Hae vuokra-autoja kohteessa Barcelona

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Barcelona

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Barcelona

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Barcelona
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Barcelona?
Tällä viikolla halvin päivähinta autonvuokraukselle kohteessa Barcelona oli 13 €. Tutustu laajaan valikoimaan erilaisia vaihtoehtoja, aina halvoista kaupunkiajoneuvoista tyylikkäisiin luksusautoihin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema)?
Autonvuokraustiskit sijaitsevat kohteessa Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema) terminaaleissa 1 ja 2. Täältä voit noutaa ajoneuvon Avis-, Europcar- tai Hertz-vuokraamolta. Lisäksi Goldcar Rental ja Firefly tarjoavat myös hyviä alennuksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Barcelona vuokra-autovaraukseni?
Voit olla oikeutettu täyteen hyvitykseen, jos varaus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Saat lisätietoja tästä matkasuunnitelmastasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut ajoneuvovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten kannattaa tarkistaa vuokra-ajoneuvosi peruutuskäytännöt.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Barcelona?
Minikokoiset ajoneuvot ovat halutuin ajoneuvokategoria kohteessa Barcelona. Koska ne kuluttavat vain vähän polttoainetta ja ovat pieniä, nämä autot soveltuvat varsinkin kaupunkiajoon. Sinun ei kuitenkaan ole pakko vuokrata pientä ajoneuvoa. Jos haluat lisätilaa, voit vuokrata midsize-luokan auto tai luksusajoneuvo.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Barcelona?
Barcelona tarjoaa paljon tekemistä, mutta jos suuntaat lähiseudulle, löydät muita näkemisen arvoisia nähtävyyksiä. Ja jos varaat vuokra-auton, voit tutustua lähialueeseen haluamallasi tavalla. Kannattaa lisätä vähintään nämä loistavat kohteet suunnitelmiisi:

  • Girona sijaitsee suurin piirtein 85 km:n päässä kohteesta Barcelona. Tämän kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Gironan katedraali, jossa sinun kannattaa vierailla täällä lomaillessasi.
  • Mikset tutustuisi myös kaikkeen mitä Figueres tarjoaa? Tämän paikan huomionarvoisiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Dali-museo. Figueres sijaitsee noin 120 km:n päässä kohteesta Barcelona.
  • Monte Toro sijaitsee 230 km:n päässä kohteesta Barcelona ja se on yksi lähialueen henkeäsalpaavimmista luontokohteista. Voit oikoa täällä jalkojasi ja nauttia puhtaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Barcelona Expedian kautta?
Ainutlaatuisten tarjousten ja jäsenetujen sekä kätevien pakettmatkojen vuoksi Expedian sivusto on täydellinen paikka varata auto. Jos olet matkalla kohteeseen Barcelona, täällä on autovuokraamoa, joiden tarjontaan kuuluu jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivia ajoneuvoja. Ja jos haluat säästää vieläkin enemmän, yhdistä autovuokraukseesi lento- ja hotellivaraus.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Barcelona Expedian kautta?
Alennusten, hintojen ja vuokra-autoyritysten vertailu ja asiakasarvostelujen lukeminen on nopeaa Expedian sivuilla. Yhdistä kohteen Barcelona autovuokraukseesi majoitus- tai lentovaraus ja säästät vieläkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Barcelona?
Vaadittu ikäraja on kohteessa Barcelona yleensä vähintään 21 vuotta. Suurin osa autovuokraamoista veloittaa nuorilta kuljettajilta lisämaksuja, jotka saattavat vaihdella vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä ajoneuvoja, kuten luksusluokan ajoneuvoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ostamista. Kannattaakin aina lukea ehdot ja rajoitukset läpi huolella ennen ajoneuvon varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Barcelona?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat usein yrityksestä toiseen, tarvitset yleensä vain ajokorttisi ja luottokorttisi. Sinun ei tarvitse välttämättä ottaa autovuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua tuomaan mukanasi todisteen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Barcelona?
Edellisten seitsemän päivän aikana halvin vuokra-ajoneuvo maksoi kohteessa Barcelona 13 € per päivä. Seuraavaksi parhain hinta oli 14 € per päivä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Barcelona?
Olipa suunnitelmissasi sitten pysytellä kohteessa Barcelona tai tutustua myös ympäröivään alueeseen, voit varata vuokra-auton helposti ja nopeasti Expedian kautta. Anna vain matkatietosi ja nouto- ja palautuspaikat, ja me löydämme sinulle edullisimmat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Barcelona, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata ajoneuvon alle 25-vuotiaana, riippuu usein autovuokraamosta. Jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksun, mutta toiset eivät välttämättä veloita siitä mitään. Muista lukea autonvuokrausyrityksen ehdot välttyäksesi yllättäviltä lisämaksuilta ajoneuvoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Barcelona?
Autonvuokrausvakuutuksissa voi olla paljon eroja riippuen lukuisista eri tekijöistä, esimerkiksi ajoneuvokategoriasta ja kuljettajan iästä. Muista lukea tarkkaan vuokraamon ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet päätöksen.