Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Málaga

Autonvuokraus Malagassa

Monen haaveissa siintää loma Espanjassa. Malaga on yksi Costa del Solin viehättävimpiä kaupunkeja, johon useat matkailijat suuntaavat aurinkolomalle. Jos haluat ottaa kaiken ilon irti lomastasi, vuokraa auto Malagassa. Autoillen pääset kätevästi tutustumaan alueen maisemiin ja nauttimaan aidosta etelän tunnelmasta.

Autonvuokraus Malagassa onnistuu luotettavasti Expedian hakupalvelun kautta. Palvelua on helppo käyttää, ja autonvuokrausvertailussa on mahdollista etsiä juuri omien toiveiden mukaista ajoneuvoa haluamalleen ajankohdalle. Hakutuloksista näkee yhdellä silmäyksellä kaikki toivottuja ominaisuuksia vastaavat vuokra-autot, ja eri autovuokraamojen hintoja on siten helppo vertailla. Palvelun avulla kaikki matkavalmistelut on helppo hoitaa jo kotoa käsin. Autonvuokrauksen lisäksi Expedian sivustolta voi varata lennot ja hotellin sekä niiden yhdistelmät, minkä ansiosta unelmaloman räätälöinti on nyt erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla enemmän irti lomasta

Malaga tarjoaa lomalle monipuolisen sisällön. Auringosta ja hiekkarannoista nauttimisen lisäksi kaupungissa voi katsella lukuisia nähtävyyksiä, kuten Vanhaakaupunkia ja Malagan katedraalia, tai viettää aikaa Plaza de la Merced -aukiolla, jonka laidalla sijaitsevassa talossa Pablo Picasso syntyi. Kaupungissa on maailmankuulun taitelijan mukaan nimetty esimerkiksi rantapromenadi, joka on varmasti mieleenpainuva kohde. Suosittu vierailupaikka on myös mäen päällä sijaitseva Alcazaba-linnake, joka on rakennettu jo lähes tuhat vuotta sitten. Vaikka kaupungin keskustassa riittää nähtävää, vuokraamalla auton voi nähdä aitoa espanjalaista maalaiselämää. Malagan vuokra-autojen mallit vaihtelevat pienistä neljän hengen ja normaalikokoisista henkilöautoista isoihin farmariautoihin. Isokin matkaseurue voi matkustaa mukavasti yhdessä, sillä Malagan autovuokraamoissa on tarjolla myös tilavia pakettiautomalleja.

Jos haluaa tutustua alueen muihin kaupunkeihin, niihin on helppo päästä vuokra-autolla. Aurinkorannikolla sijaitsee monia tunnettuja rantakaupunkeja, kuten Marbella ja Fuengirola. Kaikki Expedian kautta Malagassa vuokrattavissa olevat autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin, ja niissä on ilmastointi, joten autoilu on miellyttävää lämpimälläkin säällä. Miten mukavaa olisikaan ajaa pitkin Välimeren rannikkoa ja nauttia merimaisemasta, tai ajella vaihteeksi pieniä kylä- ja maaseututeitä pitkin ja päästä hetkeksi irtautumaan kaupungin vilkkaasta elämästä. Halutessaan vuokra-autoksi voi etsiä esimerkiksi automaattivaihteisen mallin, joten lomalla autoilu ei voisi olla huolettomampaa.

Lukuisat vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat helpottavat autonvuokrausta Malagassa. Niistä voi valita itselleen parhaiten sopivan paikan, ja lisäksi hakutuloksista näkyy vielä tarkemmin autovuokraamon tarkka etäisyys valitusta sijainnista. Jos lomalle saapuu lentäen, on mahdollista vuokrata auto Malagan kansainväliseltä lentoasemalta ja jatkaa sieltä matkaa omatoimisesti eteenpäin. Expedian sivujen kautta koko Välimerelle suuntautuvan matkan järjestäminen onnistuu helposti samasta osoitteesta luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Hakupalveluiden avulla on mahdollista suunnitella yksilöllinen matka omien toiveiden mukaan. Autonvuokrausvertailussa voi valita jopa haluamansa autovuokraamon, mikäli tahtoo asioida tietyn yrityksen kanssa.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Malagassa tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Niissä on myös viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavat ominaisuudet, joten matkan teko onnistuu siltä osin turvallisesti. Mikäli matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Myös lasten kanssa on turvallista matkustaa autolla niin Malagan keskustassa kuin maaseudullakin, koska vuokra-autoihin on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia.

Jos ajatus auringosta ja sinisestä merestä viehättää, Malagan keskustasta on lyhyt ajomatka Malaguetan rannalle tai hieman kauempana sijaitsevaan El Paloon, jonka rannalla pääsee viettämään paremmin omaa aikaa. Matkatavarat on helppo kuljettaa vuokra-auton kyydissä. Vieraat kohteet on helppo löytää, koska vuokra-auton lisävarusteeksi voi valita navigointijärjestelmän, eikä eksymisestä tarvitse olla huolissaan. Mukavan lomamatkan järjestäminen Andalusian aurinkoon hoituu nyt autonvuokrausta myöten kätevästi muutamalla napsautuksella Internetin kautta.

Autonvuokraus kohteessa Málaga: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Málaga?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Málaga halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Málaga?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Málaga keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Málaga?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Málaga?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Málaga

Tutustu kohteeseen Málaga Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!