Halvat lennot Málaga

Halvimmat lennot kohteeseen Málaga

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 34 € yhdensuuntaisille lennoille ja 101 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic

Lisätietoja – Málaga

Lennot Málagaan

Etelä-Espanjan Málaga sijaitsee suositulla Andalusian Aurinkorannikolla eli Costa del Solilla. Kaupunki sisältää turistien suosimien rantojen ja rantabaarien lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Expedian kautta löydät helposti nopeimmat ja edullisimmat lentoyhteydet Suomesta Málagaan. Samalla voit myös varata haluamasi hotellin Málagassa, joko rannalta, kaupungista tai hieman kaupungin ulkopuolelta.

Helsinki-Vantaalta on suoria reittilentoja Málagaan. Suomesta lennetään Málagaan myös paljon matkanjärjestäjien charter-lentoja monilta eri lentoasemilta, kuten Turusta ja Porista. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on suoria lentoja Málagaan viikon jokaisena päivänä. Tarjolla on myös vaihtoyhteyksiä, jotka voivat joskus olla suoria lentoja edullisempia. Myös Expedian tarjoamat lento + hotelli pakettimatkat Málagaan voivat olla edullisempia kuin lentojen ja hotellin varaaminen erikseen.

Málagassa aurinko paistaa kesäisin lähes aina. Siellä on vuodessa keskimäärin yli 300 aurinkoista päivää, ja sateet rajoittuvat lähinnä talveen. Málagan rannat ovatkin suosittuja ja kuuluisia. On kuitenkin hyvä muistaa, että itse Málagan kaupunkikin tarjoaa monenlaisia kokemuksia. Málaga on tunnettu sekä vilkkaasta yöelämästään että monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Picasson kotikaupunkina siellä voi myös tutustua kuuluisan taiteilijan tuotantoon. Paikallinen andalusialainen ja välimerellinen ruokakulttuuri on arvostettua. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia hyvää ruokaa tarjoavia ravintoloita. Itse kaupunki on kiehtova yhdistelmä modernia ja vanhaa arkkitehtuuria. Málagasta voi myös tehdä päiväretkiä vuoristoon tai viinitiloille. Omalla autolla lähialueilla pääsee liikkumaan helposti. Expedian kautta voit varata myös vuokra-auton Málagassa.

Lentäen Málagaan

Suora lento Helsinki-Vantaalta Málagaan kestää noin neljä ja puoli tuntia. Myös vaihdollisia yhteyksiä on runsaasti tarjolla, mutta silloin matka kestää ainakin muutaman tunnin pidempään. Espanja on EU- ja euromaa, joten matkan valmistelussa ei tarvitse ottaa huomioon rahanvaihtoa tai kummempia rajamuodollisuuksia.

Lennot Málagan lentoasemalle

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Málagaan kestävät noin neljä ja puoli tuntia, ja lentoja on viikon jokaisena päivänä. Jos konetta on vaihdettava, lentoajat vaihtelevat melko paljonkin. Lyhimmillään lento yhdellä vaihdolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Málagaan kestää noin kuusi ja puoli tuntia, joskin moni yhden vaihdon lennoista kestää jopa noin kahdeksan tuntia. Vaihtoyhteydet voivat kuitenkin olla suoria lentoja edullisempia. Paras tapa säästää matkan hinnassa on kuitenkin varata lennot ajoissa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Málaga on ennen kaikkea kesäkohde, joten lentojen hinnat ovat korkeimmillaan kesäsesongin aikaan ja halvimmillaan talvella. Jos matkustat muualta Suomesta Málagaan, konetta kannattaa vaihtaa Helsingissä. Esimerkiksi Oulusta Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman kautta Málagaan pääsee nopeimmillaan noin kuudessa ja puolessa tunnissa.

