Fuengirola matkavinkit

Matkaopas
Fuengirola
Tämä suomalaisten ja pohjoiseurooppalaisten suosima kohde tarjoaa hyvän yhdistelmän kaupunkilomailua ja hyvin hoidettuja rantoja.

Fuengirola on pitkään ollut perinteistä rantalomaa etsivien turistien suosima kohde. Matkusta Fuengirolaan lomalle tai asettuaksesi tänne ja nauti historiallisista monumenteista, upeista rannoista tai vilkkaasta yöelämästä, kuten niin monet muutkin pohjoiseurooppalaiset.

Aurinkorannikko on suosittu tänne suuntaavien auringonpalvojien keskuudessa. Fuengirolan yksi suosituimmista rannoista on Sinisellä lipulla palkittu Carvajalin 450-metrinen ranta kaupungin pohjoispuolella. Täällä voit vuokrata aurinkotuolin, uida turvallisissa vesissä ja siemailla cocktailia rantabaarissa.

Täältä etelään päin ja lähempänä kaupungin keskustaa sijaitsee Los Bolichesin ranta, joka sivuaa Fuengirolan vanhoja kalastajakortteleita. Tälle leveälle ja hyvin varustetulle rannalle kannattaa tuoda koko perhe. Rannan takana olevissa historiallisissa kortteleissa on vielä alkuperäinen charmikkuus jäljellä.

Historian havinaa kannattaa lähteä etsimään historiamuseosta. Näyttelyt sisältävät arkeologisia löytöjä muinaisesta Karthagosta maurilaisiin aikoihin. Paikallista historiaa löytyy lisää Sohailin linnasta. Tämä kukkulalinnoitus, jonka alkuperä juontaa aina 900-luvulle saakka, on kaupungin ikoni. Kaupungin läheisyydessä sijaitsee myös Finca del Secretario, josta löytyvät roomanaikaisen kylpylän jäänteet.

Bioparc Fuengirolassa eläimet kulkevat vapaasti laajoilla alueilla, jotka on suunniteltu muistuttamaan niiden luonnollisia asuinalueita. Siellä tepastelevat niin tiikerit ja muut suuret kissaeläimet kuin simpanssit, matelijat ja kääpiövirtahevotkin.

Tiistaisin kaupungissa järjestetään markkinat, joihin saapuu väkeä koko Aurinkorannikolta. Tarjolla on matkamuistoja, käsilaukkuja ja kenkiä. Lauantaisin on vuorossa kirpputori.

Matka Fuengirolaan käy kätevästi vain 25 kilometrin päässä sijaitsevalta Malagan lentokentältä. Voit vuokrata auton kentältä tai tulla kaupunkiin taksilla tai junalla. Kaupungin keskustan ja rannan väliä voi helposti kulkea jalan, joten Fuengirolan loma on helppo myös niille, jotka eivät halua vuokrata autoa. Rannikolla kulkee lähijuna ja lähikohteisiin pääsee helposti myös paikallisilla busseilla.

Discover neighborhoods in Fuengirola

Default Image

Fuengirolan kaupungin keskusta

4/5(174 arvostelua alueesta)

Koskemattomista rannoista ja lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Fuengirolan kaupungin keskusta tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Los Bolichesin ranta ja Bioparc Fuengirola -eläinpuisto.

Fuengirolan kaupungin keskusta
Default Image

Torreblanca

Torreblanca tunnetaan rannoista, ja Playa Mini Golf Espana on yksi alueen suosituista nähtävyyksistä.

Torreblanca
Default Image

Los Boliches

Los Bolichesin ranta ja Las Gaviotasin ranta ovat näkemisen arvoisia kohteessa Los Boliches vieraillessasi.

Los Boliches
Default Image

Los Pacos

Vaikka Los Pacos ei tarjoa suurta määrää nähtävyyksiä, hieman kauempana sijaitsevat Los Bolichesin ranta ja Malaga Province Beaches tarjoavat lisää nähtävää ja tekemistä.

Los Pacos