Fuengirola

Matkaopas
Fuengirola

Tämä suomalaisten ja pohjoiseurooppalaisten suosima kohde tarjoaa hyvän yhdistelmän kaupunkilomailua ja hyvin hoidettuja rantoja.

Fuengirola on pitkään ollut perinteistä rantalomaa etsivien turistien suosima kohde. Matkusta Fuengirolaan lomalle tai asettuaksesi tänne ja nauti historiallisista monumenteista, upeista rannoista tai vilkkaasta yöelämästä, kuten niin monet muutkin pohjoiseurooppalaiset.

Aurinkorannikko on suosittu tänne suuntaavien auringonpalvojien keskuudessa. Fuengirolan yksi suosituimmista rannoista on Sinisellä lipulla palkittu Carvajalin 450-metrinen ranta kaupungin pohjoispuolella. Täällä voit vuokrata aurinkotuolin, uida turvallisissa vesissä ja siemailla cocktailia rantabaarissa.

Täältä etelään päin ja lähempänä kaupungin keskustaa sijaitsee Los Bolichesin ranta, joka sivuaa Fuengirolan vanhoja kalastajakortteleita. Tälle leveälle ja hyvin varustetulle rannalle kannattaa tuoda koko perhe. Rannan takana olevissa historiallisissa kortteleissa on vielä alkuperäinen charmikkuus jäljellä.

Historian havinaa kannattaa lähteä etsimään historiamuseosta. Näyttelyt sisältävät arkeologisia löytöjä muinaisesta Karthagosta maurilaisiin aikoihin. Paikallista historiaa löytyy lisää Sohailin linnasta. Tämä kukkulalinnoitus, jonka alkuperä juontaa aina 900-luvulle saakka, on kaupungin ikoni. Kaupungin läheisyydessä sijaitsee myös Finca del Secretario, josta löytyvät roomanaikaisen kylpylän jäänteet.

Bioparc Fuengirolassa eläimet kulkevat vapaasti laajoilla alueilla, jotka on suunniteltu muistuttamaan niiden luonnollisia asuinalueita. Siellä tepastelevat niin tiikerit ja muut suuret kissaeläimet kuin simpanssit, matelijat ja kääpiövirtahevotkin.

Tiistaisin kaupungissa järjestetään markkinat, joihin saapuu väkeä koko Aurinkorannikolta. Tarjolla on matkamuistoja, käsilaukkuja ja kenkiä. Lauantaisin on vuorossa kirpputori.

Matka Fuengirolaan käy kätevästi vain 25 kilometrin päässä sijaitsevalta Malagan lentokentältä. Voit vuokrata auton kentältä tai tulla kaupunkiin taksilla tai junalla. Kaupungin keskustan ja rannan väliä voi helposti kulkea jalan, joten Fuengirolan loma on helppo myös niille, jotka eivät halua vuokrata autoa. Rannikolla kulkee lähijuna ja lähikohteisiin pääsee helposti myös paikallisilla busseilla.

Discover neighborhoods in Fuengirola

Hotel ILUNION Fuengirola
Hotel ILUNION Fuengirola
4 out of 5
Paseo Maritimo Rey De Espana 87, Fuengirola, Malaga
Hinta on 90 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 28. syysk.
Los Bolichesin ranta ja Fuengirolan uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bioparc ...
3.9/5Very Good! (974 arvostelua)
"Huone olisi voinut olla tuuletettu ennen asiakkaan tuloa. Oli aika epämiellyttävä tuoksu huoneessa."

Arvosteltu 22.1.2021

Hotel ILUNION Fuengirola
Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton
Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton
5 out of 5
Avenida del Higueron, 48, Fuengirola
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 127 € per yö ajalle 1. lokak. viiva 1. lokak.
Carvajalin ranta on 3,4 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Golf Torrequebrada ja Selwo Marina -vesieläinpuisto sijaitsevat ...
4.3/5Excellent! (70 arvostelua)
Bueno
"Koronan takia oli hiljaista. Vähän henkilökuntaa, mut urheilullinen paikka."

Arvosteltu 15.4.2021

Higueron Hotel Malaga, Curio Collection by Hilton
Occidental Fuengirola
Occidental Fuengirola
4 out of 5
Calle Miguel Marquez, 43, Fuengirola, Malaga
Hinta on 97 € per yö ajalle 17. lokak. viiva 17. lokak.
Bioparc Fuengirola -eläinpuisto, El Castillon ranta ja Fuengirola Adventure Golf sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. ...
4.5/5Wonderful! (141 arvostelua)
Lomamatka
"Erinomainen hotelli! Erinomainen palvelu! Loistava aamupala!"

Arvosteltu 23.5.2021

Occidental Fuengirola
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Aparthotel Myramar Fuengirola
Aparthotel Myramar Fuengirola
3 out of 5
Calle San Miguel, 1, Fuengirola, Malaga
Hinta on 64 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 18. lokak.
Centro Comercial Miramarin ostoskeskus ja Fuengirola Adventure Golf sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä ...
4/5Very Good! (230 arvostelua)
"Perus siisti ja edullinen hotelli. Mukava henkilökunta."

Arvosteltu 3.3.2020

Aparthotel Myramar Fuengirola
Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos
Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos
3 out of 5
Avda de la Encarnacion 2, Costa del Sol, Fuengirola, Malaga
Hinta on 71 € per yö ajalle 1. lokak. viiva 1. lokak.
Fuengirola Adventure Golf, Bioparc Fuengirola -eläinpuisto ja Centro Comercial Miramarin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä ...
4.1/5Very Good! (545 arvostelua)
"Loistava sijainti, siistit, tilavat ja puhtaat huoneet."

Arvosteltu 6.3.2020

Fuengirola Beach Apartamentos Turisticos
Hotel Pyr Fuengirola
Hotel Pyr Fuengirola
3 out of 5
Lamo de Espinosa, 10, Fuengirola, Malaga
Hinta on 80 € per yö ajalle 21. syysk. viiva 21. syysk.
Fuengirolan uimaranta ja Los Bolichesin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Bioparc Fuengirola ...
3.7/5Good! (1,141 arvostelua)
"Ravintolapalvelut olivat hyvät ja toimivat myös poikkeustilanteessa noutopalveluna."

Arvosteltu 23.3.2020

Hotel Pyr Fuengirola
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Fuengirola

Kohteen Fuengirola lähellä sijaitsevat kaupungit