Halvat lennot Málaga

Halvimmat lennot kohteeseen Málaga

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 60 € yhdensuuntaisille lennoille ja 73 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Eurowings
Iberia
SAS
Air Baltic
Air France
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air Baltic

Lisätietoja – Málaga

Lennot Málagaan

Etelä-Espanjan Málaga sijaitsee suositulla Andalusian Aurinkorannikolla eli Costa del Solilla. Kaupunki sisältää turistien suosimien rantojen ja rantabaarien lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Expedian kautta löydät helposti nopeimmat ja edullisimmat lentoyhteydet Suomesta Málagaan. Samalla voit myös varata haluamasi hotellin Málagassa, joko rannalta, kaupungista tai hieman kaupungin ulkopuolelta.

Helsinki-Vantaalta on suoria reittilentoja Málagaan. Suomesta lennetään Málagaan myös paljon matkanjärjestäjien charter-lentoja monilta eri lentoasemilta, kuten Turusta ja Porista. Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on suoria lentoja Málagaan viikon jokaisena päivänä. Tarjolla on myös vaihtoyhteyksiä, jotka voivat joskus olla suoria lentoja edullisempia. Myös Expedian tarjoamat lento + hotelli pakettimatkat Málagaan voivat olla edullisempia kuin lentojen ja hotellin varaaminen erikseen.

Málagassa aurinko paistaa kesäisin lähes aina. Siellä on vuodessa keskimäärin yli 300 aurinkoista päivää, ja sateet rajoittuvat lähinnä talveen. Málagan rannat ovatkin suosittuja ja kuuluisia. On kuitenkin hyvä muistaa, että itse Málagan kaupunkikin tarjoaa monenlaisia kokemuksia. Málaga on tunnettu sekä vilkkaasta yöelämästään että monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Picasson kotikaupunkina siellä voi myös tutustua kuuluisan taiteilijan tuotantoon. Paikallinen andalusialainen ja välimerellinen ruokakulttuuri on arvostettua. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia hyvää ruokaa tarjoavia ravintoloita. Itse kaupunki on kiehtova yhdistelmä modernia ja vanhaa arkkitehtuuria. Málagasta voi myös tehdä päiväretkiä vuoristoon tai viinitiloille. Omalla autolla lähialueilla pääsee liikkumaan helposti. Expedian kautta voit varata myös vuokra-auton Málagassa.

Lentäen Málagaan

Suora lento Helsinki-Vantaalta Málagaan kestää noin neljä ja puoli tuntia. Myös vaihdollisia yhteyksiä on runsaasti tarjolla, mutta silloin matka kestää ainakin muutaman tunnin pidempään. Espanja on EU- ja euromaa, joten matkan valmistelussa ei tarvitse ottaa huomioon rahanvaihtoa tai kummempia rajamuodollisuuksia.

Lennot Málagan lentoasemalle

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Málagaan kestävät noin neljä ja puoli tuntia, ja lentoja on viikon jokaisena päivänä. Jos konetta on vaihdettava, lentoajat vaihtelevat melko paljonkin. Lyhimmillään lento yhdellä vaihdolla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Málagaan kestää noin kuusi ja puoli tuntia, joskin moni yhden vaihdon lennoista kestää jopa noin kahdeksan tuntia. Vaihtoyhteydet voivat kuitenkin olla suoria lentoja edullisempia. Paras tapa säästää matkan hinnassa on kuitenkin varata lennot ajoissa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Málaga on ennen kaikkea kesäkohde, joten lentojen hinnat ovat korkeimmillaan kesäsesongin aikaan ja halvimmillaan talvella. Jos matkustat muualta Suomesta Málagaan, konetta kannattaa vaihtaa Helsingissä. Esimerkiksi Oulusta Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman kautta Málagaan pääsee nopeimmillaan noin kuudessa ja puolessa tunnissa.

Siirtyminen Málagan lentoasemalta kaupunkiin

Málagan lentoasema sijaitsee aivan Málagan kaupungin tuntumassa, noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta ja noin viiden kilometrin päässä Torremolinoksen rantakohteesta. Lentoasemalla on kolme terminaalia, ja aseman matkakeskus sijaitsee terminaalin 3 vieressä. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin lähijunalla tai bussilla. Juna on bussia nopeampi vaihtoehto. Matka-aika on noin 12 minuuttia, ja junia kulkee useampi vuoro joka tunti. Juna tarjoaa myös yhteyden Fuengirolaan ja Torremolinokseen. Bussilla matka Málagan keskustaan taittuu 15 minuutissa. Koska lentoasema sijaitsee lähellä kaupunkia, taksimatka Málagaan taittuu nopeasti ja suhteellisen edullisesti. Myös auton vuokraaminen on mahdollista. Lentoasemalta pääsee omalla autolla sekä Málagaan että muihin alueen kaupunkeihin nopeasti ja helposti, sillä lentoasema sijaitsee useiden tärkeiden maanteiden solmukohdassa. Autolla pääsee helposti myös pienempiin kohteisiin Málagan ympäristössä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Málaga

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 60 € yhdensuuntaisille lennoille ja 73 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air France