Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Teneriffalla

Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, joka on kuulunut suomalaisten suosikkikohteisiin jo vuosikymmenien ajan. Saari onkin monelle tuttu lomakohde, mutta vuokraamalla auton Teneriffalla saat saareen aivan uudenlaisen näkökulman. Yllättävän monipuolinen Teneriffa tarjoaa jotakin jokaiselle: niin pariskunnille, lapsiperheille, luonnonystäville, surffareille kuin golffareillekin. Parhaiten pääset tutustumaan haluamiisi kohteisiin vuokra-auton avulla, jolloin voit suunnitella lomasi aikataulun täysin toiveidesi mukaan.

Teneriffa on erinomainen matkakohde ympäri vuoden, sillä koko vuoden keskilämpötila saarella on 22 astetta. Sää voi kuitenkin vaihdella paljon saman päivän aikana riippuen siitä, oletko rannalla vai vuoristossa. Lämpimimmät kuukaudet ovat heinä‒syyskuu, jolloin myös autovuokraamoissa voi olla ruuhkaa. Parhaat tarjoukset vuokra-autoista löydät todennäköisesti keväälle ja syksylle. Teneriffa on erinomainen talvilomakohde, mutta talvella illat voivat olla viileitä.

Vuokraa auto helposti lentokentälle tai hotellille

Teneriffalle on Suomesta hyvät lentoyhteydet ympäri vuoden. Lennot laskeutuvat yleisimmin vilkkaalle Teneriffan eteläiselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Reina Sofia. Se sijaitsee lähellä etelän yhteen kasvaneita turistikeskuksia Los Cristianosia ja Playa de las Americasta. Kanariansaarten väliset lennot puolestaan laskeutuvat yleensä vanhemmalle Teneriffan pohjoiselle lentoasemalle, joka sijaitsee noin 11 kilometrin päässä saaren suurimmasta kaupungista Santa Cruzista. Kun varaat lennot Teneriffalle, vuokraa auto samalla kätevästi suoraan lentoasemalle.

Autonvuokraamoja Teneriffalla löydät lentoasemien lisäksi myös kaupungeista hotellien läheisyydestä. Voit tilata vuokra-auton halutessasi kätevästi suoraan hotellillesi. Teneriffalla on kattava hotellivalikoima, ja hotellivaraukset Teneriffalle teet helposti varauspalvelussa. Tutustu myös edullisiin pakettimatkoihin Teneriffalle.

Vuokraa auto ja tutustu Teneriffaan lasten kanssa

Teneriffa on erinomainen lomakohde lapsiperheille miellyttävän ilmaston, upeiden rantojen ja läheisen sijainnin ansiosta. Autonvuokrausta Teneriffalla ei tarvitse arastella, sillä liikenne saarella on rauhallista. Vuokra-auton avulla pääsee tutustumaan helposti monenlaisiin lapsia kiinnostaviin nähtävyyksiin. Ehdoton vierailukohde on tietysti keskellä Teneriffaa sijaitseva, 3 718 metriä korkea tulivuori Teide, joka on Espanjan korkein vuori. Lapset viihtyvät myös Siam Park -vesipuistossa ja Loro Parque -eläinpuistossa.

Muita mielenkiintoisia kohteita, joihin tutustumista auton vuokraus helpottaa, ovat perinteikäs Puerto de la Cruz, rantakohde Playa de las Americas, saaren vanhin kaupunki ja Unescon maailmanperintökohde La Laguna sekä erinomainen ostoskaupunki Santa Cruz. Vuokra-autolla kannattaa myös ajella kiemurtelevaa vuoristotietä pitkin ylös Mascan kylään, sillä sieltä avautuvien upeiden maisemin ihailu palkitsee vaivan. Vuokraa auto, niin turistikohteiden ulkopuolella eteesi avautuu aivan toisenlainen Teneriffa.

Vuokra-autolla golfkentille tai vaeltamaan

Autonvuokraus on erinomainen vaihtoehto myös golffareille, sillä näin saaren lukuisat golfkentät ovat kätevästi ulottuvillasi. Teneriffa onkin suosittu golfkohde, sillä suotuisan ilmaston ansiosta golfkentät ovat avoinna ympäri vuoden. Kun vuokraat auton, voit valita haluamasi kentät helposti ja liikkuminen onnistuu täysin oman aikataulun mukaisesti.

Teneriffa tarjoaa upeita elämyksiä luonnonystäville ja vaeltajille, ja parhaiten saaren kauniisiin maisemiin tutustuminen onnistuu vuokra-auton avulla. Teide-tulivuori jakaa Teneriffan kahteen osaan, kuivaan eteläpuoleen ja vehreään pohjoispuoleen, jotka molemmat ovat kauniita omalla tavallaan ja kokemisen arvoisia. Teiden ympäristössä on erinomaisia vaellusmaastoja. Teiden laavakentille onkin hyvä suunnata vuokra-autolla, sillä silloin voit pysähtyä ihailemaan matkan varrella avautuvia upeita maisemia.

Katso tarjoukset ja varaa vuokra-auto hyvissä ajoin

Teneriffalla on tarjolla kattava vuokra-autovalikoima. Jos matkustat Teneriffalle kesällä tai talviloma-aikaan, muista kuitenkin varata vuokra-auto ajoissa, niin löydät parhaimmat tarjoukset ja saat haluamasi auton. Vuokra-autojen hinnat ovat edullisimmillaan sesonkien ulkopuolella keväällä ja syksyllä. Varauspalvelussa voit vertailla vuokra-autoja helposti matkaseurueen koon ja haluamiesi lisävarusteiden perusteella.

Autonvuokraus kohteessa Teneriffa: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Teneriffa?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Teneriffa halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Teneriffa?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Teneriffa keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Teneriffa?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Teneriffa?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Teneriffa

Tutustu kohteeseen Teneriffa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!