Halvat lennot Nerja

Lisätietoja – Nerja

Lennot Nerjaan

Nerja on kunta Andalusian itsehallintoalueella Etelä-Espanjassa. Erittäin suosittu matkakohde Nerja sijaitsee Costa del Solin aurinkorannikolla. Málagan vilkasliikenteinen lentoasema sijaitsee vain noin 70 kilometrin päässä Nerjasta, minkä ansiosta on helppo löytää edullisia lentotarjouksia Nerjaan. Paras paikka metsästää lentoja Nerjaan on tietenkin Expedia.fi, joka tarjoaa monia eri lentovaihtoehtoja monilta eri lentoyhtiöiltä. Expedian kautta on myös mahdollista varata pakettimatka Nerjaan – tällöin lennot ja hotellin voi varata samassa paketissa.

Málagan lentoasema on yksi Espanjan vilkkaimmista lentoasemista, sillä se palvelee Málagan kaupungin lisäksi kaikkia muitakin Costa del Solin kaupunkeja, kuten Nerjaa. Aurinkorannikko on erittäin suosittu matkakohde, minkä ansiosta Málagan lentoasemalta on lukuisia suoria yhteyksiä eri puolille Eurooppaa, myös Helsinkiin. Suora lento Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta Málagaan kestää hieman alle viisi tuntia. Expedian kautta on helppo varata halvat lennot Nerjaan.

Nerja on yksi Costa del Solin suosituimmista ja kauneimmista matkakohteista. Siellä on paljon kauniita uimarantoja sekä lämpimät ja kirkkaat uimavedet. Nerjassa voi kuitenkin tehdä muutakin kuin ottaa aurinkoa ja uida. Nerjassa on muun muassa mahtava tippukiviluola, joka on yksi Espanjan suurimmista. Nerjan viihtyisässä vanhassa keskustassa on myös paljon nähtävää. Expedian kautta voit varata itsellesi sopivan hotellin Nerjassa, joko uimarantojen yhteydestä tai ihan ydinkeskustasta – valinta on sinun!

Lentäminen Suomesta Nerjaan

Suomesta on helppo matkustaa lentäen Nerjaan. Málagan lentoasemalle voi lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja lentoyhteyksiä on paljon vuoden ympäri. Lentojen hinnat voivat olla hieman alhaisempia keväisin ja myöhään syksyllä, mutta yleisesti ottaen Helsingin ja Málagan väliset lennot ovat suhteellisen samoissa hinnoissa vuoden ympäri. Ajoissa varaaminen kannattaa kuitenkin aina, sillä silloin on valittavana enemmän lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä.

Lennot Málagan lentoasemalle

Málagan kansainvälinen lentoasema on yksi Espanjan suurimmista lentoasemista, ja sille saapuu vuodessa yli kymmenen miljoonaa matkustajaa. Se on myös Nerjan lähilentoasema, joten käytännössä kaikki Nerjaan lentäen matkaavat laskeutuvat nimenomaan Málagan lentoasemalle. Málagan lentoasemalta on paljon suoria lentoyhteyksiä kaikkialle Eurooppaan, myös Helsinkiin. Toisaalta, jos suoria lentoja Helsinkiin ei juuri haluamanasi päivänä löydy, Málagaan on helppo lentää välilaskullisella lennolla esimerkiksi Frankfurtin kautta. Espanja on EU-maa, joten Málagan lentoasemalta poistuminen käy helposti ja nopeasti ilman passin näyttämistä. Koska Espanjassa on käytössä eurot, myöskään rahan vaihtamiseen ei tarvitse tuhlata aikaa, vaan matka voi jatkua välittömästi lentokentälle laskeutumisen jälkeen.

Málagan lentoasemalta ei valitettavasti ole suoraa bussiyhteyttä Nerjaan, vaan matkustajien on ensin siirryttävä Málagan keskustaan. Lentoasemalta voi matkustaa bussilla Málagan linja-autoasemalle tai junalla Málagan päärautatieasemalle (María Zambrano), joka sijaitsee aivan linja-autoaseman vieressä. Málagasta on paljon bussiyhteyksiä Nerjaan joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja matka-aika on tunnista puoleentoista tuntiin. Nerjan linja-autoasema ei tosin sijaitse aivan kaupungin keskustassa, joten sieltä on yleensä siirryttävä taksilla hotellille. Hotellin ja matkapaketin mukaan myös hotelli voi huolehtia bussikuljetuksesta – kysy aina ensin omasta hotellistasi mahdollisesta kuljetuksen järjestämisestä.

