Halvimmat lennot kohteeseen Torrevieja

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Torrevieja

Tietoja Torreviejasta

Lennot Torreviejaan

Kaakkois-Espanjassa sijaitseva Torrevieja on suosittu lomakohde erityisesti rantalomailijoiden keskuudessa. Kaupungin lähellä sijaitsee kaksi lentoasemaa: Alicanten sekä Murcian kansainväliset lentoasemat. Suoria lentoja Torreviejaan matkustettaessa on saatavilla Alicanten lentoasemalle muutamia kertoja viikossa ympäri vuoden. Lähempänä sijaitsevalle Murcian lentoasemalle lennettäessä lentoihin sisältyy yleensä vähintään kaksi välilaskua. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Torreviejaan. Samalla voit kätevästi myös etsiä hotelleja Torreviejasta.

Espanjan Costa Blancalla sijaitseva Torrevieja on tunnettu kauniista rannoistaan, ja kaupunki onkin erinomainen rantakohde keväästä syksyyn. Kaupunki ei kuitenkaan ole pelkästään rantalomakohde, vaan sieltä löytyy tehtävää ja nähtävää myös esimerkiksi luonnosta ja historiasta kiinnostuneille matkaajille. Kaupungin alueella sijaitsevat esimerkiksi Euroopan suurimmat suolajärvet, jotka ovat näkemisen arvoinen käyntikohde. Kaupungista löytyy myös esimerkiksi luonnontieteellinen museo sekä merenkulkumuseo, jossa voi tutustua esimerkiksi espanjalaiseen sukellusveneeseen. Kaupungissa on myös erinomaiset ostos- ja ravintolatarjonnat. Expedian kautta löydät helposti autovuokraamot Torreviejasta, mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja sen kauniiseen lähiympäristöön itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Torreviejaan

Lento Torreviejaan onnistuu nopeimmin lentämällä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Alicanten lentoasemalle. Alicanteen lennetään useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin ja myös muutamia suoria lentoja viikossa ympäri vuoden. Kaupungin toiselle lähilentoasemalle Murciaan lennetään pääasiassa vähintään kaksi välilaskua sisältäviä lentoja. Suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Alicanteen kestää noin neljä ja puoli tuntia. Välilaskullisten lentojen kestot ja myös hinnat vaihtelevat kuitenkin paljon. Expedian avulla voit etsiä lentoja matkan keston ja hinnan mukaan ja löydät helposti halvat lentoliput Torreviejaan. Lentojen hinnoissa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Torreviejaan Expedian kautta.

Suomen kansalaiset tarvitsevat Espanjaan matkustaessaan voimassaolevan passin tai virallisen henkilökortin, mutta viisumia ei tarvita. Espanjan valuutta on euro.

Lennot Torreviejaan Alicanten lentoasemalle

Torreviejaan matkustettaessa Alicanten kansainvälinen lentoasema on ehdottomasti nopein vaihtoehto. Alicanten lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta viikoittain muutamia suoria lentoja sekä useita vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin vuoden ympäri.

Alicanten lentoasema sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja välimatkan voit kulkea helposti linja-autolla, taksilla tai itse ajaen. Linja-autoja kulkee keskustan ja lentoaseman välillä vain noin 40 minuutin välein, joten taksi voi olla varteenotettava vaihtoehto kaupunkiin siirryttäessä. Autolla ajettaessa matka kestää noin 15 minuuttia. Voit matkustaa lentoasemalta Alicanten keskustan lisäksi myös suoraan Torreviejan linja-autoasemalle. Linja-autoja kulkee harvakseltaan, mutta matka on halpa ja suora matka kestää vain noin 50 minuuttia. Voit myös ajaa itse noin 45 kilometrin matkan Alicanten lentoasemalta Torreviejaan, jolloin matka kestää noin 40 minuuttia. Alicanten lentoasemalla on useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Lentoasemalta löytyy myös paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Lennot Murcian lentoasemalle

Toinen Torreviejan lähilentoasemista sijaitsee Murciassa noin 30 kilometrin päässä kaupungista. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Murcian kansainväliselle lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta kuitenkin ainoastaan vähintään kaksi välilaskua sisältäviä lentoja.

San Javierin kaupungin alueella sijaitsevalta lentoasemalta kulkee harvakseltaan linja-autoja noin 45 kilometrin päässä sijaitsevaan Murcian keskustaan. Torreviejassa ei ole rautatieasemaa, joten Murciasta pääset perille kaupunkiin linja-autoilla. Koska Murcian kaupunki sijaitsee melko kaukana lentoasemalta, pääset helpoimmin kulkemaan Murcian lentoasemalta Torreviejaan suoraan joko taksilla tai itse ajaen. Lentoasemalta löytyy muutaman autovuokraamon toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Lentoasemalla on myös muutamia kauppoja ja kahviloita.

Suosittuja lentoja kohteeseen Torrevieja

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.