Halvat lennot Barcelona

Halvimmat lennot kohteeseen Barcelona

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 46 € yhdensuuntaisille lennoille ja 46 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Eurowings
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Transavia
Iberia
Brussels Airlines
Iberia

Lisätietoja – Barcelona

Tietoja Barcelonasta

Lennot Barcelonaan

Gaudín kaupunkina tunnettu Barcelona on yksi Euroopan ja koko maailman suosituimmista matkakohteista, ja samalla myös yksi suomalaisten suosikkikohteista. Edullisten lentojen löytäminen Suomesta Barcelonaan ei ole vaikeaa – etenkään, jos apuna on Expedia.

Barcelona on yksi niistä monista eurooppalaisista kohteista, joihin Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentotasemalta. Kohteen suosion vuoksi yhteydet Barcelonaan pääsee helposti mistä päin Eurooppaa tahansa, ja käteviä välilaskullisia vaihtoehtoja tarjoavat muun muassa Lufthansa ja SAS. Barcelonan kansainvälinen lentoasema El Prat on Espanjan toiseksi suurin lentoasema Madridin Barajasin kansainvälisen lentoaseman jälkeen.

Barcelonaan suuntautuvien lentojen hinnat voivat olla hieman kalliimpia joulun ja muiden juhlapyhien aikaan, kuten monen muunkin Eurooppalaisen kaupungin kohdalla. Muutoin talvikuukaudet ovat joulukuuta lukuun ottamatta yleensä hieman kesäkuukausia edullisempia. Lentojen varaaminen ajoissa takaa joka tapauksessa sen, että ylihintaa ei tarvitse maksaa.

Katalonian pääkaupunki ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona on pullollaan mahtavaa ja omaperäistä arkkitehtuuria, eikä matkustajan missään nimessä kannata jättää väliin Gaudín mestariteoksia. Kaupungissa on mahdollista yhdistää suurkaupungin syke rentoon välimerelliseen rantaelämään, sillä kaupunki sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Lentäminen Suomesta Barcelonaan

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barcelonaan kestävät noin neljä tuntia. Jos Barcelonaan lennetään välilaskulla, lentoihin on koneen vaihtoon kuluvan ajan vuoksi yleensä varattava puoli päivää. EU-maa Espanja on helppo lomakohde, sillä rahayksikkö on Suomen tapaan euro eikä rajamuodollisuuksia juurikaan ole.

Lennot Barcelonan El Pratin lentoasemalle

El Pratin kansainvälinen lentoasema on Espanjan toiseksi suurin lentoasema, joka palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasema palvelee lähinnä Espanjan ja Euroopan sisäistä liikennettä, mutta sieltä on yhteyksiä myös Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Lentoasema sijaitsee vain noin 10 km:n päässä Barcelonan keskustasta, joten siirtyminen kaupungin keskustaan ei tuota ongelmia. Kentällä on kaksi terminaalia. Helpoiten lentoasemalta kaupunkiin siirtyminen sujuu junalla, jolla pääsee suoraan Sants-päärautatieasemalle sekä metroon. Päärautatieasemalta matkaa on helppo jatkaa myös muualle Espanjaan. Lentokentän ja kaupungin välillä on myös linja-autoyhteyksiä. Julkinen liikenne Barcelonassa on suomalaiseen hintatasoon tottuneelle edullista. Myös taksin ottaminen on mahdollista, ja taksikuskit ovat yleensä rehellisiä. Terminaaleissa on myös autonvuokrausyritysten toimipisteitä.

Lennot Barcelonan Gironan lentoasemalle

Gironan kansainvälinen lentoasema on lähinnä halpalentoyhtiöiden käytössä. Asemalta on linja-autoyhteyksiä sekä suoraan Barcelonaan että Gironan rautatieasemalle, josta on helppo jatkaa Barcelonaan tai muualle Kataloniaan.

Varaa lentoliput Expedian kautta Barcelonaan jo tänään! Samalla voit katsastaa kaupungin hotellitarjonnan ja varata vaikka huoneen, josta on suora näköala Välimerelle. Jos kaipaat tien päälle, voit myös harkita auton vuokraamista ja tutustua muuhun Kataloniaa. Esimerkiksi käyminen Monserratin luostarissa on taatusti vaivan arvoinen.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Barcelona

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 46 € yhdensuuntaisille lennoille ja 46 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Iberia