Halvat lennot Torremolinos

Halvimmat lennot kohteeseen Torremolinos

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 72 € yhdensuuntaisille lennoille ja 100 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
SAS
Vueling Airlines
TAP Portugal
Finnair
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
SAS

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

13. tammik. 2020

Wifin puuttuminen tältä lennolta oli pettymys

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Málaga · Norwegian Air International Ltd
28. jouluk. 2018

Lennon seuranta matkan aikana puuttuu.

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Málaga · SAS

Lisätietoja – Torremolinos

Lennot Torremolinokseen

Málagan lentoasema sijaitsee noin viisi kilometriä Torremolinoksen keskustasta pohjoiseen. Finnair ja Norwegian liikennöivät suoraan Helsingistä Málagan lentoasemalle. Kesäaikaan saatavilla on päivittäisiä lentoja, mutta talviaikaan suoria lentoja on harvemmin. Myös Tampereelta voi lentää Málagaan suoralla yhteydellä Ryanairin siivillä. Voit vertailla lentojen hintoja ja varata lentoliput Torremolinokseen kätevästi Expedian kautta.

Aurinkorannikolla sijaitsevasta Torremolinoksesta on tullut erittäin suosittu aurinkolomakohde niin suomalaisten kuin muidenkin pohjois- ja keskieurooppalaisten matkailijoiden keskuudessa. Tässä nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa kaupungissa asuu vakituisesti jo 70 000 henkeä, ja varsinkin kesäkaudella matkailijoiden määrä moninkertaistaa kaupungin väkiluvun. Málagan maakunnassa ja Andalusian itsehallintoalueella sijaitseva Torremolinos on noin 15 kilometriä Málagan kaupungin keskustasta lounaaseen.

Useimpien Euroopan unionin maiden tavoin Espanja kuuluu Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Hyväksytty matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä henkilökortti, on kuitenkin otettava mukaan. Myös eurooppalainen sairaanhoitokortti on hyvä ottaa matkalle mukaan, sillä tällä Kelan myöntämällä ilmaisella kortilla matkailija saa akuutissa sairaustapauksessa sairaanhoitopalveluja samoin maksuin ja menettelyin kuin paikalliset asukkaat.

Lentäminen Suomesta Torremolinokseen

Málagan lentoasemalle pääsee Suomesta suoralla lennolla viidessä tunnissa. Suorien lentojen lisäksi saatavilla on myös välilaskullisia lentoja Málagaan. Niitä tarjoavat muun muassa SAS, TAP Portugal ja Air France. Tiettyinä päivinä voit säästää jonkin verran varaamalla välilaskullisen lennon, mutta välilaskun pituus kannattaa kuitenkin ottaa huomioon.

Miksipä et säästäisi sekä aikaa että vaivaa ja varaisi Expedian kautta lennot ja hotellin Torremolinoksesta samalla kertaa! Hakutuloksista näet suoraan lentojen ja hotellimajoituksen yhteishinnan ja pääset nauttimaan Välimeren auringosta ja vilvoittavasta merestä ilman useita varauksia.

Lennot Málagan lentoasemalle

Málagan lentoasema on Aurinkorannikon ja samalla koko Andalusian vilkkain lentokenttä, jonka läpi kulkee vuosittain noin 14 miljoonaa matkustajaa. Málagan lentoasema sijaitsee kätevästi Málagan kaupungin ja Torremolinoksen välissä, ja itse asiassa lentokenttä on hieman lähempänä Torremolinosta kuin Málagaa, jonne kentältä on matkaa noin kahdeksan kilometriä.

Málagan lentoasemalta on julkisen liikenteen yhteydet Torremolinokseen sekä muihin Costa del Solin kaupunkeihin, kuten Málagaan ja Fuengirolaan. Lentoaseman kautta säännöllisesti kulkevalla paikallisjunalla voit siis siirtyä erittäin nopeasti ja halvalla määränpäähäsi. Lentoasemalta lähtee myös busseja eri kohteisiin, ja lyhyen etäisyyden vuoksi taksimatkakaan ei tule kovin kalliiksi.

Auton vuokraaminen on Espanjassa yleensä muuta Eurooppaa edullisempaa, ja Málagan lentokentältä löytyykin monia autovuokraamoja. Jos haluat tutustua Aurinkorannikon muihin kohteisiin tai Andalusian viehättävään sisämaahan ja sen lumoaviin kaupunkeihin, autonvuokraus voi olla mitä järkevin vaihtoehto. Expedian sivustolla voit verrata autovuokraamojen hintoja ja samalla vuokrata auton Torremolinoksen lomallesi nopeasti ja kätevästi.

Málagan lentoasemalta tavoitat koko Aurinkorannikon ja Andalusian

Koska Torremolinos on suosittu matkailukaupunki, myös sen hotellitarjonta on erittäin kattava. Hotellihuoneiden hinnat ovat keskikesällä eli suosituimpaan sesonkiaikaan loppuvuotta kalliimpia, mutta Expedian sivuston valikoimasta löydät varmasti mieleisesi hotellin Torremolinoksesta. Hiekkarantojen ohella Torremolinos tunnetaan vilkkaasta yöelämästään lukuisine baareineen ja klubeineen, joiden tarjonta on suunnattu myös HLBT-yhteisölle.

Vaikka Torremolinoksessa riittää varmasti tekemistä koko loman ajaksi, saatat olla kiinnostunut näkemään rannikkoa hiukan enemmänkin. Merenrantakaupungit Fuengirola, Benalmádena sekä julkkisten ja varakkaiden suosima Marbella ovat lyhyen päivämatkan päässä. Myös Antonio Banderaksen kotikaupunki Málaga on lähellä, halusitpa sitten shoppailla, maistella aitoja andalusialaisia ruokia tai vaikkapa tutustua härkätaisteluareenaan. Málagasta pääseekin sitten kätevästi muihin Andalusian kaupunkeihin, kuten Sevillaan, Córdobaan, Granadaan tai Rondaan. Näissä neljässä kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa pidemmäksi aikaa, mutta lyhyenkin vierailun aikana saat käsityksen aidosta ja kiehtovasta andalusialaisesta kulttuurista.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Torremolinos

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 72 € yhdensuuntaisille lennoille ja 100 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
TAP Portugal