Taksin ottaminen Málagan lentoasemalta Nerjaan on kallista, mutta se saattaa olla varteenotettava vaihtoehto, jos matkaseurueeseen kuuluu useampi henkilö. Málagan lentoasemalta voi tietenkin vuokrata myös auton. Autolla matkaan kuluu liikenteestä riippuen vähän yli 50 minuuttia, ja lisäksi vuokra-autolla on helppo ajaa suoraan omalle hotellille. Kaiken tämän lisäksi vuokra-auto Nerjassa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua kaupungin lähiympäristöihin oman aikataulun mukaan. Parhaat vuokra-autot löydät tietenkin Expedian kautta!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Nerja lentokenttä on?
Kohteessa Nerja on yksi kenttä, Granada (GRX-Federico García Lorca).
Kuinka kaukana GRX sijaitsee kaupungin keskustasta?
Pitkä matka kentältä kohteeseesi ei ole ongelma eikä mikään, jos suunnittelet sen etukäteen. Nerja sijaitsee 50 km:n päässä kohteesta Federico García Lorcan lentoasema (GRX), joten kannattaa tarkistaa miten pääset kaupunkiin jo ennen saapumista.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Nerja?
Jos haluat saada ajankohtaista tietoa lentämisestä kohteeseen Nerja, tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täältä löydät lisätietoja tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun olla karanteenissa kohteessasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Nerja suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Nerja suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Nerja joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Nerja, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Nerja?
Lento kohteeseen Nerja laskeutuu mitä luultavimmin kentälle GRX. Lentokenttä sijaitsee 50 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Nerja?
3 lentoyhtiötä tarjoaa lentoja kohteeseen Nerja. Ne saapuvat kaupunkiin 9 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nerja?
Vueling operoi suurimman osan lennoista kohteeseen Nerja. Yleisin tapa saapua tänne on varata lentoyhtiön Vueling lennot kohteesta Sant Julia de Loria.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Nerja?
Unohtumattoman loman suunnittelu kohteeseen Nerja on helppoa, koska kaupunkiin lennetään 74 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Nerja?
Sant Julia de Loria, Miami Platja ja Horta-Guinardo ovat suosittuja kenttiä kohteeseen Nerja matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Nerja lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Sant Julia de Loria, lentoaika on suurin piirtein 1 tunti ja 35 minuuttia. Nerja. Lentoaika on noin 1 tunti ja 35 minuuttia kohteesta Miami Platja, ja 1 tunti ja 35 minuuttia kohteesta Horta-Guinardo.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Nerja?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka aina onnistuu nappaamaan uskomattoman halvat lentoliput mihin tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Hän ei jätä lentolippujen varaamista viime hetkeen. Kannattaa myös vertailla lentolippujen hintoja eri sivustoilla. Jos määränpäässäsi on monia kenttiä, saatat löytää loistavat lennot lentämällä pienemmälle lentokentälle. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Nerja?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä matkustamisesta mahdollisimman nautittavan kokemuksen. Jos seuraat vinkkejämme, pääset lentokentän turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Nerja ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passi, matkustusasiakirjat, luottokortti ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pakata viihdykettä koko lennon ajaksi, jotta aika ei käy pitkäksi. Loistavia vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, hyvälaatuinen niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin lukeutuvat ruuvimeisselit, puukot, polttoaineet ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa kanssamatkustajia, kuten tuliaseita ja ammuksia, ei voi myöskään tuoda matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään turhan epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamossa on usein kylmä lyhyidenkin lentojen aikana. Suljetut ja matalakorkoiset kengät ovat myös hyvä idea.
  • Syvä laskimotukos, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen, on vakava sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa: juo paljon vettä, venyttele jalkojasi niin usein kuin se on mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Nerja?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, lentosi kohteeseen Nerja tulee olemaan helppo. Tutustu meidän vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi nopeasti:

  • Sinun tulee ensin esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi turvatarkastuksessa. Pidä ne käden ulottuvilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Sen jälkeen sekä sinut että käsimatkatavarasi läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja puhelin, pitää laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkeksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muu elektroniikka menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Poista nesteet ja geelit käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentokentällä. Vaelluskengät pitää usein riisua jalasta ja laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten skannata erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli taskuveitsiä tai muita teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos sinun täytyy ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista laittaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Nerja
KohdelentokenttäNerja
Kohdelentokentän IATA-koodiAGP