Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Barcelona

Autonvuokraus Barcelonassa

Jos Espanja kutsuu lomalle ja suuntana on Barcelona, kaikki matkajärjestelyt kannattaa hoitaa Expedian kautta. Katalonian pääkaupungissa on helppo liikkua vuokra-autolla ja autoillen on mahdollista vierailla kohteissa, joita muuten ei välttämättä tulisi nähtyä. Autonvuokrausvertailun avulla voi mukavasti kotoa käsin tutustua eri autovuokraamojen valikoimiin. Tarkkojen hakuehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Barcelonasta ja koe lomallasi enemmän.

Autonvuokraus Barcelonassa on erittäin vaivatonta. Kaupunkiin saapuvat voivat vuokrata auton jo Barcelonan kansainväliseltä lentoasemalta tai vasta kaupungin keskustasta. Vuokra-autot ovat noudettavissa monesta eri paikasta, kuten eri kaupunginosista tai hotellien ja nähtävyyksien lähistöltä. Lisäksi hakutuloksista on helppo nähdä kunkin autovuokraamon etäisyys toivotusta nouto- ja palautuspaikasta, joten perillä säästyy aikaa, kun auton vuokrauksen voi ottaa huomioon jo etukäteen matkaohjelman suunnittelussa.

Vuokra-autolla ympäri Barcelonaa

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen ja samalla yksi Euroopan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Keskustassa voi tutustua vanhaan kaupunkiin, Ciutat Vellaan, jonka läpi kulkee myös suosittu kävelykatu La Rambla. Sen päässä sijaitsee vanha satama, Port Vell, jossa voi viettää aikaa viihtyisässä ympäristössä leppoisasti veden äärellä. Barcelona on kuitenkin eloisa suurkaupunki, jonka alueella lähikunnat mukaan lukien asuu yli kolme miljoonaa asukasta. Kaupungin vilkas liikenne poikkeaa pohjoismaisesta liikennekulttuurista, ja sen kokeminen on jo elämys sinänsä. Auton vuokraaminen on siitä huolimatta turvallista, ja kaikkiin vuokrahintoihin sisältyy vakuutus. Lisäksi autonvuokrausvertailun kautta löytyvät ajoneuvot on varusteltu viimeisimpien turvallisuusvaatimusten mukaisesti ja lapsille on saatavissa turvaistuimia, joten koko perhe voi matkustaa huoletta vuokra-auton kyydissä.

Moni kuluttaa Barcelonan lomalla aikaa kauppoja kierrellen. Hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi kaupungissa riittää nähtävää urheilusta, taiteesta ja kulttuurista pitäville. Jalkapallojoukkue FC Barcelonan kotikenttä Camp Nou sijaitsee siellä, ja jalkapallon ystävät voivat vierailla suurella stadionilla. Barcelona on tunnettu myös erikoisista rakennuksistaan, ja kaupunkiin liitetään vahvasti arkkitehti Antoni Gaudí. Hänen kuuluisimpiin töihinsä kuuluu jo 1800-luvun lopulla suunniteltu Sagrada Família. Erikoiselta näyttävä ja yhä keskeneräinen kirkko kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Mikäli matkalla on käytettävissä vain vähän aikaa, vuokra-autolla on näppärä ajella pitkin kaupunkia ja nähdä sillä tavalla lyhyessä ajassa tärkeimmät nähtävyydet. Jos matkaseurue on pieni, Barcelonan autovuokraamot tarjoavat ajoneuvoksi pieniä henkilöautoja, jotka soveltuvat hyvin kaupunkiajoon. Tarjonnasta löytyy tietenkin myös normaalikokoisia malleja sekä tilavia farmareita ja katumaastureita.

Vuokra-autoja kaikkiin toiveisiin

Barcelonassa voi yhdistää kaupunkiloman auringosta nauttimiseen. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla, ja pitkät hiekkarannat alkavat aivan kaupungin keskustasta. Rannikkoa pitkin ajellen voi tutustua muihin pienempiin rantakaupunkeihin ja kokea aitoa Välimeren tunnelmaa. Koko loman vietto sujuu perillä leppoisasti, koska kaikki autonvuokraukseen ja muihin matkajärjestelyihin liittyvät palvelut, kuten lentoliput ja hotellit, voi tilata yhdestä osoitteesta etukäteen. Autonvuokrausvertailun avulla jokainen löytää sopivan vuokra-auton juuri haluamalleen ajankohdalle. Barcelonassa toimii lukuisia autovuokraamoja, joten valikoimat ovat runsaat. Kaikki ajoneuvot on varusteltu mukavasti, ja niissä on ilmastointi hellepäivien varalle. Vuokra-autoista löytyy myös automaattivaihteisia malleja ja erilaisia lisävarusteita, kuten navigaattori, minkä ansiosta Barcelonassa autoilu ei voisi olla mukavampaa.

Unelmaloman suunnittelu onnistuu nyt pienelläkin matkabudjetilla. Vuokra-autojen hinnat ovat edulliset, ja Barcelonasta löytyy myös taloudelliseen ajoon sopivia vaihtoehtoja, jotka kuluttavat vähän polttoainetta. Expedian autonvuokrausvertailu näyttää samalla kertaa kaikki hakuehtoihin sopivat ajoneuvot. Lisäksi parhaat tarjoukset näkyvät selkeästi kunkin autotyypin kohdalla. Vuokra-autojen vertaaminen on erittäin helppoa ja mukavaa, kun kaikki hoituu kätevästi jo matkan suunnitteluvaiheessa.

Autonvuokraus kohteessa Barcelona: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Barcelona?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Barcelona halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Barcelona?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Barcelona keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Barcelona?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Barcelona?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Barcelona

Tutustu kohteeseen Barcelona Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!