi kohteeseen Ranska voi alkaa:

 • Finnair – 164 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 143 lentoa kentälle Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per kuukausi.
 • Air France – 60 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 60 lentoa kentälle Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 8 lentoa kohteeseen Ranska tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 8 lentoa kentälle Nizza (NCE-Cote d’Azur) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Ranska?
Matkustuspäivissä joustaminen on erinomainen strategia silloin, kun haluat varata halvat liput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Ranska ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa vertaillaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko saada toisen hyvän vinkin? Tee varauksesi etukäteen. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lennot oikein maksavat, oli kohteeseen Ranska menevän lennon paras hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Ranska maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli roppakaupalla halpoja lentolippuja. Menopaluulento kohteeseen Ranska maksoi tällä ajalla – . Lukuisat onnekkaat lomailijat onnistuivat nappaamaan kohteesta () lähtevät yhdensuuntaiset lennot niinkin vähäiseen hintaan kuin .
Mitkä ovat kohteen Ranska suosituimmat lentokentät?
Sinulla on useita vaihtoehtoja kohteessa Ranska. Kun olet päättänyt mihin aiot matkustaa, voit yksinkertaisesti valita näistä tunnetuista lentokentistä suunnitelmiisi parhaiten sopivan:

 • Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) – 12347 lentoa kuukaudessa.
 • Pariisi (ORY-Orly) – 7130 lentoa kuukaudessa.
 • Nizza (NCE-Cote d’Azur) – 3802 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Ranska?
Lentolippujen hinnat olivat keskimäärin – viimeisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis tekemään varauksen, me autamme sinua löytämään parhaan tarjouksen kohteeseen Ranska.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Ranska?
Edullisin ajankohta tehdä lentovaraus kohteen Ranska lomaseikkailua varten on . Liput ovat kaikkein hinnakkaimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varauksien tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Ranska kestää?
Jotta saisit käsityksen siitä, kuinka monta tuntia kohteeseen Ranska matkaaminen kestää, katso näiden tunnettujen kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Nizza (NCE-Cote d’Azur) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 36 minuuttia
 • Toulouse (TLS-Blagnac) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 32 minuuttia
 • Bordeaux (BOD-Merignac) → Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 tunti ja 21 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Ranska?

 • Marseille tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole yllättävää, että turistit aloittavat lomansa kohteessa Ranska useimmiten tästä dynaamisesta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Chateau d’If, ennen kuin suuntaat tutustumaan joihinkin tämän paikan vähemmän kuuluisiin helmiin.
 • Valitessasi vaatteita matkallesi kannattaa ottaa huomioon, että kohteessa Marseille on yleisesti ottaen välimerenilmasto. Jotta saat paremman idean siitä, millaista säätä voit odottaa lomasi aikana, tutustu säätiedotteeseen ennen matkaan lähtöä.
 • Aix-en-Provence, joka sijaitsee keskimäärin 25 km pohjoiseen kohteesta Marseille, kannattaa ehdottomasti myös lisätä matkasuunnitelmaan. Tämän kohteen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu Les Lauves – täällä ei kannata unohtaa vierailla.