Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Nizza

Katso kaikki kohteen Nizza vuokra-autot

Autonvuokraus Nizzassa

Nizza on noin 350 000 asukkaan kaupunki Ranskan Rivieralla, joka tunnetaan ranskaksi myös Côte d’Azurina eli taivaansinisenä rannikkona. Nimi on oikeutettu, sillä juuri täällä taivas on sinisempi, rantakivet valkoisempia ja meri houkuttelevamman näköinen kuin ehkä missään muualla. Nizza tunnetaan luksuslomakohteena, mutta tarkka matkailija voi viettää täälläkin edullisen loman ja nauttia silti upeasta merinäköalasta ja ranskalaisen hienostuneesta tunnelmasta.

Nizza on kesäaikaan erinomainen rantakohde ja talvikuukausina charmantti kaupunkiloman viettopaikka, mutta eniten lomasta saa irti vuokraamalla auton Nizzassa ja ottamalla matkakohteekseen koko Nizzaa ympäröivän Provence-Alpes-Côte d’Azurin hallintoalueen. Koska Nizza sijaitsee vain parinkymmenen kilometrin päässä Italian rajasta, myös Italian puolelle piipahtaminen on helppoa. Expedia tarjoaa käyttöön autonvuokrausvertailun, jonka avulla voit tutkia ja verrata tarjolla olevia vuokra-autoja samalla, kun varaat lomaa Nizzassa.

Auton vuokraaminen on mukava lisä Nizzan-lomaan

Monelle suomalaiselle Nizzan nimi tuo mieleen filmitähdet, luksuselämän ja palmujen reunustamat rantabulevardit. Kaupungissa on kuitenkin tarjontaa kaikenlaisille matkailijoille, sillä se on Ranskan Rivieran suosituin matkailukohde. Koska Nizza tunnetaan luksuslomakohteena, Nizzaan rantalomalle tai kaupunkilomalle suuntaavien voi olettaa olevan keskimääräistä kiinnostuneempia kulttuurista, ostoksista ja hyvästä ruuasta, ja kaikkia näitä Rivieran pääkaupunki Nizza tarjoaakin yllin kyllin. Erinomaisista museoista kuuluisimpia ovat nykytaiteen museo Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain sekä Nizzassa asuneiden Henri Matissen ja Marc Chagallin omat nimikkomuseot. Viihdettä tarjoaa myös lukuisten Rivieralle asumaan asettuneiden julkisuuden henkilöiden tarkkailu.

Halpoja lentoja Nizzaan ei ole vaikea löytää. Kesäkaudella Suomesta lennetään Nizzaan myös suoria lentoja, mutta sesongin ulkopuolellakin Nizzaan pääsee yhdellä välilaskulla. Välilaskuinenkaan lento ei yleensä vie kuutta tuntia kauempaa. Hotelleja Nizzasta löytyy jokaiseen makuun. Kalleimmat luksushotellit sijaitsevat tietenkin rantabulevardin varrella, mutta ne eivät toki ole ainoa majoitusvaihtoehto. Jos merinäköala ei ole välttämättömyys, tarjoushintaista majoitusta löytyy etenkin kaupungin ydinkeskustasta. Perheiden ja isojen seurueiden kannattaa harkita hotellin palveluista tinkimistä ja vuokrata sen sijaan lomahuoneisto, jossa ateriat voi laittaa itse. Pääasiallinen matkailusesonki Nizzassa ja Rivieralla on kesäkuukausina, mutta sää on yleensä leuto ja vähäsateinen ympäri vuoden.

Vuokraa auto Nizzasta ja näet enemmän

Jos rantalomailun tai kaupungin elämyksistä nauttimisen lisäksi aikataulu sallii edes yhden päivän autoretken, Nizzaan matkaavalle voi ehdottomasti suositella auton vuokraamista. Nizzasta on helppo lähteä tutkimaan Ranskan Rivieraa ja piipahtaa omien aikataulujen mukaan rannikon hurmaavissa pikkukaupungeissa tai ajaa vaikka Ranskan Välimeren rannikon suurimpaan kaupunkiin, miljoonan asukkaan Marseilleen. Itään päin Nizzasta lähdettäessä joutuu helposti ulkomaille: vain muutaman kilometrin päässä on kääpiövaltio Monaco, ja kun matkaa jatkaa vielä suunnilleen saman verran lisää, ollaankin jo Italian puolella. Rajatarkastuksista tai rahan vaihtamisesta ei tällä matkalla tarvitse välittää, sillä Ranska ja Italia ovat molemmat Schengen-alueeseen kuuluvia euromaita. Jos kuitenkin suunnittelet rajan ylittämistä vuokra-autolla, autonvuokrausfirma voi periä tästä pienen maksun.

Auton vuokraaminen Nizzasta tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutkimaan myös kaupunkia ympäröivän Provence-Alpes-Côte d’Azurin hallintoalueen nähtävyyksiä. Lukuisista kirjoista ja elokuvista tuttu ja erityisesti ruokakulttuuristaan tunnettu Provence on juuri niin satumainen kuin odottaa saattaa. Rannikolta sisämaahan lähdettäessä maisemat muuttuvat nopeasti vuoristoisiksi, ja luontomatkailusta kiinnostuneille tältä alueelta löytyy laajoja kansallispuistoja ja erinomaisia vaellusreittejä. Päiväretkeä pidemmälle autolomalle hyvä kohde on esimerkiksi uljas Rhône-joen rantareitti, joka tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkia ja taatusti ihastusta herättäviä alppimaisemia. Turvallisuutta matkantekoon tuo tieto siitä, että vuokra-auton hintaan sisältyy aina vakuutus. Jos aiot päättää kiertomatkasi jonnekin muualle kuin Nizzaan, auton voi palauttaa myös eri paikkaan kuin sinne, mistä sen hait.

Tutustu kohteeseen Nizza

Tutustu kohteeseen Nizza Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!