Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Puerto de la Cruz

Katso kaikki kohteen Puerto de la Cruz vuokra-autot

Autonvuokraus Puerto de la Cruz

Vuokraa auto Puerto de la Cruzista, Teneriffan vanhimmasta lomakaupungista

Puerto de la Cruz on Teneriffan saaren pohjoisosassa sijaitseva kaupunki ja suosittu matkailukohde. Kaupungissa asustaa reilut 30 000 ihmistä, mutta ympärivuotinen matkailijoiden virta tekee pikkukaupungista eläväisen matkakohteen, jossa ei tylsyys pääse iskemään. Itse kaupungissa on helppo liikkua kävellen, mutta kun vuokraat auton Puerto de la Cruzista, pääset viettämään rantapäivää myös kaukaisemmille rannoille, tutustumaan Teneriffan pikkukyliin ja ihailemaan Teiden kuuluisaa tulivuorta lähietäisyydeltä.

Teneriffalla on myös kattavat harrastusmahdollisuudet. Parinkymmenen kilometrin päästä Puerto de la Cruzista löytyy golfkenttä, ja esimerkiksi sukellusta ja purjelautailua pääsee kokeilemaan useammallakin alueen rannalla. Perheen pienimmät viedään tietenkin Loro Parque -eläinpuistoon, jossa vierähtää helposti vaikka koko päivä. Vuokra-autolla kaikki alueen aktiviteetit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, ja Puerto de la Cruzin loman kruunaavat upeat matkan varrelle osuvat maisemat.

Helpoimmalla pääset, kun vuokraat autosi Expedian kautta. Ruosteinen kielitaito ei ole ongelma eikä mikään, sillä sivustollamme varaat autosi helposti muutamalla napsautuksella, ja paikan päällä Puerto de la Cruzissa sinun täytyy vain noutaa lähtövalmis vuokra-autosi autovuokraamosta. Kun vuokraat auton kauttamme, voit olla muutenkin luottavaisin mielin: kaikki autovuokraamomme Puerto de la Cruzissa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten mitään yllättäviä lisämaksuja ei näihin varauksiin lisätä.

Vuokra-autolla koluat seudun upeimmat rannat

Teneriffa on rantalomailijan paratiisi, sillä saarella on ympäri vuoden vähintään yhtä lämmintä kuin Suomessa kesäaikaan. Saaren pohjoispuolen rannat ovat eksoottinen elämys mustan laavahiekkansa ansiosta: pidä kuitenkin mielessä, että tumma hiekka voi olla aurinkoisella kelillä polttavan kuumaa! Useimmat saaren pohjoisosan hiekkarannoista ovat hyvin hoidettuja ja kattavilla palveluilla varustettuja, mutta virtauksia on syytä varoa tietyillä rannoilla varsinkin lasten kanssa.

Aivan Puerto de la Cruzin kaupungin tuntumasta löytyvät suositut uimapaikat Playa Jardín -ranta ja Lago Martianezin merivesialtaat. Kun vuokraat auton kauttamme, pääset kuitenkin tutustumaan myös syrjäisempiin ja rauhallisempiin rantoihin ja voit suunnata eri rannalle vaikka jokaisena lomapäivänäsi. Vain pienen ajomatkan päässä Puerto de la Cruzista sijaitseva Playa Las Teresitas on suojaisa ranta, jonka hieno hiekka on tuotu Saharasta saakka. Ranta sopii oivallisesti koko perheen rantapäivään, mutta alueelta löytyy myös useita baareja ja kahviloita. Laavarantaa kaipaavien kannattaa suunnata Puerto de la Cruzin itäpuolelle lähelle El Rincoa, josta löytyy kolme suosittua laavarantaa. Paikallisten jalanjäljissä voit kulkea myös vaikkapa Playa San Marcosille, joka sijaitsee Icod de los Vinosin kylän lähellä. Surffaajien suosikkikohde taas on Playa del Socorro, jossa aallot voivat olla jopa viisi metriä korkeita. Alueen syrjäisin ranta on El Ancon, jossa rantapäivää saa yleensä viettää rauhallisemmissa merkeissä kuin muilla rannoilla. Pääsy tälle rannalle ei kuitenkaan ole ihan helppo, joten pientä kiipeilyä arastavien kannattaa pysytellä saaren muilla rannoilla.

Autovuokraamosta maaseudulle ja Teidelle

Puerto de la Cruzista kannattaa ehdottomasti suunnata vuokra-autolla vähintäänkin johonkin läheiseen kylään sekä Teiden tulivuorelle. Pienen ajomatkan päässä olevia viehättäviä kanarialaiskyliä ovat muun muassa Icod de los Vinos ja Garachico. Saaren pääkaupunki Santa Cruz on sekin vierailun arvoinen kohde. Luonnonystävät taas ottavat suunnaksi tietenkin Teiden tulivuoren vulkaaniset maisemat.

Varaa lennot Puerto de la Cruzia läheiselle Teneriffan pohjoiselle lentoasemalle ja vietä viikko tai viikonloppu hotellissa Puerto de la Cruzissa lähiympäristöön tutustuen. Tämä on mahdollista vaikka heti, kun otat avuksesi Expedian!

Tutustu kohteeseen Puerto de la Cruz

Tutustu kohteeseen Puerto de la Cruz Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!