Halvat lennot Las Palmas de Gran Canaria

Halvimmat lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 131 € yhdensuuntaisille lennoille ja 151 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air France
Lufthansa
Air France
SAS
Air Europa
Lufthansa
Air France
KLM
Norwegian Air International Ltd

Lisätietoja – Las Palmas de Gran Canaria

Tietoja Las Palmasista

Lennot Las Palmasiin

Gran Canarian saarella sijaitseva Las Palmas on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten suurin kaupunki ja Kanariansaarten pääkaupunki yhdessä Santa Cruz de Tenerifen kanssa. Kaupungin tärkein elinkeino on matkailu, ja sieltä helppo päästä muihin Gran Canarian kyliin ja kaupunkeihin, kuten Playa del Inglésiin ja Puerto Ricoon. Lentoyhteydet Suomesta Kanariansaarille ovat todella hyvät, sillä saaret ovat olleet jo pitkään yksi maailman suosituimmista pakettimatkakohteista.

Las Palmasin lentoaseman nimi on Aeropuerto de Gran Canaria. Se sijaitsee noin 19 kilometrin päässä Las Palmasin keskustasta. Monet lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Suomesta Gran Canarian lentoasemalle, kuten esimerkiksi Finnair. Lentoja Gran Canarialle on myös kaikista muista keskeisistä eurooppalaisista kaupungeista, joten myös välilaskullisen vaihtoehdon löytäminen käy helposti.

Gran Canarialle on edullisinta lentää talvella. Joulusesongin aikaan lennot voivat olla kalliimpia, mutta esimerkiksi marraskuussa ja tammikuussa lentoja voi löytyä selvästi tavallista edullisemmin. Matkustusajankohdan lisäksi lentojen hintaan vaikuttaa myös se, miten ajoissa ne varataan. Kuten muissakin kohteissa, lentojen hinnat ovat sitä korkeampia mitä lähempänä lähtöpäivää ne varataan, joten varaus kannattaa tehdä viimeistään kuukautta ennen lähtöä. Keskiviikko on monesti edullisin viikonpäivä, ja toisaalta viikonloppu voi olla huomattavasti kalliimpi.

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas on paitsi espanjalainen ja kanarialainen kaupunki myös kansainvälinen suurkaupunki, joka tarjoaa rantaelämän vastapainoksi myös kulttuuria ja arkkitehtonisia nähtävyyksiä. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Casa Colón, jossa Kolumbuksen kerrotaan yöpyneen matkallaan Amerikkaan.

Lentäminen Suomesta Las Palmasiin

Suorat lennot Suomesta Las Palmasiin kestävät kuudesta seitsemään tuntia. Helsinki-Vantaalta voi olla suoria reittilentoja, mutta monesti halvin vaihtoehto on tehdä välilasku jossain päin Eurooppaa. Espanja on EU- ja euromaa, joten rajamuodollisuuksiin ja rahanvaihtoon ei tarvitse tuhlata aikaa.

Lennot Gran Canarian lentoasemalle

Gran Canarian kansainvälinen lentoasema yksi Espanjan vilkkaimmista lentoasemista. Se palvelee vuosittain noin kymmentä miljoonaa matkustajaa. Se toimii paitsi porttina Kanariansaarille ja Las Palmasiin, myös Pohjois-Afrikkaan ja muille Atlantin saarille suuntautuvien lentojen solmukohtana.

Gran Canarian lentoasema sijaitsee noin 20 km:n päässä Las Palmasin keskustasta. Lentoasemalta on mahdollista ottaa linja-auto kaupunkiin. Linja-auto numero 60 kulkee lentoasemalta San Telmon ja Santa Catalinan linja-autoasemille. Matka linja-autoasemille kestää 20–30 minuuttia asemasta riippuen. Ennen matkaa oman hotellin sijainti kannattaa selvittää, jotta tietää, kummalle linja-autoasemalle kannattaa suunnata. Myös taksin ottaminen on mahdollista, etenkin jos kyse on pienestä ryhmästä, sillä taksien hintataso on Suomen hintatasoa matalampi.

Expediasta löydät taatusti edulliset lennot Las Palmasiin sekä mukavan hotellihuoneen kaupungin keskustasta tai läheltä rantaa! Jos ajatuksenasi on tutustua myös Gran Canarian muihin osiin, vuokraa samalla auto ja lähde tien päälle. Olivatpa suunnitelmasi minkälaiset tahansa, Expedia on paras paikka aloittaa.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 131 € yhdensuuntaisille lennoille ja 151 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air France