Halvat lennot Palma de Mallorca

Halvimmat lennot kohteeseen Palma de Mallorca

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 139 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
SAS
KLM
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
SAS
KLM
Vueling Airlines
Lufthansa

Lisätietoja – Palma de Mallorca

Lennot Palma de Mallorcaan

Kukapa ei tuntisi Mallorcaa, Välimerellä sijaitsevan Baleaarien saariston pääsaarta, jonne suomalaiset ovat lentäneet aurinkolomille jo 1960-luvulta saakka? Tiesitkö, että Mallorcalla on paljon muutakin tekemistä kuin rantahiekalla tai uima-altaalla rentoutumista? Jos luulit jo nähneesi Mallorcan, nyt voi olla aika päivittää tietosi ja varata matka Palma de Mallorcaan.

Varaa lennot Mallorcalle jo tänään

Suuri osa Mallorcan saaresta on rakennettu matkailun ehdoilla, joten edullisista lennoista ja majoitusvaihtoehdoista ei ole pulaa. Halpoja hotelleja Palma de Mallorcalla voi löytyä varsinkin sesongin alku- tai loppupuolella eli huhti–toukokuussa tai loka–marraskuussa. Talvikuukausina Mallorcalla voi olla sateista ja viileääkin, mutta tekemistä täynnä oleva Mallorca on mainio kohde myös joulun ja uudenvuoden viettäjille.

Palma de Mallorca on suomalaisten suosiossa lähes kaikkina vuodenaikoina, joten hyvällä onnella sinne voi löytää suoran lennon myös maakuntakentiltä. Suora lento Suomesta Mallorcalle kestää noin neljä tuntia.

Mallorca tunnetaan yleisesti lapsiystävällisenä perhelomakohteena, josta löytyy paljon tekemistä myös aikuisseurassa matkustavalle. Palma de Mallorcan lentokentältä on vain kaksikymmentä kilometriä Palma Novaan ja Magalufiin, kahteen toisiinsa kiinni kasvaneeseen rantalomakohteeseen. Niissä on tarjolla runsaasti harrastusmahdollisuuksia, vesipuistoja ja rantaelämää. Yöelämää etsivän kannattaa suunnata erityisesti Magalufiin, joka tunnetaan yleisesti koko Mallorcan vilkkaan baarielämän keskuksena.

Kaikki matkajärjestelyt kätevästi samalla kerralla

Matkan varaaminen Expedian sivuston kautta on helppoa, sillä palvelussa eri vaihtoehdot ja voimassa olevat tarjoukset näkyvät kätevästi. Jos mielessäsi ei vielä ole mitään tiettyä ajankohtaa, lähtö- ja paluupäiviä muuttamalla saat selville, milloin Palma de Mallorcalle järjestetään suoria lentoja tai milloin hotellit ovat edullisimmillaan. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa, kun varaat matkasi rauhassa kotonasi!

Lentäen suoraan Mallorcalle

Jos olet matkustamassa Mallorcalle sesongin ulkopuolella, suoria lentoja voi olla vaikea löytää, ja yleensä kannattaa varautua yhteen välilaskuun jollakin saksalaisella tai espanjalaisella lentokentällä. Jos lennolla on välilaskuja, palvelu näyttää myös välilaskukentät ja välilaskujen pituuden. Seikkailunhaluiselle matkailijalle välilaskutkin ovat arvokasta aikaa, joka kannattaa käyttää vaikka ostosten tekoon tai hyvään ateriaan. Usean tunnin mittainen välilasku tarjoaa jo oivan mahdollisuuden tutustua pikaisesti välilaskukaupunkiin!

Palma de Mallorcan lentoasema, joka tunnetaan myös Son Sant Joanin lentoasemana, on yksi Espanjan pääkentistä. Se palvelee Espanjan sisäisiä ja kansainvälisiä matkustajia ympäri vuoden. Matkustajien määrällä mitattuna kenttä on Espanjan kolmanneksi vilkkain, ja se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Palman kaupungin keskustasta. Terminaalien sijaan Son Sant Joanin lentoasema koostuu moduuleista A, B, C ja D, ja lähtöportteja on yhteensä 88. Moduulit A ja B ovat käytössä vain kesäsesongin aikaan.

Jos et ole vuokrannut autoa Palma de Mallorcan lentoasemalta, sieltä on helppo siirtyä Palman kaupunkiin myös julkisella liikenteellä. Linja-autovuoro 1 liikennöi lentokentän ja Palman kaupungin tärkeimpien matkailunähtävyyksien välillä, kun taas vuoro 21 kulkee Palman rantatietä, jonka varrella useimmat Palma de Mallorcan hotelleista sijaitsevat. Molemmat vuorot pysähtyvät sekä saapuvien että lähtevien lentojen kerroksissa ja liikennöivät aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lyhyt matka lentokentältä kaupunkiin taittuu näppärästi myös taksilla, mutta silloin kannattaa ottaa huomioon, että taksit perivät pienen lisämaksun kaikista tavaratilaan menevistä laukuista.

Autonvuokraus Mallorcalla antaa enemmän

Mallorca on melko suuri saari, joten siellä lomailevan kannattaa harkita myös auton vuokraamista Palma de Mallorcan lentokentältä. Vuokra-autolla näet Mallorcasta enemmän myös niitä paikkoja, joihin tavanomaiset turistit eivät eksy. Auton vuokraaminen Expedian palvelun kautta on helppoa: sinun tarvitsee päättää vain noutopaikka ja vuokrauksen alkamis- ja päättymispäivät, ja palvelu etsii automaattisesti sopivimmat vaihtoehdot eri hintaluokista.

Suosittuja lentoja kohteeseen Palma de Mallorca

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 139 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle