Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Puerto de la Cruz

Katso kaikki kohteen Puerto de la Cruz vuokra-autot

Autonvuokraus Puerto de la Cruz

Vuokraa auto Puerto de la Cruzista, Teneriffan vanhimmasta lomakaupungista

Puerto de la Cruz on Teneriffan saaren pohjoisosassa sijaitseva kaupunki ja suosittu matkailukohde. Kaupungissa asustaa reilut 30 000 ihmistä, mutta ympärivuotinen matkailijoiden virta tekee pikkukaupungista eläväisen matkakohteen, jossa ei tylsyys pääse iskemään. Itse kaupungissa on helppo liikkua kävellen, mutta kun vuokraat auton Puerto de la Cruzista, pääset viettämään rantapäivää myös kaukaisemmille rannoille, tutustumaan Teneriffan pikkukyliin ja ihailemaan Teiden kuuluisaa tulivuorta lähietäisyydeltä.

Teneriffalla on myös kattavat harrastusmahdollisuudet. Parinkymmenen kilometrin päästä Puerto de la Cruzista löytyy golfkenttä, ja esimerkiksi sukellusta ja purjelautailua pääsee kokeilemaan useammallakin alueen rannalla. Perheen pienimmät viedään tietenkin Loro Parque -eläinpuistoon, jossa vierähtää helposti vaikka koko päivä. Vuokra-autolla kaikki alueen aktiviteetit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, ja Puerto de la Cruzin loman kruunaavat upeat matkan varrelle osuvat maisemat.

Helpoimmalla pääset, kun vuokraat autosi Expedian kautta. Ruosteinen kielitaito ei ole ongelma eikä mikään, sillä sivustollamme varaat autosi helposti muutamalla napsautuksella, ja paikan päällä Puerto de la Cruzissa sinun täytyy vain noutaa lähtövalmis vuokra-autosi autovuokraamosta. Kun vuokraat auton kauttamme, voit olla muutenkin luottavaisin mielin: kaikki autovuokraamomme Puerto de la Cruzissa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten mitään yllättäviä lisämaksuja ei näihin varauksiin lisätä.

Vuokra-autolla koluat seudun upeimmat rannat

Teneriffa on rantalomailijan paratiisi, sillä saarella on ympäri vuoden vähintään yhtä lämmintä kuin Suomessa kesäaikaan. Saaren pohjoispuolen rannat ovat eksoottinen elämys mustan laavahiekkansa ansiosta: pidä kuitenkin mielessä, että tumma hiekka voi olla aurinkoisella kelillä polttavan kuumaa! Useimmat saaren pohjoisosan hiekkarannoista ovat hyvin hoidettuja ja kattavilla palveluilla varustettuja, mutta virtauksia on syytä varoa tietyillä rannoilla varsinkin lasten kanssa.

Aivan Puerto de la Cruzin kaupungin tuntumasta löytyvät suositut uimapaikat Playa Jardín -ranta ja Lago Martianezin merivesialtaat. Kun vuokraat auton kauttamme, pääset kuitenkin tutustumaan myös syrjäisempiin ja rauhallisempiin rantoihin ja voit suunnata eri rannalle vaikka jokaisena lomapäivänäsi. Vain pienen ajomatkan päässä Puerto de la Cruzista sijaitseva Playa Las Teresitas on suojaisa ranta, jonka hieno hiekka on tuotu Saharasta saakka. Ranta sopii oivallisesti koko perheen rantapäivään, mutta alueelta löytyy myös useita baareja ja kahviloita. Laavarantaa kaipaavien kannattaa suunnata Puerto de la Cruzin itäpuolelle lähelle El Rincoa, josta löytyy kolme suosittua laavarantaa. Paikallisten jalanjäljissä voit kulkea myös vaikkapa Playa San Marcosille, joka sijaitsee Icod de los Vinosin kylän lähellä. Surffaajien suosikkikohde taas on Playa del Socorro, jossa aallot voivat olla jopa viisi metriä korkeita. Alueen syrjäisin ranta on El Ancon, jossa rantapäivää saa yleensä viettää rauhallisemmissa merkeissä kuin muilla rannoilla. Pääsy tälle rannalle ei kuitenkaan ole ihan helppo, joten pientä kiipeilyä arastavien kannattaa pysytellä saaren muilla rannoilla.

Autovuokraamosta maaseudulle ja Teidelle

Puerto de la Cruzista kannattaa ehdottomasti suunnata vuokra-autolla vähintäänkin johonkin läheiseen kylään sekä Teiden tulivuorelle. Pienen ajomatkan päässä olevia viehättäviä kanarialaiskyliä ovat muun muassa Icod de los Vinos ja Garachico. Saaren pääkaupunki Santa Cruz on sekin vierailun arvoinen kohde. Luonnonystävät taas ottavat suunnaksi tietenkin Teiden tulivuoren vulkaaniset maisemat.

Varaa lennot Puerto de la Cruzia läheiselle Teneriffan pohjoiselle lentoasemalle ja vietä viikko tai viikonloppu hotellissa Puerto de la Cruzissa lähiympäristöön tutustuen. Tämä on mahdollista vaikka heti, kun otat avuksesi Expedian!

Autonvuokraus kohteessa Puerto de la Cruz: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Puerto de la Cruz?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Puerto de la Cruz halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 16 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Puerto de la Cruz?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Puerto de la Cruz keskimäärin 23 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Puerto de la Cruz?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Puerto de la Cruz?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Puerto de la Cruz

Tutustu kohteeseen Puerto de la Cruz Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!