Arona matkavinkit

Matkaopas
Las Vistas -ranta johon kuuluu rannikkokaupunki
Rauhallinen Aronan pikkukaupunki on hyvä tukikohta, josta voit lähteä tutustumaan Teneriffan parhaisiin uimarantoihin.

Arona on viehättävä kaupunki, jonka kiinnostavissa rakennuksissa on nähtävissä sekä siirtomaa-ajan että sitä edeltäneen ajan vaikutuksia. Vaikka kaupunki on lähellä useita kauniita rantoja, se jää turisteilta usein huomaamatta. Se on kuitenkin miellyttävä lomakohde, jossa voit tehdä kävelyretkiä, nauttia hyviä aterioita ja nukkua mukavasti ennen ympäröiviin alueisiin suuntautuvia tutkimusretkiä.

Käy Aronan kaupunkilomallasi tutustumassa Iglesia San Antonio Abadin viehättävään kirkkoon, joka rakennettiin alun perin 1700-luvulla.Astu sisään ja näe Pyhän Antonios Suuren alkuperäinen kuva, joka on yli300vuotta vanha.

Antonius Suuri on keskipisteessä myös Aronan värikkäimmässä juhlassa, joka pidetään pyhimyksen kunniaksi joka tammikuu. Viikon pituisen festivaalin aikana näet perinteisiä kanarialaisia tansseja, härkien vetämien koristeltujen puukärryjen kulkueen sekä ilotulituksia.

Jos haluat Aronan matkallasi patikoida ja nähdä paikallista luontoa, neljän tunnin kävelyretki Rogue del Conden huipulle on todella palkitseva kokemus. Tältä tuhannen metrin korkeuteen nousevalta tasahuippuiselta vuorelta on upea näköala Teneriffan eteläosaan ja La Gomeran saarelle.

Parque Las Aguilas on yhdistetty eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha, jota ei Aronan lomalla kannata jättää välistä. Sen 75000neliömetrin laajuisella alueella elää yli sata kasvi- ja eläinlajia, muun muassa mangusteja, orankeja ja harvinainen valkoinen tiikeri. Näe puiston vaikuttava haaskalintuesitys, jossa on mukana valkopäämerikotkia, korppikotkia ja kondoreita.

Kävele läheisen Playa de Los Cristianosin vilkasta rantapromenadia. Voimakkailta tuulilta suojassa oleva upea hiekkaranta sopii hyvin uintiin, ja illan tullen voit nauttia drinkin rantabaarissa. Matka Aronaan on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos haluat sukeltaa tai snorklata Playa de Las Vistasin kirkkaissa vesissä.

Arona sijaitsee Teneriffan eteläosassa. Sinne on säännöllinen bussiyhteys läheisestä Los Cristianosista.

Gara Suites Golf & SPA
Gara Suites Golf & SPA
4 out of 5
Calle Landa 2, Playa de las Américas, Arona, Santa Cruz de Tenerife
Hinta on 135 € per yö ajalle 31. toukok. viiva 1. kesäk.
135 €
per yö
31. toukok.–1. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Arona. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 3 ulkouima-altaasta ja täyden palvelun kylpylästä. ...
7,8/10 Good! (503 arvostelua)
"Voisi olla enemmän purkkeja (shampoot tms.) tämän tason hotellit yleensä tarjoavat enemmän. Yleinen kahvi/teeautomaatti voisi olla hyvää tai vedenkeitin huoneessa. Nousemne jo klo. 5 ja aamupala on vasta 7.30. Kahvilat aujeavat vielä myöhemmin. Aamulla ei saa kahvia mistään. Muuten loistava hitelli. ..."

Arvosteltu 10.12.2023

Gara Suites Golf & SPA