Lennot - Kanariansaaret alkaen 113 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kanariansaaret

Halvimmat lennot kohteeseen Kanariansaaret

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 113 € yhdensuuntaisille lennoille ja 273 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Air Europa
Air France
Finnair
KLM
Austrian Airlines
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Air France
KLM
Brussels Airlines
Air France
Finnair
Air Baltic
Iberia

Matkaopas: matkat kohteeseen Kanariansaaret

Espanja – Suuntana Kanariansaaret? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Kanariansaaret. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Kanariansaaret COVID-19:n takia?
Kätevä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa tietoa lentosi peruuttamisesta tai vaihtamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä idea tarkistaa haluamasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin ostat lentoliput.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Kanariansaaret meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti hyödyllisen “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkapäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja rastita sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintalaatikko (ruudun vasemmassa laidassa). Expedian avulla kohteeseen Kanariansaaret menevien edullisten ja joustavien lentojen nappaaminen on kuin lastenleikkiä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Kanariansaaret matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemia on muuttanut matkailua, mutta se ei ole vähentänyt intoamme tutkia maailmaa. Näiden vinkkien avulla voit ratkaista matkustamisen uudet haasteet:

 • Ota selvää sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet lentovarauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten asennettava kontaktien jäljityssovellus.
 • Käytä kasvomaskia turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Vältä ojentamasta tarkastuskorttiasi (paperiversiota tai sähköistä) suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijaan sinun pitää laittaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkasteltavaksi.
 • Sinulla on lupa pakata käsimatkatavaroihisi korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, laita henkilökohtaiset tavarasi, kuten puhelimesi, kolikkosi ja avaimesi, tavarakaukaloiden sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksen aikana. Ruokatarvikkeet laukaisevat usein hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu kajoamaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Kanariansaaret?
Yksi helpoimmista tavoista napata huokeat lentoliput kohteeseen Kanariansaaret on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla saat selville läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Kanariansaaret menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 273 €. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin auttaa yleensä saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Kanariansaaret maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen matkan, olisit voinut löytää halvan lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 113 €. Menopaluumatka kohteeseen Kanariansaaret maksoi samaan aikaan 273 € – 439 €.
Mitkä ovat kohteen Kanariansaaret suosituimmat lentokentät?
Jos olet varaamassa lennot kohteeseen Kanariansaaret, voit valita itsellesi parhaiten sopivan lentokentän muutamasta vaihtoehdosta. Alla on joitain alueen kuuluisimmista:

 • Las Palmas (LPA-Gran Canaria) – 3885 lentoa kuukaudessa.
 • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa) – 2588 lentoa kuukaudessa.
 • Arrecife (ACE-Lanzarote) – 2048 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Kanariansaaret?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Kanariansaaret keskimäärin 273 € – 439 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Kanariansaaret?
Halpa ajankohta varata lentoliput kohteeseen Kanariansaaret on tammikuussa, kun taas kalleimmat ajankohdat ovat kesän ja talven loma-ajat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet matkalla pienemmällä budjetilla.
Kuinka kauan lento kohteeseen Kanariansaaret kestää?
Lennon kesto riippuu eri syistä, kuten esimerkiksi lentosi lähtökaupungista sekä koneen koosta. Tämä lista kohteeseen Kanariansaaret menevistä tunnetuista kotimaisista reiteistä tarjoaa sinulle suurpiirteisen käsityksen siitä, miten kauan lentomatka saattaa kestää:

 • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa) → Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 30 minuuttia
 • Arrecife (ACE-Lanzarote) → Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 45 minuuttia
 • Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura) → Las Palmas (LPA-Gran Canaria): 40 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Kanariansaaret?

 • Kulturelli ja tunnelmallinen La Oliva on upea paikka aloittaa matkasi kohteeseen Kanariansaaret. Tutustu tunnettuihin nähtävyyksiin, kuten Playa de Corralejon ranta, käy shoppailemassa tai nauti tämän kaupungin laajasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on sinun!
 • Kohteessa La Oliva on aavikkoilmasto. Ennen kuin lähdet lomalle, kannattaa kuitenkin tarkistaa matkakohteesi säätiedotteet. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on hyvä idea olla valmis kaikkeen.
 • Seuraavaksi listalle kannattaa lisätä Las Palmas de Gran Canaria, joka sijaitsee suurin piirtein 160 km länteen kohteesta La Oliva. Yksi tämän kohteen suosituimmista turistinähtävyyksistä on Poema del Marin akvaario.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Kanariansaaret?
ovat täydellistä aikaa vierailla kohteessa Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret. Kesäkausi alkaa täällä 20. Kesäkuuta, ja voit odottaa, että lämpötila vaihtelee keskimäärin 66Fº (19Cº) ja 75Fº (24Cº) välillä tänä aikana. Nämä kuumemmat kuukaudet sopivat loistavasti kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen.