Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Tutustu kohteeseen Torremolinos

Tutustu kohteeseen Torremolinos Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Torremolinosissa

Torremolinos sijaitsee Etelä-Espanjassa Costa del Solin Aurinkorannikolla. Torremolinos on nykyään Aurinkorannikon suosituimpia matkakohteita, vaikka se oli ennen pelkkä kalastajakylä. Aurinkoinen Torremolinos on suomalaisten matkailijoiden suosiossa, joten Torremolinosin-lomalla törmää erittäin todennäköisesti myös muihin suomalaisiin. Jos lomalla haluaa liikkua omaan tahtiin, kannattaa vuokrata auto Torremolinosissa. Tällöin ei ole riippuvainen aikatauluista ja voi toteuttaa lomanviettoa haluamallaan tavalla.

Tutustu Torremolinosiin vuokra-autolla

Torremolinos tarkoittaa aurinkoista säätä, pitkiä hiekkarantoja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, maukkaita kala-aterioita ja aitoa andalusialaista elämänmenoa. Vaikka Torremolinos on muuntautunut suosituksi rantakohteeksi, se on kuitenkin onnistunut siinä, missä moni muu suosittu matkakohde on matkailijoiden rynnistyksessä epäonnistunut – säilyttämään juurensa ja kulttuurinsa. Siksi Torremolinos on myös hyvä paikka tutustua paikalliseen menoon ja esimerkiksi vuokraamalla auton Torremolinosissa voi lähteä tutustumaan hieman kauempana sijaitseviin kohteisiin.

Aja Torremolinosissa vuokra-autolla

Torremolinos on pikkukaupunki Etelä-Espanjassa, joten kaupungissa ei ole omaa lentoasemaa. Sinne ei voi siksi lentää suoraan Suomesta. Torremolinos sijaitsee noin 17 kilometrin päässä suurkaupunki Málagasta, jossa on Torremolinosin lähin lentoasema. Suorat lennot Málagaan kestävät Suomesta lyhimmillään vain noin neljä ja puoli tuntia, joten lentäminen Málagaan on paras ja nopein tapa matkustaa Torremolinosiin, jonne pääsee jatkamaan linja-autolla tai junalla. Toki lentoasemalta voi halutessaan vuokrata auton, mutta se onnistuu kätevästi myös Torremolinosissa.

Torremolinos ei ole kovin suuri kaupunki, joten siellä voi hyvin liikkua kävellen. Idyllisenä kaupunkina Torremolinosin viehätys tuleekin parhaiten esille, kun siellä kävelee paikasta toiseen hienosta ilmapiiristä nauttien. Auton vuokraus Torremolinosissa on kuitenkin mahdollista lukuisissa Torremolinosin autovuokraamoissa, joita löytyy eri puolilta Torremolinosin lomakyliä. Torremolinos on suosittu lomakohde perheiden keskuudessa, jolloin kävelyä suositumpi liikkumistapa myös Torremolinosissa voi olla auto.

Jos autonvuokrausta Torremolinosissa suunnittelee, auton voi vuokrata myös etukäteen loman ajaksi internetin autonvuokrauspalvelulla. Autonvuokrausvertailua Torremolinosissa kannattaa myös kokeilla, koska silloin auton saa vuokrattua yleensä huomattavasti edullisemmin. Jos Torremolinosiin suuntaa lomalle kuumimman sesongin ulkopuolella, auton vuokraukseen voi liittyä myös tarjouksia Torremolinosissa. Jos Torremolinosin lisäksi haluaa tutustua muihin lähistöllä sijaitseviin kohteisiin, eikä julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen kiinnosta, myös tällöin kannattaa vuokrata auto.

Torremolinos – matkailijoiden paratiisi

Torremolinos tunnetaan Espanjan aurinkorannikon suosittuna lomakohteena. Aurinkorannikon suosio sai alkunsa nimenomaan Torremolinosista, jonka rannat matkailijat löysivät ensimmäiseksi. Tämä entinen kalastajakylä lumosi matkailijat aurinkoisella säällä ja upeilla hiekkarannoilla. Kaupunki on kasvanut voimakkaasti ja vaurastunut matkailun noustua pääelinkeinoksi. Torremolinosissa matkailijat viihtyvät, ja esimerkiksi hotellihuoneen Torremolinosissa voi vuokrata hienolta paikalta meren rannalta. Vaikka Torremolinos on kuin luotu auringonpalvontaan ja uintiin, myös muita aktiviteetteja voi loman aikana harrastaa. Erityisen suosittuja ovat golf, ratsastus, tennis, keilaus, kalastus, vesihiihto, sukellus ja lainelautailu. Torremolinos ei siis ole pelkästään auringonpalvojia varten, vaan siellä rentouttavaa lomaa voivat viettää myös aktiivisemmat lomailijat.

Torremolinos on hieno matkakohde myös siksi, että siellä matkailija pääsee tutustumaan aitoon paikalliseen elämänmenoon ja kulttuuriin. Tunnelmaltaan Torremolinos on edelleen andalusialainen pikkukylä, johon matkailija saa lomallaan tehdä tuttavuutta. Koska Torremolinos ei ole menettänyt identiteettiään, se tarjoaa matkailijalle unohtumattomia elämyksiä ja mahdollisuuden osallistua andalusialaiseen rentoon elämänmenoon. Torremolinosissa on myös muutamia suosittuja nähtävyyksiä, kuten Aqualand-vesipuisto ja Crocidile Park -krokotiilipuisto. Yöelämä Torremolinosissa on vilkasta, ja matkailija viihtyy myöhään yöhön alueen lukuisissa diskoissa ja yökerhoissa. Ostoksia voi tehdä Calle San Miguel -kävelykadulla, jossa on myös herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Erityisesti kalaruoat ovat suosittuja Torremolinosissa.