Teneriffa matkavinkit

Matkaopas
Del Duque -ranta joka esittää yleiset rantanäkymät, ranta ja uinti

Teneriffa: Matkaopas

Kimmeltävine rantoineen, upeine maamerkkeineen ja vilkkaine kaupunkeineen tämä Kanariansaarten suurin saari tarjoaa aktiviteetteja jokaiseen makuun.

Kiipeä Teneriffalla henkeäsalpaaviin korkeuksiin ja ui sitten kultahiekkaisilla rannoilla vain tunteja myöhemmin. Tutustu kukoistavaan kulttuuriin ja lahjakkaisiin käsityöläisiin tai vain rentoudu uima-altaalla virkistävän cocktailin kera.

Teneriffa on saari, jonne saapuu monenlaisia matkailijoita. Kaikki kuitenkin pitävät kunnioitusta herättävästä Teide-vuoresta ja sitä ympäröivästä kansallispuistosta. Kyseessä ei ole pelkästään saaren korkein kohta, vaan tämä 3718 metriä korkea vuori on koko Espanjan korkein huippu. Saavutatpa huipun köysiradalla tai vaativan kuuden tunnin patikoinnin päätteeksi, huipulta avautuvat näkymät saarelle ovat unohtumattomat.

Saaren vastakkaisissa päissä voit tutustua Anagan maaseutupuistoon, joka tarjoaa hienot näköalat saaren itäpäästä, tai voit vierailla koskemattomalla lounaisrannikolla. Kaupunkilomaa Teneriffalla voit viettää Los Cristianosin kaupungissa, jossa yhdistyvät perinteinen viehätysvoima ja suojaisa lahti. Viereisen Playa de las Américasin hiekkaranta on täynnä ravintoloita, baareja ja ylellisiä hotelleja. Vietä iltapäivä aurinkoa ottaen meren rannalla ja päätä päivä erikoiscocktaililla.

Vie perheesi nauttimaan liukumäistä ja tekoaalloista Siam Parkissa. Aja pohjoiseen Costa Adejea pitkin, jolloin vastaan tulee eristäytyneitä lomakeskuksia ja kauniita, tyhjiä rantoja.

Vieraile saaren itärannikolla sijaitsevassa pääkaupungissa. Santa Cruz de Tenerife ilahduttaa monilla kauniilla ja vanhoilla rakennuksillaan ja mielenkiintoisilla gallerioillaan. 1600-luvun Iglesia de Nuestra Señora de la Concepciónin kirkossa on upeaa islamilaistyylistä arkkitehtuuria. Vieraile Museo de la Naturaleza y el Hombressa katsomassa hienoja taidetta ja tiedettä yhdistäviä näyttelyitä. Liity mukaan helmikuisiin kaupunkikarnevaaleihin, joissa nähdään kolmen viikon aikana pröystäileviä karnevaalilavoja, pukuja ja elävää musiikkia.

Teneriffa sijaitsee Kanariansaarten keskellä, ja sinne on säännöllisiä lentoja Euroopasta. Saarelle matkustetaan eniten kesällä, mutta siellä on lämmintä kuitenkin ympäri vuoden ja sateet ovat vähäisiä. Majoitu yhdessä rannikon monista lomakeskuksista tai valitse hiljaisempi itäpuoli. Ruoka on tyypillistä espanjalaista ruokaa. Nauti Teneriffan-lomalla herkullisia mereneläviä, paellaa ja tapaksia.

Matkat Teneriffalle vievät hienojen kontrastien ja miellyttävän ilmaston pariin.

Discover neighborhoods in Teneriffa

Del Duque -ranta johon kuuluu kaupunki ja ranta

Costa Adeje

4/5(36 arvostelua alueesta)

Kohteessa Costa Adeje vierailleet pitivät erityisesti sen kauniista rannoista, loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Myös Fañabén ranta ja Siam Parkin vesipuisto kannattaa pitää mielessä alueeseen tutustuessa.

Costa Adeje
Golf Costa Adeje featuring golf ja kahvilaelämä

La Caleta

Koskemattomista rannoista ja lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu La Caleta tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Tenerife Top Training ja Parque Nacional La Caleta.

La Caleta
Default Image

Callao Salvaje

Merinäköaloista, baareista ja kylpylöistä tunnettu Callao Salvaje tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Playa de Ajabo.

Callao Salvaje