Halvat lennot Fuengirola

Halvimmat lennot kohteeseen Fuengirola

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 49 € yhdensuuntaisille lennoille ja 49 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd

Lisätietoja – Fuengirola

Lennot Fuengirolaan

Espanjan Costa del Solin alueella Málagan provinssissa sijaitseva Fuengirolan kaupunki on upeista hiekkarannoistaan tunnettu rantalomakohde. Espanjan aurinkorannikon muiden lomakohteiden tapaan Fuengirola on suosittu lomakohde, johon järjestetään lomakaudella runsaasti pakettimatkoja. Suomesta ei ole suoria lentoja Fuengirolaan, mutta läheiselle Málagan lentoasemalle lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta alle viidessä tunnissa. Voit säästää aikaa ja rahaa varaamalla pakettimatkan Fuengirolaan Expedian kautta. Jos matkustat lomakauden ulkopuolella, kaupunkiin pääsee myös yhdellä tai kahdella välilaskulla.

Málagan lentoasema sijaitsee 25 kilometrin päässä Fuengirolan kaupungista. Lentoasemalta pääsee helposti kaupunkiin noin 35 minuutissa. Taksilla matka keskustaan taittuu noin 20 minuutissa. Jos haluat tutustua upeaan Espanjan aurinkorannikkoon ajamalla itse, vuokraa auto Fuengirolassa Expedian kautta. Voit tutustua koko Costa del Solin alueeseen helposti myös bussin tai junan kyydissä.

Espanjan aurinkorannikon suosituimpiin lomakohteisiin lukeutuva Fuengirola on tunnettu hiekkarannoistaan, joita kaupungissa riittää yli kahdeksan kilometrin verran. Noin 75 000 asukkaan kaupungin historiaa värittävät foinikialainen ja roomalainen kulttuuri sekä arabikulttuuri. Kesäkaudella voit nauttia auringonoton lisäksi myös konserteista yli tuhatvuotiaassa Castillo Sohailin linnakkeessa tai vierailla vaikka Zoo Bioparcin eläintarhassa. Expedian avulla on helppo etsiä halvat lennot Fuengirolaan, ja voit samalla varata hotellin Fuengirolasta.

Lentäminen Suomesta Málagaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suoria reittilentoja Málagan lentoasemalle ympäri vuoden. Lomakaudella Málagaan on useita vuoroja Helsingistä, joten kannattaa tutustua eri pakettimatkojen ja lomalentojen tarjontaan. Matkan kesto Helsingistä Málagaan on hieman alle viisi tuntia, ja junamatka Fuengirolaan taittuu 35 minuutissa. Voit tarkistaa lentojen saatavuuden, vertailla eri tarjouksia ja varata matkasi jo tänään Expedia.fi-sivustolla.

Espanja on Schengen-alueeseen kuuluva EU-maa. Espanjaan matkustavalla EU-maan kansalaisella on oltava voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Málagan lentoasemalle

Andalusian Costa del Solin suositut lomakohteet Torremolinos, Marbella ja Fuengirola sijaitsevat kaikki lyhyen välimatkan päässä Málagasta. 35 kilometrin päässä Fuengirolasta sijaitsevalle Málagan lentoasemalle on lentoja yli 60 maasta, ja lentoaseman kautta kulkee vuosittain miltei 14 miljoonaa matkustajaa. Málagaan lentää suurin osa Euroopan lentoyhtiöistä, mukaan lukien Aeroflot, Air Berlin, Air France, British Airways, Finnair, Delta Airlines, Lufthansa, Norwegian ja SAS. Lentoaseman kolmen terminaalin palveluihin lukeutuu ravintoloita ja kahviloita, verovapaita myymälöitä, VIP-aula, autovuokraamoja ja useita muita palveluja. Lentoasemalta pääsee Costa del Solin kaupunkeihin helposti ja nopeasti junalla tai taksilla. Voit myös nauttia aurinkorannikon maisemista itsenäisemmin vuokraamalla auton Expedian avulla.

Málagaan lennetään useita vuoroja Suomesta ympäri vuoden, mutta sesonkiaikaan on suositeltavaa tutustua eri pakettimatkoihin ja varata lennot Fuengirolaan hyvissä ajoin. Fuengirolan huippusesonki ajoittuu touko–syyskuulle, mutta alueella voi nauttia lomailusta mukavasti ympäri vuoden. Fuengirola on myös suosittu asuinpaikka eläkeläisille, ja noin 40 prosenttia asukkaista onkin ulkomaalaisia. Alueella elää myös yli neljä tuhatta suomalaista. Fuengirolan kaupungin palvelutaso on erinomainen, ja Costa del Sol sisältää myös useita muita suosittuja turistikohteita, joten lentojen ja hotellien saatavuus on hyvä myös lomakaudella.

Lensitpä Fuengirolaan sitten kesällä tai talvella, Expedia.fi-sivustolla voit valita lennot helposti hinnan mukaan ja katsoa lentojen tarkempia tietoja. Helsinki-Vantaan ja Málagan väliä liikennöi säännölliset reittilennot, ja lentoaika on aikataulun mukaan alle viisi tuntia. Varaa edullinen pakettimatkasi Fuengirolaan jo tänään Expedia.fi-sivustolla.

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Fuengirola
KohdelentokenttäMálaga
Kohdelentokentän IATA-koodiAGP
KohdekaupunkiMálaga
Lennon hinta49 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Fuengirola

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 49 € yhdensuuntaisille lennoille ja 49 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines