Halvat lennot Barcelona

Halvimmat lennot kohteeseen Barcelona

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 43 € yhdensuuntaisille lennoille ja 111 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Jet2

Lisätietoja – Barcelona

Tietoja Barcelonasta

Lennot Barcelonaan

Gaudín kaupunkina tunnettu Barcelona on yksi Euroopan ja koko maailman suosituimmista matkakohteista, ja samalla myös yksi suomalaisten suosikkikohteista. Edullisten lentojen löytäminen Suomesta Barcelonaan ei ole vaikeaa – etenkään, jos apuna on Expedia.

Barcelona on yksi niistä monista eurooppalaisista kohteista, joihin Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentotasemalta. Kohteen suosion vuoksi yhteydet Barcelonaan pääsee helposti mistä päin Eurooppaa tahansa, ja käteviä välilaskullisia vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Lufthansa ja SAS. Barcelonan kansainvälinen lentoasema El Prat on Espanjan toiseksi suurin lentoasema Madridin Barajasin kansainvälisen lentoaseman jälkeen.

Barcelonaan suuntautuvien lentojen hinnat voivat olla hieman kalliimpia joulun ja muiden juhlapyhien aikaan, kuten monen muunkin Eurooppalaisen kaupungin kohdalla. Muutoin talvikuukaudet ovat joulukuuta lukuun ottamatta yleensä hieman kesäkuukausia edullisempia. Lentojen varaaminen ajoissa takaa joka tapauksessa sen, että ylihintaa ei tarvitse maksaa.

Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona on pullollaan mahtavaa ja omaperäistä arkkitehtuuria, eikä matkustajan missään nimessä kannata jättää väliin Gaudín mestariteoksia. Kaupungissa on mahdollista yhdistää suurkaupungin syke rentoon välimerelliseen rantaelämään, sillä kaupunki sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Lentäminen Suomesta Barcelonaan

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barcelonaan kestävät noin neljä tuntia. Jos Barcelonaan lennetään välilaskulla, lentoihin on koneen vaihtoon kuluvan ajan vuoksi yleensä varattava puoli päivää. EU-maa Espanja on helppo lomakohde, sillä rahayksikkö on Suomen tapaan euro eikä rajamuodollisuuksia juurikaan ole.

Lennot Barcelonan El Pratin lentoasemalle

El Pratin kansainvälinen lentoasema on Espanjan toiseksi suurin lentoasema, joka palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasema palvelee lähinnä Espanjan ja Euroopan sisäistä liikennettä, mutta sieltä on yhteyksiä myös Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Lentoasema sijaitsee vain noin 10 km:n päässä Barcelonan keskustasta, joten siirtyminen kaupungin keskustaan ei tuota ongelmia. Kentällä on kaksi terminaalia. Helpoiten lentoasemalta kaupunkiin siirtyminen sujuu junalla, jolla pääsee suoraan Sants-päärautatieasemalle sekä metroon. Päärautatieasemalta matkaa on helppo jatkaa myös muualle Espanjaan. Lentokentän ja kaupungin välillä on myös linja-autoyhteyksiä. Julkinen liikenne Barcelonassa on suomalaiseen hintatasoon tottuneelle edullista. Myös taksin ottaminen on mahdollista, ja taksikuskit ovat yleensä rehellisiä. Terminaaleissa on myös autonvuokrausyritysten toimipisteitä.

Lennot Barcelonan Gironan lentoasemalle

Gironan kansainvälinen lentoasema on lähinnä halpalentoyhtiöiden käytössä. Asemalta on linja-autoyhteyksiä sekä suoraan Barcelonaan että Gironan rautatieasemalle, josta on helppo jatkaa Barcelonaan tai muualle Kataloniaan.

Varaa lentoliput Expedian kautta Barcelonaan jo tänään! Samalla voit katsastaa kaupungin hotellitarjonnan ja varata vaikka huoneen, josta on suora näköala Välimerelle. Jos kaipaat tien päälle, voit myös harkita auton vuokraamista ja tutustua muuhun Kataloniaa. Esimerkiksi käyminen Monserratin luostarissa on taatusti vaivan arvoinen.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Barcelona lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Barcelona on vain yksi lentokenttä – Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema).
Kuinka kaukana Barcelonan lentoasema (BCN) sijaitsee kaupungin keskustasta?
BCN on 11 km:n päässä kohteen Barcelona keskusta-alueelta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää nopein tapa siirtyä lentokentältä kaupungin keskustaan jo etukäteen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Barcelona?
Päivittäin kentän BCN kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä kenttä sijaitsee 11 km:n päässä kaupungin Barcelona keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Barcelona?
Kohteeseen Barcelona lentää 63 lentoyhtiötä 174 lentokentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Barcelona?
Vueling ja easyJet tarjoavat isoimman osan lennoista kohteeseen Barcelona. Yksi yleisimmistä tavoista matkustaa tänne on valita lentoyhtiön Vueling lennot kohteesta Lontoo.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Barcelona?
Unohtumattoman loman järjestäminen kohteeseen Barcelona on helppoa, koska kohteeseen lennetään 2 848 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Barcelona?
Vanhakaupunki, El Arenal ja Galilea ovat suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Barcelona lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Barcelona lentokentälle kestää?
Jos olet matkalla kohteeseen Barcelona kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on 2 tuntia ja 42 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on El Arenal, lentoaika on suunnilleen 1 tunti ja 15 minuuttia. Galilea taas on suunnilleen 2 tuntia ja 47 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Barcelona?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan, joka aina löytää uskomattoman halvat lentoliput mihin tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen hankkimista viime hetkeen. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessa useampia lentokenttiä. Lentolippujen hinnat vaihtelevat usein lentoasemittain. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Barcelona?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, lennolle lähteminen voi olla stressaavaa. Näiden matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Barcelona helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Lentäminen voi olla loistava kokemus, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi matkalaukkuun kannattaa laittaa läppäri, laturit ja kaikki lääkkeet, sekä mahdollisesti matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin lukeutuvat partaterät, puukot, polttoaineet ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita matkustajia, kuten pippurisumutetta ja aseita, ei voi myöskään tuoda matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat turpoavat usein matkan aikana. Matalakantaiset, tilavat kengät ovat aina hyvä idea.
  • Useimmat matkailijat ovat varmasti kuulleet puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja venyttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Barcelona?
Jos olet varautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, matkasi kohteeseen Barcelona tulee olemaan stressitön. Tutustu käteviin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Your travel documents and ID passisi ja maihinnousukorttisi turvallisuustarkastuksessa. Pidä ne helposti saatavilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut pikkuesineet, kuten kolikot, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Tee elämästäsi helpompaa käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkiseksi irtautua teknologiasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muu elektroniikka menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Haluatko ottaa matkallesi mukaasi vartalovoiteen? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeanlaiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentokentällä. Vaelluskengät pitää usein ottaa pois jalasta ja skannata erikseen. Ballerinoja ja muita kevyitä kenkiä ei yleensä läpivalaista erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos haluat tuoda tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Barcelona
Kohdelentokenttä
Josep Tarradellas Barcelona–El Pratin lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi
BCN
Kohdekaupunki
Barcelona
Menopaluumatkan hinta
72 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Barcelona

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 43 € yhdensuuntaisille lennoille ja 111 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines