Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Torremolinos

Katso kaikki kohteen Torremolinos vuokra-autot

Autonvuokraus Torremolinosissa

Torremolinos sijaitsee Etelä-Espanjassa Costa del Solin Aurinkorannikolla. Torremolinos on nykyään Aurinkorannikon suosituimpia matkakohteita, vaikka se oli ennen pelkkä kalastajakylä. Aurinkoinen Torremolinos on suomalaisten matkailijoiden suosiossa, joten Torremolinosin-lomalla törmää erittäin todennäköisesti myös muihin suomalaisiin. Jos lomalla haluaa liikkua omaan tahtiin, kannattaa vuokrata auto Torremolinosissa. Tällöin ei ole riippuvainen aikatauluista ja voi toteuttaa lomanviettoa haluamallaan tavalla.

Tutustu Torremolinosiin vuokra-autolla

Torremolinos tarkoittaa aurinkoista säätä, pitkiä hiekkarantoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, maukkaita kala-aterioita ja aitoa andalusialaista elämänmenoa. Vaikka Torremolinos on muuntautunut suosituksi rantakohteeksi, se on kuitenkin onnistunut siinä, missä moni muu suosittu matkakohde on matkailijoiden rynnistyksessä epäonnistunut – säilyttämään juurensa ja kulttuurinsa. Siksi Torremolinos on myös hyvä paikka tutustua paikalliseen menoon ja esimerkiksi vuokraamalla auton Torremolinosissa voi lähteä tutustumaan hieman kauempana sijaitseviin kohteisiin.

Aja Torremolinosissa vuokra-autolla

Torremolinos on pikkukaupunki Etelä-Espanjassa, joten kaupungissa ei ole omaa lentoasemaa. Sinne ei voi siksi lentää suoraan Suomesta. Torremolinos sijaitsee noin 17 kilometrin päässä suurkaupunki Málagasta, jossa on Torremolinosin lähin lentoasema. Suorat lennot Málagaan kestävät Suomesta lyhimmillään vain noin neljä ja puoli tuntia, joten lentäminen Málagaan on paras ja nopein tapa matkustaa Torremolinosiin, jonne pääsee jatkamaan linja-autolla tai junalla. Toki lentoasemalta voi halutessaan vuokrata auton, mutta se onnistuu kätevästi myös Torremolinosissa.

Torremolinos ei ole kovin suuri kaupunki, joten siellä voi hyvin liikkua kävellen. Idyllisenä kaupunkina Torremolinosin viehätys tuleekin parhaiten esille, kun siellä kävelee paikasta toiseen hienosta ilmapiiristä nauttien. Auton vuokraus Torremolinosissa on kuitenkin mahdollista lukuisissa Torremolinosin autovuokraamoissa, joita löytyy eri puolilta Torremolinosin lomakyliä. Torremolinos on suosittu lomakohde perheiden keskuudessa, jolloin kävelyä suositumpi liikkumistapa myös Torremolinosissa voi olla auto.

Jos autonvuokrausta Torremolinosissa suunnittelee, auton voi vuokrata myös etukäteen loman ajaksi internetin autonvuokrauspalvelulla. Autonvuokrausvertailua Torremolinosissa kannattaa myös kokeilla, koska silloin auton saa vuokrattua yleensä huomattavasti edullisemmin. Jos Torremolinosiin suuntaa lomalle kuumimman sesongin ulkopuolella, auton vuokraukseen voi liittyä myös tarjouksia Torremolinosissa. Jos Torremolinosin lisäksi haluaa tutustua muihin lähistöllä sijaitseviin kohteisiin, eikä julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen kiinnosta, myös tällöin kannattaa vuokrata auto.

Torremolinos – matkailijoiden paratiisi

Torremolinos tunnetaan Espanjan aurinkorannikon suosittuna lomakohteena. Aurinkorannikon suosio sai alkunsa nimenomaan Torremolinosista, jonka rannat matkailijat löysivät ensimmäiseksi. Tämä entinen kalastajakylä lumosi matkailijat aurinkoisella säällä ja upeilla hiekkarannoilla. Kaupunki on kasvanut voimakkaasti ja vaurastunut matkailun noustua pääelinkeinoksi. Torremolinosissa matkailijat viihtyvät, ja esimerkiksi hotellihuoneen Torremolinosissa voi vuokrata hienolta paikalta meren rannalta. Vaikka Torremolinos on kuin luotu auringonpalvontaan ja uintiin, myös muita aktiviteetteja voi loman aikana harrastaa. Erityisen suosittuja ovat golf, ratsastus, tennis, keilaus, kalastus, vesihiihto, sukellus ja lainelautailu. Torremolinos ei siis ole pelkästään auringonpalvojia varten, vaan siellä rentouttavaa lomaa voivat viettää myös aktiivisemmat lomailijat.

Torremolinos on hieno matkakohde myös siksi, että siellä matkailija pääsee tutustumaan aitoon paikalliseen elämänmenoon ja kulttuuriin. Tunnelmaltaan Torremolinos on edelleen andalusialainen pikkukylä, johon matkailija saa lomallaan tehdä tuttavuutta. Koska Torremolinos ei ole menettänyt identiteettiään, se tarjoaa matkailijalle unohtumattomia elämyksiä ja mahdollisuuden osallistua andalusialaiseen rentoon elämänmenoon. Torremolinosissa on myös muutamia suosittuja nähtävyyksiä, kuten Aqualand-vesipuisto ja Crocidile Park -krokotiilipuisto. Yöelämä Torremolinosissa on vilkasta, ja matkailija viihtyy myöhään yöhön alueen lukuisissa diskoissa ja yökerhoissa. Ostoksia voi tehdä Calle San Miguel -kävelykadulla, jossa on myös herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Erityisesti kalaruoat ovat suosittuja Torremolinosissa.

Autonvuokraus kohteessa Torremolinos: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Torremolinos?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Torremolinos halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 0 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Torremolinos?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Torremolinos keskimäärin 1 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Torremolinos?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Torremolinos?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Torremolinos

Tutustu kohteeseen Torremolinos Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!