Halvat lennot Marbella

Halvimmat lennot kohteeseen Marbella

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 52 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Air Baltic
Scandinavian Airlines

Lisätietoja – Marbella

Lennot Marbellaan

Marbella on kaupunki Espanjan Aurinkorannikolla. Se tunnetaan erityisesti yhtenä Andalusian tyylikkäimmistä kaupungeista, joka houkuttelee runsaasti luksuslomailijoita ja ostosmatkailijoita. Marbella sijaitsee noin 50 km päässä Andalusian pääkaupungista Málagasta, jonne on runsaasti lentoja Suomesta. Málagan kansainvälinen lentokenttä on Marbellan lähin lentoasema. Málagaan on helppo lentää Suomesta joko suoraan tai välilaskulla Keski-Euroopassa. Myös 77 km päässä sijaitseva Gibraltarin lentoasema on hyvä vaihtoehto Marbellaan matkaavalle. Edulliset lennot löytyvät helposti Expedian kautta. Lentoasemilta on Marbellaan erinomaiset liikenneyhteydet joko hyväkuntoisia teitä tai kattavaa rautatieverkostoa pitkin.

Marbella tunnetaan erityisen hyvin kattavista ostosmahdollisuuksistaan, mutta se soveltuu hyvin myös esimerkiksi perhelomailijoille ja romanttista lomaa kaipaaville pariskunnille. Vaikka Marbella on kuuluisa upeasta luksustason majoitus- ja ravintolatarjonnastaan, löytyy sieltä vaihtoehtoja myös budjettilomailijalle. Marbellan välimerellinen ilmasto takaa lämpöä aina huhtikuulta syys-lokakuulle, ja keskikesällä lämpötilat kipuavat usein hyvinkin korkeisiin lukemiin. Viilentävä merituuli ja merenrannan virkistysmahdollisuudet helpottavat kuumassa ilmanalassa, mutta parhaaksi matkustusajaksi suositellaan yleensä kevät- ja syyskuukausia. Lentoja Marbellan lähimmille lentoasemille löytyy helposti ympäri vuoden. Kannattaa vertailla eri viikonpäivien vaikutusta lentohintoihin – keskellä viikkoa on usein edullisempaa lentää. Expedian lentohausta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Marbella on todella kiehtova ja monipuolinen matkakohde, jossa on paljon nähtävää ja tehtävää. Sen vanha kaupunki ”El Casco Antiguo” on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Sataman ja merenrannan bulevardien tasokkaat ravintolat tarjoavat erityisesti merenelävistä valmistettuja paikallisia herkkuja. Marbellassa on helppo tutustua myös kulttuuriin, kuten esimerkiksi Dalín veistoksiin Paseo Maritimo -kadulla.

Lennot Suomesta Marbellaan

Suora lento Helsinki-Vantaalta Marbellaa lähinnä sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle Málagaan kestää noin 4,5 tuntia. Vaihtoyhteys, jossa tehdään välilasku jossain Keski-Euroopan suurista kaupungeista, on usein edullisempi vaihtoehto. Vaihtoyhteyksillä on mahdollista lentää myös Britannian kautta Gibraltarin lentoasemalle, joka on vain vähän kauempana Marbellasta kuin Málaga.

Lennot Málagan lentoasemalle

Málagan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 50 kilometrin tai 35 minuutin matkan päässä Marbellasta. Tämän vilkkaan lentoaseman kautta kulkee vuosittain noin 14 miljoonaa matkustajaa. Se on silti melko kompakti ja erittäin selkeä. Málagan lentoasemalta on erittäin hyvät kulkuyhteydet Marbellaan ja muualle Andalusiaan. Julkisia liikenneyhteyksiä hyödyntäen lentokentältä pääsee Marbellaan junalla tai bussilla. Molemmat ovat edullisia vaihtoehtoja, ja matka-aika on lyhyt. Lentokentältä voi vuokrata myös auton, mikä on erityisen hyvä idea, jos tahtoo tutustua Andalusiaan myös Marbellan ulkopuolella. Málagan ja Marbellan väliset tieyhteydet ovat hyvät: suuret ja hyväkuntoiset valtatiet kuljettavat nopeasti perille. Andalusian suurilla teillä maksetaan välillä pieniä tietulleja, joten kannattaa varata käteistä autoon.

