Lennot - Espanja alkaen 35 €

Parhaat kaupungit kohteessa Espanja

Halvimmat lennot kohteeseen Espanja

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 35 € yhdensuuntaisille lennoille ja 77 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
SAS
SAS
Finnair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
SAS

Matkaopas: matkat kohteeseen Espanja

Lennot Espanjaan

Espanja sijaitsee Lounais-Euroopassa Iberian niemimaalla. Maahan kuuluvat Baleaarit Välimerellä, Kanariansaaret Atlantilla, Ceutan ja Melillan kaupungit Pohjois-Afrikassa sekä muutama asuttamaton saari Marokon rannikolla. Varaa Expedian kautta halvat lentoliput Espanjaan ja varaa samalla hotelli Espanjassa. Varauspalvelun kautta löydät myös pakettimatkat Espanjaan sekä autovuokraamot Espanjassa.

Espanja on suosittu matkakohde, joka tarjoaa upeita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja vilkasta kaupunkielämää. Hintataso on yleisesti ottaen edullisempi kuin Suomessa.

Suosittuja matkakohteita talvella ovat Kanariansaaret ja kesäkuukausina pääkaupunki Madrid, Barcelona ja muut mantereen kaupungit sekä Baleaarisaaret. Harrastusmahdollisuudet ovat Espanjassa monipuoliset, voit vaikkapa vaeltaa, pelata golfia ja nauttia espanjalaisesta ruokakulttuurista. Espanjassa kannattaa maistaa ainakin tapaksia ja paellaa.

Espanjan ilmasto on vaihteleva. Kesällä lähes koko on maassa kuumaa ja kuivaa, mutta talvella lämpötilaerot ovat suuret. Vuorilla voi lasketella, mutta rannikolla on myös talvella melko lämmintä ja Kanariansaarille tehdään rantalomia etenkin talvisin.

Lennot Espanjaan Suomesta

Suoria lentoja Espanjaan tarjoavat muun muassa Finnair, Norwegian ja Iberia. Halpoja lentolippuja Espanjaan voi löytää, kun tilaa lennot hyvissä ajoin tai varaa lennon välilaskulla.

Suora lentomatka Espanjaan kestää kohteesta riippuen 4–7 tuntia. Välilaskun kanssa matkustusaika pitenee, mutta matkustusvaihtoehtoja on paljon. Kun valitset välilaskullisen lennon, voit yhdistää Espanjan lomaasi yöpymisen jossain Euroopan kaupungissa. Helsingin lisäksi lentoja Espanjaan lähtee ainakin Turusta, Tampereelta, Oulusta ja Kuopiosta.

Lähes kaikilla Espanjan lentoasemilla on maksuton Wi-Fi-yhteys sekä hyvät palvelut. Espanja kuuluu Euroopan unioniin, ja maan rahayksikkö on euro. Matkustusasiakirjana toimii passi tai henkilökortti. Aikaero Espanjan ja Suomen välillä on yksi tunti, mutta Kanariansaarilla ero on kaksi tuntia.

Lennot Espanjan suosituille lentoasemille

Madrid-Barajasin lentoasema on Espanjan suurin lentoasema, joka sijaitsee 16 kilometriä Madridista koilliseen. Lentoasemalta pääsee kätevästi metrolla Madridin keskustaan. Myös bussiyhteydet ovat hyvät, ja asemalla toimii useita autovuokraamoita. Myymälävalikoima on runsas, ja asemalla on kymmeniä baareja, ravintoloita ja kahviloita.

Barcelonan El Prat lentoasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja suurin osa Barcelonan lennoista laskeutuu sinne. Matkustat lentoasemalta keskustaan edullisesti ja kätevästi junalla, mutta myös lentokenttäbussi on edullinen vaihtoehto. Lentoasemalla on useita autovuokraamoja sekä valtavasti myymälöitä ja ravintoloita.

Barcelonassa on myös Gironan lentoasema, jonne muutamat halpalentoyhtiöt lentävät. Asema sijaitsee noin tunnin junamatkan päässä keskustasta. Kentältä pääsee keskustaan muun muassa lentokenttäbussilla. Halpoja lentolippuja Gironaan tarjoaa muun muassa bravofly.

Gran Canarian lentoasema sijaitsee 18 kilometriä saaren pääkaupungista Las Palmasista. Saaren eteläosan lomakohteisiin on noin 25 kilometriä. Lentokentältä on suoria bussiyhteyksiä joihinkin lomakohteisiin, mutta joihinkin kohteisiin on matkattava pääkaupungin kautta. Autonvuokraus onnistuu helposti, sillä autovuokraamoja on lentoasemalla useita. Taksilla matkustaminen on saarella melko edullista.

Lennot Suomesta aurinkorannikolle

Espanjan aurinkorannikko Costa del Sol on suosittu matkakohde. Eniten pakettimatkoja tehdään kesäaikaan, mutta lentomatkoja alueelle tehdään ympäri vuoden. Suoria lentoja tarjoavat muun muassa Finnair ja Norwegian, joten omatoimimatkailija voi varata suorat lennot Malagaan varauspalvelusta. Kesäaikaan halpoja lentotarjouksia löydät myös Tampereelta.

Malagan lentoasema on yksi maailman vanhimmista, ja se sijaitsee kahdeksan kilometriä keskustasta. Kenttä on varsinkin sesonkiaikaan kiireinen, joten lähtöselvitykseen kannattaa varata aikaa. Kentältä on junayhteys Malagaan, Torremolinokseen ja Fuengirolaan. Aurinkorannikolla liikut käteväsi vuokra-autolla, mutta myös lentäminen Espanjan sisällä on edullista.

Varaa lentoliput Espanjaan, sillä Espanjan monipuolisesta matkatarjonnasta löytyy vaihtoehtoja niin leppoisaa rantalomaa kaipaaville lapsiperheille, shoppailusta pitäville sinkuille kuin kulttuurinnälkäisille pariskunnille. Varaa lennot Espanjaan jo tänään!

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Espanja?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Espanja.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Espanja?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Espanja maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Espanja!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Espanja koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Espanja tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Espanja muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista