Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Nerjassa

Nerja on eteläespanjalainen pikkukaupunki Andalusiassa Aurinkorannikon itäisimmässä kohdassa. Se on aito espanjalaiskaupunki, ja rauhallinen ja viihtyisä lomakohde. Nerjan ilmasto on talvisinkin mukavan lämmin, sillä kaupunki sijaitsee Sierra Almijaran vuoriston suojassa. Nerjan luonto on vehreä ja monipuolinen, ja Nerjan vanha kaupunki on viehättävä ja todella tunnelmallinen. Harrastusmahdollisuuksia on paljon aina eri vesiurheilulajeista ratsastukseen ja motokrossiin. Nerjassa suosittu käyntikohde on tippukiviluola. Autonvuokraus Nerjassa onnistuu jo Malagan lentoasemalla, josta pääset kätevästi Nerjaan ajamalla moottoritietä pitkin.

Nerjassa on upea rantaviiva, jossa on puuterihiekkaa, kirkasta vettä ja pieniä rantapoukamia. Siksi Nerja onkin suosittu rantalomakohde. Kun vuokraat auton Nerjassa, voit tutustua kaupungin lisäksi helposti myös lähiseutujen kohteisiin ja idylliseen maaseutuun. Tervetuloa tutustumaan aurinkoiseen Nerjaan!

Vuokra-autolla Nerjassa

Nerja sijaitsee 50 kilometrin päässä Malagasta, jossa on lähin lentokenttä. Kun suunnittelet lomaa Nerjaan, varaa lennot Malagaan. Helsingistä tehdään suoria lentoja Malagaan ja matka kestää vain noin 4,5 tuntia. Jos haluat löytää halvat lennot Nerjaan, varaa varauspalvelussamme lentoliput hyvissä ajoin. Voit samalla etsiä halpoja hotelleja Nerjassa. Suomesta tehdään myös pakettimatkoja Nerjaan. Autonvuokraus Nerjassa onnistuu sekä Malagan lentoasemalla että Nerjan keskustassa. Kun suunnittelet matkaa Nerjaan, vertaa hintoja varauspalvelussamme.

Pysäköiminen Nerjassa voi olla autojen paljouden vuoksi haastavaa, mutta kaupungissa on onneksi muutamia suuria pysäköintialueita. Pysäköiminen on kuitenkin melko kallista, joten auto kannattaa pysäköidä kaupungin laitamilla oleville ilmaisille pysäköintialueille.

Nerjassa on runsaasti eritasoisia hotelleja, joten täältä löytyy jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto. Useat hotellit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin. Katso kaikki halvat hotellit Nerjassa varauspalvelussamme.

Nerjassa on ehdottomasti käytävä Balcon de Europa näköalatasanteella, joka on rakennettu rantakalliolla sijaitsevan maurilinnoituksen raunioiden päälle. Näkymä sieltä Välimerelle ja vuoristoon on henkeäsalpaava. Kun vuokraat auton Nerjassa, voit tutustua kaupunkialueen lisäksi idylliseen maaseutuun ja valkoisiksi kalkittuihin kyliin, esimerkiksi Frigilianaan, jota on kehuttu maailman kauneimmaksi kyläksi. Pienessä Maron kylässä puolestaan houkuttelevat upea ranta ja kristallinkirkas vesi sekä rantakallioissa olevat luolat.

Vuokra-autolla lähiseuduille

Nerjan lähistöllä on paljon nähtävää. Kun vuokraat auton Nerjassa, voit tehdä retken Granadan kaupunkiin. Perinteisessä ja historiallisessa kulttuurikaupungissa näkyy arabivaikutteita, jotka tuovat ilmapiiriin eksotiikkaa. Auto kannattaa jättää pysäköintialueelle, sillä kaupungin kapeilla kujilla liikut helpoiten kävellen. Muista käydä myös Alhambran palatsissa, joka on kuin tuhannen ja yhden yön sadusta.

Gibraltar on myös suosittu retkikohde Nerjassa lomaileville. Vuokraamalla auton Nerjassa pääset kätevästi Gibraltarille tekemään verovapaita ostoksia. Siellä voi myös nähdä vuorenrinteillä asuvia magottiapinoita, jotka ovat lasten suosikkeja. Nerja ja Aurinkorannikko ovatkin hyvä kohde lapsiperheille, ja alueelta löytyy eläintarhoja. Torremolinoksessa on jopa krokotiileihin erikoistunut Cocodrilos Park.

Vuokra-autolla luontokohteisiin

Nerjasta voi tehdä pieniä kävelyretkiä lähimaastoon, esimerkiksi muutaman kilometrin päässä olevalle padolle. Voit kulkea padolle joenuomaa pitkin ja ihastella eukalyptuspuita. Kun vuokraat auton Nerjassa, voit lähteä patikoimaan myös kaupungin ulkopuolelle. Paraje Natural del Desfiladero de los Gaitanesin luonnonpuisto on ulkoilijoiden paratiisi, jonka järvillä voi rauhoittua Aurinkorannikon hälinän jälkeen. Toinen upea luontokohde on El Torcalin luonnonsuojelualue, jonka patikointireittien varrella voit ihastella kaunista luontoa ja historiallisia kivimuodostelmia. Luonnonpuisto on yli 200 miljoonaa vuotta sitten ollut merenpohjaa.

Varaa vuokra-auto helposti varauspalvelussamme

Autonvuokraus Nerjassa kannattaa, sillä silloin pääset näppärästi tutustumaan myös lähiympäristön kohteisiin. Vilkkain matkailusesonki ajoittuu keväästä syksyyn, mutta matkoja Nerjaan tehdään ympäri vuoden. Vuokraa siis auto ajoissa, jotta saat juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin. Katso vuokra-autojen tarjoukset Nerjaan ja tee varaus kätevästi varauspalvelussamme.

Autonvuokraus kohteessa Nerja: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Nerja?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Nerja halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Nerja?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Nerja keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Nerja?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Nerja?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Nerja

Tutustu kohteeseen Nerja Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!