Halvat lennot Marbella

Halvimmat lennot kohteeseen Marbella

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 40 € yhdensuuntaisille lennoille ja 72 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings
Iberia
Iberia
SAS
Iberia
Iberia
Air Baltic
Air Baltic
TAP Portugal
Swiss International Air Lines

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

13. tammik. 2020

Wifin puuttuminen tältä lennolta oli pettymys

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Málaga · Norwegian Air International Ltd
28. jouluk. 2018

Lennon seuranta matkan aikana puuttuu.

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Málaga · SAS

Lisätietoja – Marbella

Lennot Marbellaan

Marbella on kaupunki Espanjan Aurinkorannikolla. Se tunnetaan erityisesti yhtenä Andalusian tyylikkäimmistä kaupungeista, joka houkuttelee runsaasti luksuslomailijoita ja ostosmatkailijoita. Marbella sijaitsee noin 50 km päässä Andalusian pääkaupungista Málagasta, jonne on runsaasti lentoja Suomesta. Málagan kansainvälinen lentokenttä on Marbellan lähin lentoasema. Málagaan on helppo lentää Suomesta joko suoraan tai välilaskulla Keski-Euroopassa. Myös 77 km päässä sijaitseva Gibraltarin lentoasema on hyvä vaihtoehto Marbellaan matkaavalle. Edulliset lennot löytyvät helposti Expedian kautta. Lentoasemilta on Marbellaan erinomaiset liikenneyhteydet joko hyväkuntoisia teitä tai kattavaa rautatieverkostoa pitkin.

Marbella tunnetaan erityisen hyvin kattavista ostosmahdollisuuksistaan, mutta se soveltuu hyvin myös esimerkiksi perhelomailijoille ja romanttista lomaa kaipaaville pariskunnille. Vaikka Marbella on kuuluisa upeasta luksustason majoitus- ja ravintolatarjonnastaan, löytyy sieltä vaihtoehtoja myös budjettilomailijalle. Marbellan välimerellinen ilmasto takaa lämpöä aina huhtikuulta syys-lokakuulle, ja keskikesällä lämpötilat kipuavat usein hyvinkin korkeisiin lukemiin. Viilentävä merituuli ja merenrannan virkistysmahdollisuudet helpottavat kuumassa ilmanalassa, mutta parhaaksi matkustusajaksi suositellaan yleensä kevät- ja syyskuukausia. Lentoja Marbellan lähimmille lentoasemille löytyy helposti ympäri vuoden. Kannattaa vertailla eri viikonpäivien vaikutusta lentohintoihin – keskellä viikkoa on usein edullisempaa lentää. Expedian lentohausta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Marbella on todella kiehtova ja monipuolinen matkakohde, jossa on paljon nähtävää ja tehtävää. Sen vanha kaupunki ”El Casco Antiguo” on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Sataman ja merenrannan bulevardien tasokkaat ravintolat tarjoavat erityisesti merenelävistä valmistettuja paikallisia herkkuja. Marbellassa on helppo tutustua myös kulttuuriin, kuten esimerkiksi Dalín veistoksiin Paseo Maritimo -kadulla.

Lennot Suomesta Marbellaan

Suora lento Helsinki-Vantaalta Marbellaa lähinnä sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle Málagaan kestää noin 4,5 tuntia. Vaihtoyhteys, jossa tehdään välilasku jossain Keski-Euroopan suurista kaupungeista, on usein edullisempi vaihtoehto. Vaihtoyhteyksillä on mahdollista lentää myös Britannian kautta Gibraltarin lentoasemalle, joka on vain vähän kauempana Marbellasta kuin Málaga.

Lennot Málagan lentoasemalle

Málagan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 50 kilometrin tai 35 minuutin matkan päässä Marbellasta. Tämän vilkkaan lentoaseman kautta kulkee vuosittain noin 14 miljoonaa matkustajaa. Se on silti melko kompakti ja erittäin selkeä. Málagan lentoasemalta on erittäin hyvät kulkuyhteydet Marbellaan ja muualle Andalusiaan. Julkisia liikenneyhteyksiä hyödyntäen lentokentältä pääsee Marbellaan junalla tai bussilla. Molemmat ovat edullisia vaihtoehtoja, ja matka-aika on lyhyt. Lentokentältä voi vuokrata myös auton, mikä on erityisen hyvä idea, jos tahtoo tutustua Andalusiaan myös Marbellan ulkopuolella. Málagan ja Marbellan väliset tieyhteydet ovat hyvät: suuret ja hyväkuntoiset valtatiet kuljettavat nopeasti perille. Andalusian suurilla teillä maksetaan välillä pieniä tietulleja, joten kannattaa varata käteistä autoon.

Lennot Gibraltarin lentoasemalle

Gibraltarin lentoasema sijaitsee aivan Espanjan eteläkärjessä, Isolle-Britannialle kuuluvalla merentakaisella alueella. Lentoasemaa käytetään siviililentoyhteyksiin ainoastaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta, joten Gibraltarille lentäminen onnistuu vain vaihtoyhteydellä sen kautta. Yksiterminaalisen lentoaseman läpi kulkee vuosittain noin 300 000 matkustajaa. Lentokenttä on harvinainen näky, sillä se sijaitsee aivan kaupunkikeskustan vieressä ja sen kiitoradan poikki kulkee Gibraltarin suurin Espanjaan johtava tie. Erityisjärjestelyitä vaativa liikenne on kuitenkin toimiva ratkaisu. Gibraltarin lentoasemalta on Marbellaan noin 77 kilometrin tai tunnin matka. Lentoasemalta järjestetään kuljetuksia Aurinkorannikon kaupunkeihin bussilla, mutta myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto. Vaikka Gibraltar on Ison-Britannian aluetta, siellä on oikeanpuoleinen liikenne. Ruuhkaisimpaan aikaan kannattaa varautua jonottamaan Espanjan rajalla puolisenkin tuntia. Gibraltarin valuutta on Gibraltarin punta. Mikäli aikoo pysähtyä matkalla lentoasemalta Marbellaan esimerkiksi kahvilassa, kannattaa varautua myös muutamilla punnan kolikoilla. Marbellassa käytetään muun Espanjan tapaan euroja.

Expedian kautta Marbellaan pääsee lomailemaan kätevästi ja edullisesti. Voit varata lentojen yhteydessä myös hotellihuoneen. Marbellan viihtyisä tunnelma ja upea palveluvalikoima hurmaavat jokaisen!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Marbella

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 40 € yhdensuuntaisille lennoille ja 72 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Air Baltic