Halvat lennot San Bartolome de Tirajana

Halvimmat lennot kohteeseen San Bartolome de Tirajana

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 77 € yhdensuuntaisille lennoille ja 167 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Iberia
SAS
Lufthansa
Air France
Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

14. marrask. 2019

Ei in flight palvelua kuten muilla yhtiöillä

Tarkistettu asiakas
Helsinki – LasPalmas · Finnair

Lisätietoja – San Bartolome de Tirajana

Lennot San Bartolomé de Tirajanaan

San Bartolomé de Tirajana on yksi Gran Canarian saaren kunnista. Sen etelärannalla sijaitseva Maspalomas levittäytyy pitkälle, ja sen alueella sijaitsevat mm. Playa del Inglés ja San Agustín, joista etenkin ensimmäinen on lukeutunut jo pitkään suomalaisten suosikkilomakohteisiin. Saarta palveleva Gran Canarian kansainvälinen lentoasema on yksi Espanjan vilkkaimmista, ja Finnair lentää sinne suoraan Suomesta talvikaudella. Muina aikoina saarelle on tarjolla runsaasti välilaskullisia lentoja useiden Euroopan kaupunkien kautta. Expedian kautta löydät halvat suorat ja välilaskulliset lennot Gran Canarialle ympäri vuoden.

Gran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin ja samalla väkirikkain saari. San Bartolomé de Tirajanan kunta sijaitsee saaren eteläosassa, ja sen alueella on monta suosittua matkakohdetta. San Bartolomé de Tirajanan kohteista on hyvät yhteydet saaren lentoasemalle, pääkaupunkiin Las Palmasiin sekä saaren muihin osiin. Expedian kautta on kätevä rakentaa kokonaan oma pakettimatka varaamalla yhdellä kertaa halvat lennot, majoitukset ja vuokra-auto San Bartolomé de Tirajanan kohteisiin.

Saari on maantieteellisesti ja ilmastoltaan vaihteleva, ja etenkin sen eteläosat nauttivat ympäri vuoden lämpimästä ja aurinkoisesta säästä. Matkailuelinkeino onkin keskittynyt juuri saaren eteläosiin. Saarella on useita mikroilmastoja, ja noin kolmannes siitä on suojeltu Unescon biosfäärialueena. Saaren maisemat vaihtelevat upeista, Saharasta tuulen mukana kulkeutuneen hiekan muodostamista dyyneistä vehreisiin laaksoihin ja pittoreskeihin kyliin.

Lentäminen Suomesta Gran Canarialle

Suorat lennot Suomesta Gran Canarialle kestävät noin 6,5 tuntia, ja välilaskulliset lennot lyhimmillään noin 8,5 tuntia. Expedian kautta löydät talvikaudella edulliset suorat lennot Gran Canarialle, ja muina aikoina (tai jos voit varata matkustamiseen hieman enemmän aikaa) välilaskulliset lennot eri lentoyhtiöiden (mm. Finnair, Iberia, Norwegian Air Shuttle) tarjoamista vaihtoehdoista.

Lennot Gran Canarian kansainväliselle lentoasemalle

Gran Canarian kansainvälinen lentoasema on yksi Espanjan vilkkaimmista. Lentoasemalla on kaksi terminaalia. Espanjan sisäiset ja EU-maista saapuvat lennot kulkevat A-terminaalin kautta. Lentoasema sijaitsee saaren itäosassa noin 19 kilometrin päässä pääkaupunki Las Palmasista ja noin 25 kilometriä San Bartolomé de Tirajanan rantakohteista. Kentältä on bussiyhteydet saaren moniin kohteisiin, ja tarjolla on myös minibussikuljetuksia sekä takseja. Hyvä vaihtoehto on vuokrata auto Gran Canarialta helposti Expedian kautta.

San Bartolomé de Tirajanan alueen ehdottomia vetonauloja ovat sen loputtomat hiekkarannat ja meri. Vilkkaan ja jo pitkään jatkuneen matkailun ansiosta alueella on hyvät ostosmahdollisuudet, ja tarjolla on paljon aktiviteetteja kaikenikäisille matkailijoille. Tällaisia ovat esimerkiksi teemapuistot. Maspalomasin hiekkadyynit kuuluvat myös alueen lähes pakollisiin vierailukohteisiin. Tarjolla on vesiurheilua, ratsastusta ja huimapäisimmille vaikka paratrike-lentämistä. Myös golfaajille olosuhteet ovat ihanteelliset. Expedian kautta löydät laajasta valikoimasta varmasti sopivat lennot ja hotellit San Bartolomé de Tirajanan seudulta.

Iltaelämä on rantakohteissa vilkasta, ja baareja ja ravintoloita löytyy joka makuun ja joka kukkarolle. Playa del Inglés on suosittu seksuaalivähemmistöjen matkakohde. Rauhallista lomaa ja illanviettoa kaipaaville löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja.

Saaren tieverkosto on hyvä ja kattava, ja siksi auton vuokraaminen on järkevää. Saaren pääkaupunki, noin 400 000 asukkaan Las Palmas, on kiinnostava kaupunkikohde, ja siellä on hyvä ostos- ja kulttuuritarjonta. Siellä voi nauttia teatterista, elokuvista, museoista ja runsaasta ravintola- ja baaritarjonnasta sekä kauniista puistoista. Moottoriteitä pitkin voi siirtyä nopeasti maisemasta ja tunnelmasta toiseen, ja vilkkaista turistien kansoittamista paikoista pääsee aina pakoon saaren rauhallisempiin kolkkiin. Pikkuteitä pitkin ajellen voi tutustua saaren pieniin kyliin ja antaa silmän levätä jylhissä vuoristomaisemissa.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen San Bartolome de Tirajana

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 77 € yhdensuuntaisille lennoille ja 167 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines