Santiago del Teide matkavinkit

Matkaopas
Santiago del Teide featuring metsänäkymät, auringonlasku ja vuoret
Valle de Santiagon laakson ylle nouseva Santiago delTeiden pikkukaupunki on portti alueen luonnonnähtävyyksiin ja kävelyreitteihin.

Matka Santiago del Teideen on luonnonystävien valinta, sillä kaupunki on hyvä tukikohta Teiden kansallispuistoon, Los Gigantesille,Garachicoon, Mascaan ja Tenovuorille kohdistuville retkille. Vain harvat turistit viipyvät täällä paria päivää kauempaa, joten kaupunki on onnistunut säilyttämään selvästi kanarialaisen kulttuurinsa. Monet paikalliset pukeutuvat yhä paikallisiin asuihin.

Ennen kuin lähdet patikoimaan, käväise Señorio delVallen turisti-infossa, joka toimii kauniissa 1600-luvun kartanossa. Perehdy näyttelyyn, joka on omistettu Volcán Chinyeron tulivuoren purkautumiselle vuonna1909. Näyttelyssä on kiinnostava kokoelma tähän tuhoisaan tapahtumaan liittyviä valokuvia, sanomalehtiartikkeleita ja silminnäkijöiden kertomuksia.

Käy Santiago del Teiden kaupunkilomallasi myös Iglesia deSanFernando Reyn kirkossa, joka rakennettiin alun perin vuonna1679. Tämä viehättävä kalkkimaalattu rakennus on vaikuttava näky vuoristomaisemaa vasten. Sisällä on hieno kokoelma uskonnollisia patsaita ja maalauksia.

Seuraa jotakin upeista patikkareiteistä, jotka kulkevat Valle deSantiagoa ympäröivällä maaseudulla. Löydät lisää hienoja reittejä kaupungin luoteispuolella sijaitsevasta Parque Nacional delTeidesta, joka on yksi Espanjan suosituimmista kansallispuistoista. Kävele ainutlaatuisessa tuliperäisessä maastossa tai nouse 3700metriä korkealle ElTeidelle, joka on maan korkein vuori.

Loma Santiago del Teidessa sopii myös auringonpalvojille, sillä alueella on useita hienoja rantoja. Esimerkiksi valtavien kallioiden suojissa oleva Playa de los Guios on kaunis tummahiekkainen ranta, jolla voi viettää mukavan iltapäivän. Voit myös lähteä veneretkelle, jolloin näet rannan kuuluisat jyrkänteet toisesta perspektiivistä.

Vieraile Mascassa, kallionjyrkänteellä nousevassa lähikylässä, joka näyttää lähes uhmaavan painovoimaa. Voit myös tehdä päiväretken Garachicon kaupunkiin, jossa on tunnelmallisia mukulakivikatuja ja luonnon muovaamia rantaluolia.

Matkusta Santiago del Teideen bussilla Puerto de la Cruzista, Playa de las Américasista tai Icod de los Vinosista. Kevät on erityisen hyvä aika vierailulle, sillä monien reittien varrella kukkivat kirsikkapuut tekevät maisemasta satumaisen kauniin.

Barceló Santiago - Adults Only
Barceló Santiago - Adults Only
4 out of 5
Calle La Hondura, 8, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, 38683
Hinta on 136 € per yö ajalle 16. huhtik. viiva 17. huhtik.
136 €
per yö
16. huhtik.–17. huhtik.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa lomakeskuksessa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ulkouima-altaasta ja 2 ravintolasta. ...
8,2/10 Very Good! (567 arvostelua)
"Mahtavat näkymät merelle! Rauhallinen paikka hotellille. Parkkipaikkojen rajoitettu määrä hieman jännitti saiko autoa aina parkkiin päivän päätteeksi."

Arvosteltu 1.3.2020

Barceló Santiago - Adults Only
Landmar Costa los Gigantes
Landmar Costa los Gigantes
4 out of 5
Calle Juan Manuel Capdevielle, 8, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, 38683
Hinta on 142 € per yö ajalle 17. huhtik. viiva 18. huhtik.
142 €
per yö
17. huhtik.–18. huhtik.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa lomakeskuksessa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 6 ulkouima-altaasta ja 3 ravintolasta. ...
8,6/10 Excellent! (392 arvostelua)
Hyvä hotelli perhematkailuun
"Paljon tekemistä lapsiperheelle ja siivous toimi hyvin. Ruoka ok, mutta ei mitään huipputasoa, eli kuten yleensäkin all inc hotelleissa. Los gigantes itsessään aika pieni paikka, pieni keskusta kävelymatkan päässä."

Arvosteltu 20.2.2023

Landmar Costa los Gigantes
Landmar Playa La Arena
Landmar Playa La Arena
4 out of 5
Lajial 4, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, 38683
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 142 € per yö ajalle 20. huhtik. viiva 21. huhtik.
142 €
per yö
20. huhtik.–21. huhtik.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa lomakeskuksessa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 3 ulkouima-altaasta. ...
8,2/10 Very Good! (352 arvostelua)
"Erittäin tilava ja väljä hotelli ja myös huone oli kohtuullisen suurikokoinen. Huoneista on näköala joko merelle vuorten suuntaan tai merelle allasalueen yli. Asiallinen palvelu ja siistit paikat. Aamiaisvalikoima oli valtavan laaja, mutta ei erityisen laadukas. Allasalue on viihtyisä."

Arvosteltu 22.1.2023

Landmar Playa La Arena
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Ona el Marqués Resort
Ona el Marqués Resort
3.5 out of 5
Calle Las Rosas, 4, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, 38685
Yövy tässä 3,5 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja lastenaltaasta. ...
8,8/10 Excellent! (265 arvostelua)
First trip with our toddler
"We got a really nice studio apartment with a ocean view, balcony was roomy and nice. Pool area is nice. Breakfast wasn’t worth it but the area is filled with good cafes. Reception staff is really nice and professional."

Arvosteltu 27.12.2022

Ona el Marqués Resort
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
4 out of 5
C/ Las Rosas, S/N, Santiago del Teide, Santa Cruz de Tenerife, 38683
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja lastenaltaasta. Asiakkaamme ...
8,6/10 Excellent! (192 arvostelua)
Excellent room and heated pool
"Room was huge with full kitchen and two bedrooms. Pool was heated which we enjoyed a lot"

Arvosteltu 4.1.2020

El Marqués Palace by Intercorp Hotel Group
Ona Las Rosas
Ona Las Rosas
3 out of 5
Las Rosas s/n, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, 38683
Yövy tässä 3 tähden huoneistohotellissa kohteessa Santiago del Teide. Nauti ilmaisesta pysäköinnistä, Wi-Fi-yhteydestä ja lastenaltaasta. Asiakkaamme kehuvat ...
9,2/10 Wonderful! (99 arvostelua)
"Siisteys ja asunnon kunto oli hyvä."

Arvosteltu 24.10.2022

Ona Las Rosas
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Santiago del Teide lähellä sijaitsevat kaupungit