Lennot Gibraltarin lentoasemalle

Gibraltarin lentoasema sijaitsee aivan Espanjan eteläkärjessä, Isolle-Britannialle kuuluvalla merentakaisella alueella. Lentoasemaa käytetään siviililentoyhteyksiin ainoastaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta, joten Gibraltarille lentäminen onnistuu vain vaihtoyhteydellä sen kautta. Yksiterminaalisen lentoaseman läpi kulkee vuosittain noin 300 000 matkustajaa. Lentokenttä on harvinainen näky, sillä se sijaitsee aivan kaupunkikeskustan vieressä ja sen kiitoradan poikki kulkee Gibraltarin suurin Espanjaan johtava tie. Erityisjärjestelyitä vaativa liikenne on kuitenkin toimiva ratkaisu. Gibraltarin lentoasemalta on Marbellaan noin 77 kilometrin tai tunnin matka. Lentoasemalta järjestetään kuljetuksia Aurinkorannikon kaupunkeihin bussilla, mutta myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Vaikka Gibraltar on Ison-Britannian aluetta, siellä on oikeanpuoleinen liikenne. Ruuhkaisimpaan aikaan kannattaa varautua jonottamaan Espanjan rajalla puolisenkin tuntia. Gibraltarin valuutta on Gibraltarin punta. Mikäli aikoo pysähtyä matkalla lentoasemalta Marbellaan esimerkiksi kahvilassa, kannattaa varautua myös muutamilla punnan kolikoilla. Marbellassa käytetään muun Espanjan tapaan euroja.

Expedian kautta Marbellaan pääsee lomailemaan kätevästi ja edullisesti. Voit varata lentojen yhteydessä myös hotellihuoneen. Marbellan viihtyisä tunnelma ja upea palveluvalikoima hurmaavat jokaisen!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Marbella lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentäen, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Marbella on vain yksi lentokenttä – Málaga (AGP).
Kuinka kaukana AGP sijaitsee kaupungin keskustasta?
Málaga (AGP) sijaitsee 40 km:n päässä kohteen Marbella keskustasta, joten kannattaa varautua hieman pitempään matkaan kaupungin keskustaan.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Marbella?
Tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme, jos haluat saada ajantasaisinta tietoa kohdetta Marbella koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Marbella suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Marbella suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Marbella joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Marbella, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Marbella?
Málaga (AGP) on kohteen Marbella päälentoasema. Ennen lentoasi on hyvä tarkistaa missä se sijaitsee. Lentoasema sijaitsee noin 40 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Marbella?
Noin 45 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Marbella 136 kohteesta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marbella?
Useimmiten kohteeseen Marbella matkustavien lentoyhtiö on easyJet, Vueling tai British Airways. Suurin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta Lontoo, ja easyJet lentää suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Marbella?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä hauskempaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentoasemalla. Jos olet lentämässä kohteeseen Marbella, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään suunnilleen 1 442 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Marbella?
Suosituimmat lennot kohteeseen Marbella lähtevät kentiltä Lontoo, Newport ja Redhill.
Miten kauan lento kohteen Marbella lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Marbella kohteesta Lontoo, voit odottaa lentoajan olevan noin 2 tuntia ja 53 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Newport, lentoaika on suurin piirtein 2 tuntia ja 55 minuuttia. Redhill taas on noin 2 tuntia ja 44 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Marbella?
Älä jätä lentojen ostamista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa halpojen lentojen saaminen. Varauksen tekeminen etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Kannattaa myös vertailla eri sivustojen hintoja. Jos kohteessasi on useita lentokenttiä, saatat löytää loistavat lennot lentämällä pienemmälle lentoasemalle. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät hyvä tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Marbella?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä matkustamisesta mukavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentoaseman turvatarkastuksen läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Marbella ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Lentäminen voi olla stressitön kokemus, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja -tahna, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa läppäri, laturit ja tarpeelliset lääkkeet, sekä tarvittaessa matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita harkitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska nilkat ja jalat turpoavat usein matkan aikana. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa huomattavasti: juo paljon vettä, venyttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Marbella?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset nopeasti läpi turvallisuustarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Marbella ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja maihinnousukorttisi ulottuvillasi. Ne tulee näyttää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat esineet, kuten kuulokkeet, pitää skannata. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja tietokone, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Haluatko ottaa matkallesi mukaasi vartalovoiteen? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentoasemalla. Saappaat pitää usein ottaa pois jalasta ja skannata erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten skannata erikseen.
  • Terävät esineet ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne tullaan takavarikoimaan turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Marbella
KohdelentokenttäMálaga
Kohdelentokentän IATA-koodiAGP
KohdekaupunkiMálaga
Lennon hinta141 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Marbella

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 52 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Air Baltic