Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Barcelona

Katso kaikki kohteen Barcelona vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Barcelona

Autonvuokraus Barcelonassa

Jos Espanja kutsuu lomalle ja suuntana on Barcelona, kaikki matkajärjestelyt kannattaa hoitaa Expedian kautta. Katalonian pääkaupungissa on helppo liikkua vuokra-autolla ja autoillen on mahdollista vierailla kohteissa, joita muuten ei välttämättä tulisi nähtyä. Autonvuokrausvertailun avulla voi mukavasti kotoa käsin tutustua eri autovuokraamojen valikoimiin. Tarkkojen hakuehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Barcelonasta ja koe lomallasi enemmän.

Autonvuokraus Barcelonassa on erittäin vaivatonta. Kaupunkiin saapuvat voivat vuokrata auton jo Barcelonan kansainväliseltä lentoasemalta tai vasta kaupungin keskustasta. Vuokra-autot ovat noudettavissa monesta eri paikasta, kuten eri kaupunginosista tai hotellien ja nähtävyyksien lähistöltä. Lisäksi hakutuloksista on helppo nähdä kunkin autovuokraamon etäisyys toivotusta nouto- ja palautuspaikasta, joten perillä säästyy aikaa, kun auton vuokrauksen voi ottaa huomioon jo etukäteen matkaohjelman suunnittelussa.

Vuokra-autolla ympäri Barcelonaa

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen ja samalla yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Keskustassa voi tutustua vanhaan kaupunkiin, Ciutat Vellaan, jonka läpi kulkee myös suosittu kävelykatu La Rambla. Sen päässä sijaitsee vanha satama, Port Vell, jossa voi viettää aikaa viihtyisässä ympäristössä leppoisasti veden äärellä. Barcelona on kuitenkin eloisa suurkaupunki, jonka alueella lähikunnat mukaan lukien asuu yli kolme miljoonaa asukasta. Kaupungin vilkas liikenne poikkeaa pohjoismaisesta liikennekulttuurista, ja sen kokeminen on jo elämys sinänsä. Auton vuokraaminen on siitä huolimatta turvallista, ja kaikkiin vuokrahintoihin sisältyy vakuutus. Lisäksi autonvuokrausvertailun kautta löytyvät ajoneuvot on varusteltu viimeisimpien turvallisuusvaatimusten mukaisesti ja lapsille on saatavissa turvaistuimia, joten koko perhe voi matkustaa huoletta vuokra-auton kyydissä.

Moni kuluttaa Barcelonan lomalla aikaa kauppoja kierrellen. Hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi kaupungissa riittää nähtävää urheilusta, taiteesta ja kulttuurista pitäville. Jalkapallojoukkue FC Barcelonan kotikenttä Camp Nou sijaitsee siellä, ja jalkapallon ystävät voivat vierailla suurella stadionilla. Barcelona on tunnettu myös erikoisista rakennuksistaan, ja kaupunkiin liitetään vahvasti arkkitehti Antoni Gaudí. Hänen kuuluisimpiin töihinsä kuuluu jo 1800-luvun lopulla suunniteltu Sagrada Família. Erikoiselta näyttävä ja yhä keskeneräinen kirkko kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Mikäli matkalla on käytettävissä vain vähän aikaa, vuokra-autolla on näppärä ajella pitkin kaupunkia ja nähdä sillä tavalla lyhyessä ajassa tärkeimmät nähtävyydet. Jos matkaseurue on pieni, Barcelonan autovuokraamot tarjoavat ajoneuvoksi pieniä henkilöautoja, jotka soveltuvat hyvin kaupunkiajoon. Tarjonnasta löytyy tietenkin myös normaalikokoisia malleja sekä tilavia farmareita ja katumaastureita.

Vuokra-autoja kaikkiin toiveisiin

Barcelonassa voi yhdistää kaupunkiloman auringosta nauttimiseen. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla, ja pitkät hiekkarannat alkavat aivan kaupungin keskustasta. Rannikkoa pitkin ajellen voi tutustua muihin pienempiin rantakaupunkeihin ja kokea aitoa Välimeren tunnelmaa. Koko loman vietto sujuu perillä leppoisasti, koska kaikki autonvuokraukseen ja muihin matkajärjestelyihin liittyvät palvelut, kuten lentoliput ja hotellit, voi tilata yhdestä osoitteesta etukäteen. Autonvuokrausvertailun avulla jokainen löytää sopivan vuokra-auton juuri haluamalleen ajankohdalle. Barcelonassa toimii lukuisia autovuokraamoja, joten valikoimat ovat runsaat. Kaikki ajoneuvot on varusteltu mukavasti, ja niissä on ilmastointi hellepäivien varalle. Vuokra-autoista löytyy myös automaattivaihteisia malleja ja erilaisia lisävarusteita, kuten navigaattori, minkä ansiosta Barcelonassa autoilu ei voisi olla mukavampaa.

Unelmaloman suunnittelu onnistuu nyt pienelläkin matkabudjetilla. Vuokra-autojen hinnat ovat edulliset, ja Barcelonasta löytyy myös taloudelliseen ajoon sopivia vaihtoehtoja, jotka kuluttavat vähän polttoainetta. Expedian autonvuokrausvertailu näyttää samalla kertaa kaikki hakuehtoihin sopivat ajoneuvot. Lisäksi parhaat tarjoukset näkyvät selkeästi kunkin autotyypin kohdalla. Vuokra-autojen vertaaminen on erittäin helppoa ja mukavaa, kun kaikki hoituu kätevästi jo matkan suunnitteluvaiheessa.

Tutustu kohteeseen Barcelona

Tutustu kohteeseen Barcelona Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!