Siirtyminen Málagan lentoasemalta kaupunkiin

Málagan lentoasema sijaitsee aivan Málagan kaupungin tuntumassa, noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta ja noin viiden kilometrin päässä Torremolinoksen rantakohteesta. Lentoasemalla on kolme terminaalia, ja aseman matkakeskus sijaitsee terminaalin 3 vieressä. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin lähijunalla tai bussilla. Juna on bussia nopeampi vaihtoehto. Matka-aika on noin 12 minuuttia, ja junia kulkee useampi vuoro joka tunti. Juna tarjoaa myös yhteyden Fuengirolaan ja Torremolinokseen. Bussilla matka Málagan keskustaan taittuu 15 minuutissa. Koska lentoasema sijaitsee lähellä kaupunkia, taksimatka Málagaan taittuu nopeasti ja suhteellisen edullisesti. Myös auton vuokraaminen on mahdollista. Lentoasemalta pääsee omalla autolla sekä Málagaan että muihin alueen kaupunkeihin nopeasti ja helposti, sillä lentoasema sijaitsee useiden tärkeiden maanteiden solmukohdassa. Autolla pääsee helposti myös pienempiin kohteisiin Málagan ympäristössä.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Málaga lentokenttä on?
Kohteessa Málaga on vain yksi lentoasema, Málaga (AGP).
Kuinka kaukana AGP sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Málaga keskustassa, pääset majapaikkaasi nopeasti kentälle laskeutumisen jälkeen, koska Málaga (AGP) on vain 8 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Málaga?
Jos haluat saada ajantasaista tietoa lentämisestä kohteeseen Málaga, tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täältä löydät tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa saavuttuasi kohteeseesi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Málaga suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Málaga suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Málaga joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Málaga, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Málaga?
Málaga (AGP) sijaitsee 8 km:n päässä kohteen Málaga keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Málaga?
45 lentoyhtiötä operoi lentoja kohteeseen Málaga noin 136 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?
Useimmiten kohteeseen Málaga matkustavien lentoyhtiö on easyJet, Vueling tai British Airways. Suurin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta Lontoo, ja easyJet tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Málaga?
Suora lento helpottaa huomattavasti uuteen kohteeseen lentämistä, koska koneenvaihto ei hidasta matkaasi. Jos olet lentämässä kohteeseen Málaga, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään noin 1 442 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Málaga?
Lontoo, Newport ja Redhill ovat yleisiä kenttiä kohteeseen Málaga matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Málaga lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Lontoo, lentoaika on suurin piirtein 2 tuntia ja 53 minuuttia. Málaga. Voit odottaa lentoajan olevan noin 2 tuntia ja 55 minuuttia kohteesta Newport, ja 2 tuntia ja 44 minuuttia kohteesta Redhill.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Málaga?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Lippujen hinnat ovat yleensä kalliimmat juuri ennen lähtöä. Kannattaa myös vertailla eri sivustojen hintoja. Jos määränpäässäsi on useita kenttiä, saatat onnistua löytämään loistavat liput lentämällä pienemmälle lentoasemalle. Ja viimeiseksi kannattaa varautua ostamaan liput heti, jos löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti itsellesi sopivat lennot.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Málaga?
Riippuen siitä mistä olet matkalla, lentosi kohteeseen Málaga voi olla joko todella helppo tai siihen voi mennä ikuisuuksia. Tässä on joitain käytännöllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset unohtumattomalle matkallesi ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa stressitön matkakokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, lentoliput, rahat ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, mukava niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda jättää laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten huulivoiteelle ja käsirasvalle sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että et ole pakannut mukaasi mitään terävää esinettä, kuten taskuveistä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä tavaroita ovat räjähtävät tai helposti syttyvät aineet, kuten ilotulitteet ja tulitikut, sekä nesteet ja geelit, joiden pakkaukset ovat tilavuudeltaan 100 millilitraa suurempia.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat ja nilkat turpoavat usein lentäessä. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa: juo paljon vettä, venyttele jalkojasi niin usein kuin mahdollista ja käytä tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Málaga?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, matkasi kohteeseen Málaga tulee olemaan helppo. Tutustu meidän hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi ilman ongelmia:

  • Varmista, että passisi ja matkustusasiakirjasi ovat kädenulottuvilla. Ne pitää esittää ensimmäiseksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Seuraavaksi sekä sinut että mukanasi olevat tavarat skannataan. Prosessin helpottamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja puhelin, tulee laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkiseksi irtautua teknologiasta. Tietokoneesi ja puhelimesi ja kaikki muut elektroniset laitteet tulee myös skannata erikseen.
  • Poista geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein lähettää läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos haluat tuoda tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Málaga
Kohdelentokenttä
Málaga
Kohdelentokentän IATA-koodi
AGP
Kohdekaupunki
Málaga
Menopaluumatkan hinta
59 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Málaga

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 34 € yhdensuuntaisille lennoille ja 101 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines