Halvat lennot Palma de Mallorca

Halvimmat lennot kohteeseen Palma de Mallorca

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 59 € yhdensuuntaisille lennoille ja 59 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Scandinavian Airlines
Condor
Condor
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Condor

Lisätietoja – Palma de Mallorca

Lennot Palma de Mallorcaan

Kukapa ei tuntisi Mallorcaa, Välimerellä sijaitsevan Baleaarien saariston pääsaarta, jonne suomalaiset ovat lentäneet aurinkolomille jo 1960-luvulta saakka? Tiesitkö, että Mallorcalla on paljon muutakin tekemistä kuin rantahiekalla tai uima-altaalla rentoutumista? Jos luulit jo nähneesi Mallorcan, nyt voi olla aika päivittää tietosi ja varata matka Palma de Mallorcaan.

Varaa lennot Mallorcalle jo tänään

Suuri osa Mallorcan saaresta on rakennettu matkailun ehdoilla, joten edullisista lennoista ja majoitusvaihtoehdoista ei ole pulaa. Halpoja hotelleja Palma de Mallorcalla voi löytyä varsinkin sesongin alku- tai loppupuolella eli huhti–toukokuussa tai loka–marraskuussa. Talvikuukausina Mallorcalla voi olla sateista ja viileääkin, mutta tekemistä täynnä oleva Mallorca on mainio kohde myös joulun ja uudenvuoden viettäjille.

Palma de Mallorca on suomalaisten suosiossa lähes kaikkina vuodenaikoina, joten hyvällä onnella sinne voi löytää suoran lennon myös maakuntakentiltä. Suora lento Suomesta Mallorcalle kestää noin neljä tuntia.

Mallorca tunnetaan yleisesti lapsiystävällisenä perhelomakohteena, josta löytyy paljon tekemistä myös aikuisseurassa matkustavalle. Palma de Mallorcan lentokentältä on vain kaksikymmentä kilometriä Palma Novaan ja Magalufiin, kahteen toisiinsa kiinni kasvaneeseen rantalomakohteeseen. Niissä on tarjolla runsaasti harrastusmahdollisuuksia, vesipuistoja ja rantaelämää. Yöelämää etsivän kannattaa suunnata erityisesti Magalufiin, joka tunnetaan yleisesti koko Mallorcan vilkkaan baarielämän keskuksena.

Kaikki matkajärjestelyt kätevästi samalla kerralla

Matkan varaaminen Expedian sivuston kautta on helppoa, sillä palvelussa eri vaihtoehdot ja voimassa olevat tarjoukset näkyvät kätevästi. Jos mielessäsi ei vielä ole mitään tiettyä ajankohtaa, lähtö- ja paluupäiviä muuttamalla saat selville, milloin Palma de Mallorcalle järjestetään suoria lentoja tai milloin hotellit ovat edullisimmillaan. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa, kun varaat matkasi rauhassa kotonasi!

Lentäen suoraan Mallorcalle

Jos olet matkustamassa Mallorcalle sesongin ulkopuolella, suoria lentoja voi olla vaikea löytää, ja yleensä kannattaa varautua yhteen välilaskuun jollakin saksalaisella tai espanjalaisella lentokentällä. Jos lennolla on välilaskuja, palvelu näyttää myös välilaskukentät ja välilaskujen pituuden. Seikkailunhaluiselle matkailijalle välilaskutkin ovat arvokasta aikaa, joka kannattaa käyttää vaikka ostosten tekoon tai hyvään ateriaan. Usean tunnin mittainen välilasku tarjoaa jo oivan mahdollisuuden tutustua pikaisesti välilaskukaupunkiin!

Palma de Mallorcan lentoasema, joka tunnetaan myös Son Sant Joanin lentoasemana, on yksi Espanjan pääkentistä. Se palvelee Espanjan sisäisiä ja kansainvälisiä matkustajia ympäri vuoden. Matkustajien määrällä mitattuna kenttä on Espanjan kolmanneksi vilkkain, ja se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Palman kaupungin keskustasta. Terminaalien sijaan Son Sant Joanin lentoasema koostuu moduuleista A, B, C ja D, ja lähtöportteja on yhteensä 88. Moduulit A ja B ovat käytössä vain kesäsesongin aikaan.

Jos et ole vuokrannut autoa Palma de Mallorcan lentoasemalta, sieltä on helppo siirtyä Palman kaupunkiin myös julkisella liikenteellä. Linja-autovuoro 1 liikennöi lentokentän ja Palman kaupungin tärkeimpien matkailunähtävyyksien välillä, kun taas vuoro 21 kulkee Palman rantatietä, jonka varrella useimmat Palma de Mallorcan hotelleista sijaitsevat. Molemmat vuorot pysähtyvät sekä saapuvien että lähtevien lentojen kerroksissa ja liikennöivät aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lyhyt matka lentokentältä kaupunkiin taittuu näppärästi myös taksilla, mutta silloin kannattaa ottaa huomioon, että taksit perivät pienen lisämaksun kaikista tavaratilaan menevistä laukuista.

Autonvuokraus Mallorcalla antaa enemmän

Mallorca on melko suuri saari, joten siellä lomailevan kannattaa harkita myös auton vuokraamista Palma de Mallorcan lentokentältä. Vuokra-autolla näet Mallorcasta enemmän myös niitä paikkoja, joihin tavanomaiset turistit eivät eksy. Auton vuokraaminen Expedian palvelun kautta on helppoa: sinun tarvitsee päättää vain noutopaikka ja vuokrauksen alkamis- ja päättymispäivät, ja palvelu etsii automaattisesti sopivimmat vaihtoehdot eri hintaluokista.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Palma de Mallorca lentokenttä on?
Kohteessa Palma de Mallorca on vain yksi lentoasema, Palma de Mallorca (PMI).
Kuinka kaukana PMI sijaitsee kaupungin keskustasta?
Palma de Mallorca (PMI) on vain lyhyen ajomatkan päässä kohteen Palma de Mallorca keskusta-alueesta. Se sijaitsee vain 7 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Palma de Mallorca?
Tee matkastasi kohteeseen Palma de Mallorca helppoa ja yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on helpoin tapa saada ajantasaista tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Palma de Mallorca suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Palma de Mallorca suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Palma de Mallorca joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Palma de Mallorca, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Palma de Mallorca?
Päivittäin kentän PMI kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä kenttä sijaitsee 7 km:n päässä kaupungin Palma de Mallorca keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Palma de Mallorca?
Noin 52 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Palma de Mallorca 150 lentoasemalta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Palma de Mallorca?
Vueling, Air Europa ja Ryanair lentävät useimmat lennot kohteeseen Palma de Mallorca. Suurin osa lennoista saapuu kohteesta Sant Julia de Loria, ja Vueling tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Palma de Mallorca?
Koska kohteeseen Palma de Mallorca lennetään suurin piirtein 2 657 suoraa lentoa viikossa, voit aloittaa lomasi helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Palma de Mallorca?
Ciutat Vella, Eixample ja Keskusta ovat yleisiä kenttiä kohteeseen Palma de Mallorca matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Palma de Mallorca lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Ciutat Vella ja Palma de Mallorca välillä on 53 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Eixample, lentoaika on noin 53 minuuttia, ja 2 tuntia ja 5 minuuttia kohteesta Keskusta.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Palma de Mallorca?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka aina onnistuu löytämään käsittämättömän halvat lennot minne tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen varaamista viime tinkaan. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa enemmän kuin yksi lentoasema. Lentojen hinnat vaihtelevat usein lentoasemittain. Kannattaa myös aina vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja varaudu hankkimaan lentoliput heti kun löydät loistavan tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Palma de Mallorca?
Kokosimme listan vinkkejä siitä, miten voit tehdä matkustamisesta mahdollisimman stressittömän kokemuksen. Jos seuraat vinkkejämme, pääset lentokentän turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja olet kohteessa Palma de Mallorca ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla mukava kokemus, jos pakkaat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja -tahna, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi matkalaukkuun kannattaa laittaa elektroniset laitteet, laturit ja tarvittavat lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen matkatyyny. Älä myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja polttoaineet, ovat myös kiellettyjä.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi mukavat vaatteet. Kannattaa varautua matkustamon viilentymiseen ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten sandaalit ja piikkarit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan kannattaa pistää jalkaan matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit tai ballerinat.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamon käytäviä pitkin kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Palma de Mallorca?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, lentosi kohteeseen Palma de Mallorca tulee olemaan stressitön. Tutustu hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi stressittä:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne tulee näyttää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Seuraavaksi sekä sinut että mukanasi olevat tavarat skannataan. Prosessin helpottamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja korvakuulokkeet, pitää pistää läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Puhelimesi, tietokoneesi ja kaikki muut elektroniset laitteet tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja hiuslakkojen, jotka haluat ottaa mukaan lennollesi, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Kannattaa siis pistää jalkaan helposti riisuttavat kengät.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Palma de Mallorca
KohdelentokenttäPalma de Mallorca
Kohdelentokentän IATA-koodiPMI
KohdekaupunkiPalma de Mallorca
Lennon hinta59 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Palma de Mallorca

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 59 € yhdensuuntaisille lennoille ja 59 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines