Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus: Fuengirola

Suomalaisten suosima Fuengirola Espanjan Aurinkorannikolla on täysiverinen rantalomakohde, jonne on helppo suunnata koko perheen kanssa. Fuengirolassa asuu paljon suomalaisia ympäri vuoden, joten monessa paikassa on mahdollista asioida suomeksi. Etelä-Espanjassa on hiekkarantojen lisäksi paljon nähtävää, joten vuokraa auto Fuengirolasta ja käy tutustumassa esimerkiksi Sevillaan, Granadaan tai Gibraltariin.

Matka Fuengirolaan

Helpoin tapa matkustaa Fuengirolaan on lentää Málagan lentoasemalle, joka on alle kolmenkymmenen kilometrin päässä suositusta rantakohteesta. Lentoja Fuengirolaan matkustaville on etenkin kesäsesongin aikana tarjolla runsaasti, joten vaihtoehtoja löytyy niin omatoimilomailijalle kuin pakettimatkailijalle. Málagan kentältä on hyvät bussiyhteydet muualle päin Aurinkorannikkoa, joten jos haluaa keskittyä rantalomailuun ja käydä vaikkapa muutamana päivänä tutkimassa lähimaastoa, voi kentältä kaupunkiin mennä julkisilla kulkuvälineillä ja hoitaa autonvuokrauksen Fuengirolaan päästyään.

Turvallista autoilua Espanjassa

Suomalaiselle matkailijalle espanjalaiset liikennesäännöt eivät tuota sen kummempaa ihmetystä, ja EU:n alueella myönnetyllä ajokortilla saa ajaa siellä vapaasti. Paikallinen liikennekäyttäytyminen voi ajoittain olla aggressiivista, sillä etenkin moottoripyöräilijät saattavat tehdä uhkarohkeita ohituksia kovalla ylinopeudella. Ajamista Espanjassa ei ole syytä ujostella, kunhan käyttäytyy itse liikenteessä kunnioittavasti. Moottoriteillä ajaminen on turvallista etenkin, jos pysyttelee oikealla kaistalla ja päästää kaahailijat suosiolla ohi. Fuengirolasta on erinomaiset tieyhteydet molempiin suuntiin Aurinkorannikkoa, joten suuriin kaupunkeihin, kuten Málagaan ja Gibraltarille, pääsee nopeasti ja turvallisesti vuokra-autolla. Autonvuokrausvertailua Fuengirolassa tehdessään kannattaa pohtia, millaisessa maastossa aikoo autollaan kulkea. Pienillä vuoristoteillä tai taskuparkkeerausta vaativissa kaupunkiolosuhteissa pieni auto voi olla näppärä valinta. Myös parkkipaikkatilanne kannattaa huomioida keskikaupungilla tai rannan lähellä majoituttaessa, sillä tienvarsipaikkoja on harvassa ja ne ovat kovassa käytössä. Paras ratkaisu voikin olla varata autopaikan sisältävä hotelli Fuengirolasta. Aivan Fuengirolan keskustassa on myös monia parkkitaloja, joihin auton saa jätettyä maksua vastaan.

Lomaparatiisi Fuengirola

Rantalomasta Fuengirolassa kannattaa nauttia kunnolla ennen kuin lähtee tutustumaan muihin kaupunkeihin. Fuengirolan suurin vetonaula on kahdeksan kilometriä pitkä hiekkaranta, jota seurailee Paseo Maritimo rantabulevardi. Pitkän hiekkarannan lounaispäässä on Sohailin linna, joka on vaihtanut vuosisatojen saatossa omistusta maureilta englantilaisille ja espanjalaisille. Linnalta käsin voi lähteä etsimään omaa täydellistä nurkkausta suositulta rannalta, nauttia ruokaa ja juomaa yhdessä rantabulevardin monista ravintoloista tai jäädä juhlimaan aamuun asti muiden lomailijoiden kanssa. Rannalla pääsee harrastamaan monia hauskoja lajeja, kuten riippuliitoa ja vesihiihtoa. Rantalomailun lisäksi Fuengirolassa on palkittu eläintarha Bioparc, jossa eläimet saavat elää mahdollisimman luonnollisissa oloissa. Lisää eläimiä pääsee ihailemaan ajamalla rannikkoa pitkin viitisenkymmentä kilometriä länteen Esteponan kaupunkiin, jossa sijaitsee Selwo Aventura -villieläinpuisto. Siellä voi lähteä todelliselle minisafarille, jolla näkee monia Afrikan mantereen upeimmista luontokappaleista. Myös Selwo Aventurassa on pidetty huoli siitä, että eläimet saavat elää mahdollisimman luonnonmukaisessa ympäristössä.

Autolla ympäri Etelä-Espanjaa

Fuengirolassa on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen, ja lähimpiin rantakaupunkeihin on hyvät bussiyhteydet, mutta vähän pidemmillä reissuilla mikään ei voita automatkailun helppoutta. Auton vuokraus Fuengirolassa onnistuu helpoimmin rantabulevardin tuntumassa, joten omalta hotellilta pääsee todennäköisesti näppärästi auton rattiin. Fuengirolasta matka lähtee helpoimmin käyntiin moottoritietä pitkin. Valittavana on joko rantaviivaa myötäilevä A7 tai hieman kauempana rannikosta sijaitseva AP7. Vuokra-autolla Fuengirolasta lähtevä matkailija voi turvallisin mielin valita kumman vain, mutta molemmilla on myös huonot puolensa. Rannanläheinen A7 on ajoittain hyvin tukkoinen, sillä se vie moniin lähikyliin. Hyväkuntoinen AP7 taas on tullitie, jonka käytöstä joutuu maksamaan. Seikkailuhenkinen matkailija voi halutessaan valita persoonattomien moottoriteiden sijaan pienemmän maantien, sillä Espanjan tieverkko on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.

Autonvuokraus kohteessa Fuengirola: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Fuengirola?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Fuengirola halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Fuengirola?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Fuengirola keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Fuengirola?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Fuengirola?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Fuengirola

Tutustu kohteeseen Fuengirola Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!