Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Katso kaikki kohteen Las Palmas de Gran Canaria vuokra-autot

Autonvuokraus Las Palmasissa

Las Palmas tai pidemmältä nimeltään Las Palmas de Gran Canaria sijaitsee Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten kolmanneksi suurimman saaren Gran Canarian koillisosassa. Saaren pääkaupunkina Las Palmas on erittäin suosittu matkakohde, josta upeiden hiekkarantojen lisäksi löytyy nähtävyyksiä ja vehreää luontoa. Autonvuokrausta Las Palmasissa suositellaan, koska vuokra-autolla on helppo liikkua Las Palmasissa ja kiertää ympäri saarta tutustumassa myös muihin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Kierrä maisemia vuokra-autolla Las Palmasissa

Las Palmas tunnetaan upeana lomakeitaana, jossa voi nauttia auringonpaisteesta ja pehmeähiekkaisista rannoista. Matkat Las Palmasiin ovat hetkittäin erittäin edullisia, joten äkkilähtöjä kannattaa odottaa, jos lomalle voi lähteä lyhyellä varoitusajalla. Las Palmasissa voi rantaloman lisäksi viettää myös kaupunkilomaa, joten Las Palmasista löytyy runsaasti nähtävää. Vuokraa auto Las Palmasissa, niin voit käydä katsomassa myös saaren eteläosan hiekkadyynejä.

Runsas valikoima autovuokraamoja Las Palmasissa

Gran Canarian saaren pohjoisosasta, jossa Las Palmas sijaitsee, löytyy luontoa ja vehreyttä, kun taas eteläosassa on pitkien hiekkarantojen ohella runsaasti hiekkadyynejä. Myös Las Palmasissa on rantaloman viettoon sopivia upeita hiekkarantoja, kuten tunnettu ranta Las Canteras. Koska saari ei ole kovin iso, sen kiertää autoretkellä päivässä. Las Palmas onkin hyvä kohde aloittaa automatkailu, koska vuokra-autolla voi ajaa Las Palmasin lentoaseman kautta kulkevaa GC1-päätietä pitkin koko saaren ympäri. Las Palmasin lentoasema sijaitsee hieman alle 20 kilometrin päässä itse Las Palmasin kaupungista, joten sinne ajaa nopeasti vuokra-autolla. Matkustaminen Las Palmasiin on helppoa välilaskullisella lennolla Helsingistä. Halpoja lentolippuja Las Palmasiin on saatavilla erityisesti sesonkiaikojen ulkopuolella, samoin kuin autonvuokraustarjouksia Las Palmasissa.

Jos matkustusajankohta on tiedossa hyvissä ajoin ennen loman alkua, vuokra-auton voi vuokrata etukäteen silloin, kun hinnat Las Palmasissa ovat edulliset tai huipputarjouksia on saatavilla. Auton vuokraus ei voisi olla helpompaa, sillä autonvuokrauspalvelun avulla voi verrata vuokra-autojen hintoja ja ominaisuuksia ja valita itselleen ja seurueelleen parhaiten sopivan auton. Kätevä tapa on vuokrata auto jo lentoasemalta, jolloin ei tarvitse lainkaan turvautua julkisiin liikennevälineisiin. Las Palmasin autovuokraamot ovat hyvin edustettuina lentoasemalla, jossa vuokraamoiden palvelu- ja noutopisteet ovat joko lentoaseman sisällä tai sen lähistöllä. Lentoaseman sisällä olevat palvelupisteet löytyvät heti terminaalista, ja muihin palvelupisteisiin on noutopisteiden tavoin kuljetus sukkulabussilla, joten auton vuokraus lentoasemalla on tehty matkailijalle helpoksi. Koska Las Palmas on suosittu matkakohde, kaupungissa on runsaasti autovuokraamoita ja monentasoisia hotelleja. Jos autoa ei halua vuokrata vielä lentoasemalta, sen voi hyvin vuokrata myös jostakin muusta Las Palmasissa sijaitsevasta autovuokraamosta. Luksushotellia kaipaava matkailija voi yöpyä useimmiten upealla näköalalla varustetussa hotellihuoneessa, kun taas edullisempaa majoitusvaihtoehtoa etsivälle on myös paljon valinnanvaraa, koska myös halpoja hotelleja Las Palmasissa on runsaasti.

Automatkailua ja rentoutumista Las Palmasissa

Las Palmas on upea matkakohde, jossa matkailija voi nauttia sekä aurinkoisista rantalomatunnelmista esimerkiksi tunnetulla Las Canterasin hiekkarannalla että vehreästä luonnosta ja kulttuurista. Las Palmas on monipuolisempi matkakohde kuin saaren eteläosan lomakeskukset, joissa keskitytään lähinnä auringonpalvontaan hiekkarannalla. Toki myös Las Palmasissa on mahdollista rentoutua rannalla auringonoton, uimisen ja muiden rantaelämälle tyypillisten ajanvietteiden, kuten sukelluksen, kalastuksen, vesihiihdon, melonnan ja veneilyn parissa. Las Palmasissa voi lisäksi tehdä erilaisia retkiä kaupungin vehreän luonnon helmaan ja rauhoittua siten matkailijoiden aiheuttaman tungoksen keskellä. Las Palmas on hyvä matkakohde myös lapsiperheille, koska lapsille löytyy mielenkiintoista puuhasteltavaa esimerkiksi Las Canterasin hiekkarannan leikkipuistoista ja huvipuistolaitteista. Kulttuuria Las Palmasissa on nähtävillä erityisesti Las Palmasin vanhassakaupungissa Veguetassa. Suosittuja nähtävyyksiä ovat erityisesti Kolumbuksen talo, Santa Anan katedraali ja lukuisat museot.

Autonvuokraus kohteessa Las Palmas de Gran Canaria: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Las Palmas de Gran Canaria halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 7 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria keskimäärin 8 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Tutustu kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!