Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Fuengirola

Katso kaikki kohteen Fuengirola vuokra-autot

Autonvuokraus: Fuengirola

Suomalaisten suosima Fuengirola Espanjan Aurinkorannikolla on täysiverinen rantalomakohde, jonne on helppo suunnata koko perheen kanssa. Fuengirolassa asuu paljon suomalaisia ympäri vuoden, joten monessa paikassa on mahdollista asioida suomeksi. Etelä-Espanjassa on hiekkarantojen lisäksi paljon nähtävää, joten vuokraa auto Fuengirolasta ja käy tutustumassa esimerkiksi Sevillaan, Granadaan tai Gibraltariin.

Matka Fuengirolaan

Helpoin tapa matkustaa Fuengirolaan on lentää Málagan lentoasemalle, joka on alle kolmenkymmenen kilometrin päässä suositusta rantakohteesta. Lentoja Fuengirolaan matkustaville on etenkin kesäsesongin aikana tarjolla runsaasti, joten vaihtoehtoja löytyy niin omatoimilomailijalle kuin pakettimatkailijalle. Málagan kentältä on hyvät bussiyhteydet muualle päin Aurinkorannikkoa, joten jos haluaa keskittyä rantalomailuun ja käydä vaikkapa muutamana päivänä tutkimassa lähimaastoa, voi kentältä kaupunkiin mennä julkisilla kulkuvälineillä ja hoitaa autonvuokrauksen Fuengirolaan päästyään.

Turvallista autoilua Espanjassa

Suomalaiselle matkailijalle espanjalaiset liikennesäännöt eivät tuota sen kummempaa ihmetystä, ja EU:n alueella myönnetyllä ajokortilla saa ajaa siellä vapaasti. Paikallinen liikennekäyttäytyminen voi ajoittain olla aggressiivista, sillä etenkin moottoripyöräilijät saattavat tehdä uhkarohkeita ohituksia kovalla ylinopeudella. Ajamista Espanjassa ei ole syytä ujostella, kunhan käyttäytyy itse liikenteessä kunnioittavasti. Moottoriteillä ajaminen on turvallista etenkin, jos pysyttelee oikealla kaistalla ja päästää kaahailijat suosiolla ohi. Fuengirolasta on erinomaiset tieyhteydet molempiin suuntiin Aurinkorannikkoa, joten suuriin kaupunkeihin, kuten Málagaan ja Gibraltarille, pääsee nopeasti ja turvallisesti vuokra-autolla. Autonvuokrausvertailua Fuengirolassa tehdessään kannattaa pohtia, millaisessa maastossa aikoo autollaan kulkea. Pienillä vuoristoteillä tai taskuparkkeerausta vaativissa kaupunkiolosuhteissa pieni auto voi olla näppärä valinta. Myös parkkipaikkatilanne kannattaa huomioida keskikaupungilla tai rannan lähellä majoituttaessa, sillä tienvarsipaikkoja on harvassa ja ne ovat kovassa käytössä. Paras ratkaisu voikin olla varata autopaikan sisältävä hotelli Fuengirolasta. Aivan Fuengirolan keskustassa on myös monia parkkitaloja, joihin auton saa jätettyä maksua vastaan.

Lomaparatiisi Fuengirola

Rantalomasta Fuengirolassa kannattaa nauttia kunnolla ennen kuin lähtee tutustumaan muihin kaupunkeihin. Fuengirolan suurin vetonaula on kahdeksan kilometriä pitkä hiekkaranta, jota seurailee Paseo Maritimo rantabulevardi. Pitkän hiekkarannan lounaispäässä on Sohailin linna, joka on vaihtanut vuosisatojen saatossa omistusta maureilta englantilaisille ja espanjalaisille. Linnalta käsin voi lähteä etsimään omaa täydellistä nurkkausta suositulta rannalta, nauttia ruokaa ja juomaa yhdessä rantabulevardin monista ravintoloista tai jäädä juhlimaan aamuun asti muiden lomailijoiden kanssa. Rannalla pääsee harrastamaan monia hauskoja lajeja, kuten riippuliitoa ja vesihiihtoa. Rantalomailun lisäksi Fuengirolassa on palkittu eläintarha Bioparc, jossa eläimet saavat elää mahdollisimman luonnollisissa oloissa. Lisää eläimiä pääsee ihailemaan ajamalla rannikkoa pitkin viitisenkymmentä kilometriä länteen Esteponan kaupunkiin, jossa sijaitsee Selwo Aventura -villieläinpuisto. Siellä voi lähteä todelliselle minisafarille, jolla näkee monia Afrikan mantereen upeimmista luontokappaleista. Myös Selwo Aventurassa on pidetty huoli siitä, että eläimet saavat elää mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä.

Autolla ympäri Etelä-Espanjaa

Fuengirolassa on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen, ja lähimpiin rantakaupunkeihin on hyvät bussiyhteydet, mutta vähän pidemmillä reissuilla mikään ei voita automatkailun helppoutta. Auton vuokraus Fuengirolassa onnistuu helpoimmin rantabulevardin tuntumassa, joten omalta hotellilta pääsee todennäköisesti näppärästi auton rattiin. Fuengirolasta matka lähtee helpoimmin käyntiin moottoritietä pitkin. Valittavana on joko rantaviivaa myötäilevä A7 tai hieman kauempana rannikosta sijaitseva AP7. Vuokra-autolla Fuengirolasta lähtevä matkailija voi turvallisin mielin valita kumman vain, mutta molemmilla on myös huonot puolensa. Rannanläheinen A7 on ajoittain hyvin tukkoinen, sillä se vie moniin lähikyliin. Hyväkuntoinen AP7 taas on tullitie, jonka käytöstä joutuu maksamaan. Seikkailuhenkinen matkailija voi halutessaan valita persoonattomien moottoriteiden sijaan pienemmän maantien, sillä Espanjan tieverkko on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.

Tutustu kohteeseen Fuengirola

Tutustu kohteeseen Fuengirola Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!