Halvimmat lennot kohteeseen Lyon

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 84 € yhdensuuntaisille lennoille ja 177 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Lyon

Lennot Lyoniin

Lyon on Ranskan kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Rhône-Alpesin alueella Itä-Ranskassa. Lyonissa asuu vajaa puoli miljoonaa ihmistä ja sen metropolialueella melkein kaksi miljoonaa ihmistä. Kaupungin historia ulottuu yli 2 000 vuoden taakse, jolloin roomalaiset perustivat sen. Nykyään kaupunki on tunnettu erityisesti ruokakulttuuristaan, ja monet maailman kuuluisimmista kokeista ovat kotoisin juuri Lyonista. Lennot Lyoniin löytyvät helposti Expedian sivustolta, jossa voit vertailla eri lentovaihtoehtoja keskenään.

Suomesta Lyoniin ei kulje suoria lentoja, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen pääsee yhden välilaskun kautta muun muassa Finnairin, Air Francen, KLM:n ja Lufthansan lennoilla. Lyoniin on tarjolla myös lento–juna-yhdistelmiä, joihin kuuluu vaihto junaan Pariisin lentoasemalla. Kun lennät Lyoniin, saavut Saint-Exuperýn kansainväliselle lentoasemalle, joka on nimetty lentäjänäkin tunnetun kirjailijan Antoine de Saint-Exuperýn mukaan. Lentoaseman kautta matkustaa päivittäin noin 34 000 ihmistä, ja kentältä lennetään sekä Ranskan sisäisiä että kansainvälisiä lentoja. Saint-Exuperýn lentoasemalta on myös useita bussiyhteyksiä suoraan Ranskan Alppien lomakohteisiin. Näistä bussiyhteyksistä löytyy lisää tietoa Saint-Exuperýn lentoaseman sivustolta.

Saint-Exuperýn kansainvälinen lentoasema

Saint-Exuperýn lentoasemalla on hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon ravintoloita ja kahviloita, joissa aikaa voi kuluttaa. Lyonin kaupunki sijaitsee noin 25 kilometrin päässä lentokentästä, ja kaupunkiin on erinomaiset kulkuyhteydet. Ehdottomasti helpoin tapa matkustaa lentokentältä Lyoniin on Rhônexpress raitiovaunulinjalla, jolla pääsee kaupunkiin 30 minuutissa. Lippuja raitiovaunuun voi ostaa lippuautomaateista ja raitiovaunusta, mutta kätevintä on ostaa e-lippu etukäteen Rhônexpressin sivustolta. Matkustaminen lentoasemalta kaupunkiin sujuu myös kätevästi omalla autolla tai taksilla. Expedian kautta on myös mahdollista varata vuokra-auto Lyonissa, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön suoraan lentoasemalta.

Lentoaseman yhteydessä on myös rautatieasema, jolle on kävely-yhteys lentokentältä. Saint-Exuperýn rautatieasemalta kulkee junayhteydet sekä Lyoniin että muihin kaupunkeihin. Lyoniin on mahdollista matkustaa myös lento-juna yhdistelmällä, johon sisältyy vaihto junaan Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalla. Lento-juna yhteyksillä pääsee sekä Saint-Exuperýn rautatieasemalle että Lyonin Part-Dieun rautatieasemalle, joka on kaupungin vilkkain asema.

Lentämällä Lyoniin

Sopivien ja edullisten lentojen löytäminen Lyoniin on erittäin helppoa. Syötä hakupalveluun minä päivinä ja kellonaikaan haluat matkustaa, niin saat tuloksena listan lennoista, joita voit vertailla helposti keskenään. Näin selvität nopeasti, mitkä ovat edullisimmat lennot Lyoniin. Voit halutessasi tehdä myös hakuja tietyn lentoyhtiön perusteella, jos haluat matkustaa juuri kyseisen yhtiön lennoilla. Lisäksi voit päättää, näyttääkö hakukone sinulle ainoastaan lentoyhteydet Lyoniin vai myös tarjolla olevat lento–juna-yhdistelmät.

Lyon on kaupunki, joka sopii erityisen hyvin historian sekä hyvän ruoan ystäville. Kaupungista löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, ja kaupunki onkin Unescon maailmanperintökohteiden listalla. Hyvää ruokaa rakastaville Lyonista löytyy useampia Michelin tähdellä palkittuja ravintoloita, mutta kaupungissa voi helposti nauttia herkullista ruokaa myös pienemmällä budjetilla. Kaupungin lähellä sijaitsee myös kaksi Ranskan kuuluisaa viinialuetta, Beaujolais ja Côtes du Rhône. Viiniharrastajien kannattaa siis tutustua näiden alueiden viinitiloihin esimerkiksi vuokra-autolla tai opastetuilla kierroksilla.

Varaa lennot ja hotelli Lyonissa

Matkan suunnittelu ja varaaminen on todella helppoa. Palvelustamme löydät helposti parhaimmat lentotarjoukset Lyoniin, ja majoituksen varaaminen onnistuu samalla. Lennot ja hotelli Lyonissa saattaa löytyä myös edullisemmin, jos varaat ne yhdessä. Suositellemme siis tarkastamaan ajankohtaiset tarjoukset sivustoltamme. Hotelleja Lyonissa on joka makuun sekä budjettiin. Sopivan majoituksen löytäminen on vaivatonta, sillä voit hakea hotelleja esimerkiksi hinnan, sijainnin, varusteiden tai tähtiluokituksen perusteella. Jos haluat säästyä turhalta päänvaivalta, turvaudu Expediaan matkasi suunnittelemisessa ja ennen kuin huomaatkaan, olet jo matkalla Lyoniin.

Suosittuja lentoja kohteeseen Lyon

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 84 € yhdensuuntaisille lennoille ja 177 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.