Hae vuokra-autoja kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Las Palmas de Gran Canaria
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Tämän viikon hintojen perusteella halvan auton vuokraaminen maksoi alkaen päivässä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Näin halpojen hintojen ansiosta löydät helposti suunnitelmiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Voinko vuokrata auton kohteessa Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Totta kai. Kun olet saapunut kohteeseen Las Palmas (LPA-Gran Canaria), autonvuokraustiskit sijaitsevat terminaalissa. Voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajoneuvon Hertz/Thrifty Cicar-, AutoReisen- tai Goldcar-vuokraamolta. Lisäksi TopCar ja Europcar/Interrent ovat myös harkitsemisen arvoisia vaihtoehtoja.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Las Palmas de Gran Canaria vuokra-autovaraukseni?
Tiedämme, että suunnitelmiin voi tulla muutoksia viime minuuteilla. Siksi useat vuokra-autovaraukset voi peruuttaa ilman peruutusmaksua viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Saat kaikki tiedot vuokrasopimuksestasi. Jos et löydä peruutusehtoja sieltä, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Kompaktit ajoneuvot ovat kohtuuhintaisia, helppoja ajaa, ja ne kuluttavat vain vähän polttoainetta. Ei siis liene mikään yhteensattuma, että ne ovat suosituin autoluokka kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Nämä ajoneuvot ovat käteviä kaupungissa, koska ne mahtuvat pieneen tilaan ja ovat ketteriä ruuhkaisilla kaduilla. Kompakti auto sopiikin täydellisesti kaupunkilomalle tai lyhyemmille retkille. Mutta kompaktit autot eivät ole ainoa saatavilla oleva vaihtoehto. Voit varata vieläkin pienemmän economy-luokan auton tai suuremman intermediate-, full-size- tai premium-luokan ajoneuvon – valinta on täysin sinun!
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Las Palmas de Gran Canaria tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää kaikille, mutta jos suuntaat pitemmälle, löydät muita mielenkiintoisia kohteita. Jos varaat vuokra-auton, voit tutustua lähialueeseen omaan tahtiisi. Kannattaa lisätä vähintään nämä upeat kohteet matkasuunnitelmiisi:

  • Puerto de la Cruz tarjoaa runsaasti erilaisia loistavia nähtävyyksiä, joista Loro Parque ja useat muut ovat taatusti näkemisen arvoisia. Tämä kohde sijaitsee noin 110 km:n päässä.
  • Missä haluat vierailla seuraavaksi? Noin 130 km:n päässä sijaitseva Santiago del Teide on harkinnan arvoinen kohde. Yksi tämän paikan tunnetuimmista nähtävyyksistä on Los Gigantesin ranta, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla.
  • Suuntaa luontoon ja nauti kohteen Cueva de los Jameos del Agua rauhallisesta ilmapiiristä. Se sijaitsee keskimäärin 230 km:n päässä kohteesta Las Palmas de Gran Canaria.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria Expedian kautta?
Expedian sivuston kautta varatessasi voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-auton autovuokraamon tarjonnasta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Me teemme täydellisen auton löytämisestä helppoa ja yksinkertaista. Ja kun varaat vuokra-ajoneuvon, lennot ja hotellin yhtenä pakettina, voit säästää vieläkin enemmän kohteen Las Palmas de Gran Canaria matkastasi. Voit varata Expedian kautta esimerkiksi ketterän economy-luokan ajoneuvon tai katumaasturin.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Las Palmas de Gran Canaria Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on helppoa ja nopeaa Expedian sivuilla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja vertailla sitten kaikkien tunnettujen autovuokraamoiden tarjouksia. Voit säästää entistäkin enemmän, jos yhdistät kohteen Las Palmas de Gran Canaria autonvuokraukseesi majoitus- ja lentovarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Kuljettajien tulee olla vähintään 21-vuotiaita voidakseen vuokrata ajoneuvon kohteessa Las Palmas de Gran Canaria. Nuoret kuljettajat joutuvat usein kuitenkin maksamaan lisämaksun ja heihin sovelletaan tiukempia vuokrausehtoja. Suurin osa vuokraamoista veloittaa esimerkiksi nuorten kuljettajien lisämaksun. Tämä maksu auttaa kattamaan suuremmat vahinko- ja onnettomuusriskit. Vaikka nuoremmat kuljettajat voivat vuokrata melkein minkä tahansa auton, tiettyihin ajoneuvokategorioihin, kuten luksusautoihin ja erikoisajoneuvoihin, sovelletaan rajoituksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat yrityksestä toiseen, tarvitset yleensä voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Sinun ei tarvitse välttämättä ottaa autovuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Tutustuimme edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin ja ne olivat niinkin alhaiset kuin per päivä. Seuraavaksi edullisin vuokra-autohinta kohteessa Las Palmas de Gran Canaria oli per päivä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Aioitpa sitten vierailla vain kohteessa Las Palmas de Gran Canaria tai tutustua myös ympäröivään alueeseen, voit varata vuokra-ajoneuvon nopeasti Expedian kautta. Anna vain matkapäiväsi ja nouto- ja palautuspaikat, ja me löydämme sinulle uskomattomat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata auton alle 25-vuotiaana, riippuu usein autovuokraamosta. Jotkut niistä veloittavat 21–24-vuotiailta vuokraajilta lisämaksun, kun taas toiset eivät välttämättä veloita siitä mitään. Kannattaa käydä läpi vuokra-autoyrityksen ehdot ja rajoitukset välttyäksesi yllättäviltä lisäkustannuksilta ajoneuvoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Las Palmas de Gran Canaria?
Oikeanlaisen vakuutuksen valinta riippuu tarvitsemastasi ajoneuvotyypistä, kuljettajan iästä sekä monesta muusta tekijästä. Käy siis tarkkaan läpi autovuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet lopullisen päätöksen.