Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Nizzassa

Nizza on noin 350 000 asukkaan kaupunki Ranskan Rivieralla, joka tunnetaan ranskaksi myös Côte d’Azurina eli taivaansinisenä rannikkona. Nimi on oikeutettu, sillä juuri täällä taivas on sinisempi, rantakivet valkoisempia ja meri houkuttelevamman näköinen kuin ehkä missään muualla. Nizza tunnetaan luksuslomakohteena, mutta tarkka matkailija voi viettää täälläkin edullisen loman ja nauttia silti upeasta merinäköalasta ja ranskalaisen hienostuneesta tunnelmasta.

Nizza on kesäaikaan erinomainen rantakohde ja talvikuukausina charmantti kaupunkiloman viettopaikka, mutta eniten lomasta saa irti vuokraamalla auton Nizzassa ja ottamalla matkakohteekseen koko Nizzaa ympäröivän Provence-Alpes-Côte d’Azurin hallintoalueen. Koska Nizza sijaitsee vain parinkymmenen kilometrin päässä Italian rajasta, myös Italian puolelle piipahtaminen on helppoa. Expedia tarjoaa käyttöön autonvuokrausvertailun, jonka avulla voit tutkia ja verrata tarjolla olevia vuokra-autoja samalla, kun varaat lomaa Nizzassa.

Auton vuokraaminen on mukava lisä Nizzan-lomaan

Monelle suomalaiselle Nizzan nimi tuo mieleen filmitähdet, luksuselämän ja palmujen reunustamat rantabulevardit. Kaupungissa on kuitenkin tarjontaa kaikenlaisille matkailijoille, sillä se on Ranskan Rivieran suosituin matkailukohde. Koska Nizza tunnetaan luksuslomakohteena, Nizzaan rantalomalle tai kaupunkilomalle suuntaavien voi olettaa olevan keskimääräistä kiinnostuneempia kulttuurista, ostoksista ja hyvästä ruuasta, ja kaikkia näitä Rivieran pääkaupunki Nizza tarjoaakin yllin kyllin. Erinomaisista museoista kuuluisimpia ovat nykytaiteen museo Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain sekä Nizzassa asuneiden Henri Matissen ja Marc Chagallin omat nimikkomuseot. Viihdettä tarjoaa myös lukuisten Rivieralle asumaan asettuneiden julkisuuden henkilöiden tarkkailu.

Halpoja lentoja Nizzaan ei ole vaikea löytää. Kesäkaudella Suomesta lennetään Nizzaan myös suoria lentoja, mutta sesongin ulkopuolellakin Nizzaan pääsee yhdellä välilaskulla. Välilaskuinenkaan lento ei yleensä vie kuutta tuntia kauempaa. Hotelleja Nizzasta löytyy jokaiseen makuun. Kalleimmat luksushotellit sijaitsevat tietenkin rantabulevardin varrella, mutta ne eivät toki ole ainoa majoitusvaihtoehto. Jos merinäköala ei ole välttämättömyys, tarjoushintaista majoitusta löytyy etenkin kaupungin ydinkeskustasta. Perheiden ja isojen seurueiden kannattaa harkita hotellin palveluista tinkimistä ja vuokrata sen sijaan lomahuoneisto, jossa ateriat voi laittaa itse. Pääasiallinen matkailusesonki Nizzassa ja Rivieralla on kesäkuukausina, mutta sää on yleensä leuto ja vähäsateinen ympäri vuoden.

Vuokraa auto Nizzasta ja näet enemmän

Jos rantalomailun tai kaupungin elämyksistä nauttimisen lisäksi aikataulu sallii edes yhden päivän autoretken, Nizzaan matkaavalle voi ehdottomasti suositella auton vuokraamista. Nizzasta on helppo lähteä tutkimaan Ranskan Rivieraa ja piipahtaa omien aikataulujen mukaan rannikon hurmaavissa pikkukaupungeissa tai ajaa vaikka Ranskan Välimeren rannikon suurimpaan kaupunkiin, miljoonan asukkaan Marseilleen. Itään päin Nizzasta lähdettäessä joutuu helposti ulkomaille: vain muutaman kilometrin päässä on kääpiövaltio Monaco, ja kun matkaa jatkaa vielä suunnilleen saman verran lisää, ollaankin jo Italian puolella. Rajatarkastuksista tai rahan vaihtamisesta ei tällä matkalla tarvitse välittää, sillä Ranska ja Italia ovat molemmat Schengen-alueeseen kuuluvia euromaita. Jos kuitenkin suunnittelet rajan ylittämistä vuokra-autolla, autonvuokrausfirma voi periä tästä pienen maksun.

Auton vuokraaminen Nizzasta tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutkimaan myös kaupunkia ympäröivän Provence-Alpes-Côte d’Azurin hallintoalueen nähtävyyksiä. Lukuisista kirjoista ja elokuvista tuttu ja erityisesti ruokakulttuuristaan tunnettu Provence on juuri niin satumainen kuin odottaa saattaa. Rannikolta sisämaahan lähdettäessä maisemat muuttuvat nopeasti vuoristoisiksi, ja luontomatkailusta kiinnostuneille tältä alueelta löytyy laajoja kansallispuistoja ja erinomaisia vaellusreittejä. Päiväretkeä pidemmälle autolomalle hyvä kohde on esimerkiksi uljas Rhône-joen rantareitti, joka tarjoaa monta mielenkiintoista kaupunkia ja taatusti ihastusta herättäviä alppimaisemia. Turvallisuutta matkantekoon tuo tieto siitä, että vuokra-auton hintaan sisältyy aina vakuutus. Jos aiot päättää kiertomatkasi jonnekin muualle kuin Nizzaan, auton voi palauttaa myös eri paikkaan kuin sinne, mistä sen hait.

Autonvuokraus kohteessa Nizza: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Nizza?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Nizza halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Nizza?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Nizza keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Nizza?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Nizza?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Nizza

Tutustu kohteeseen Nizza Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!