Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Halvat lennot Bilbao

Halvimmat lennot kohteeseen Bilbao

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 75 € yhdensuuntaisille lennoille ja 104 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Air France
Turkish Airlines
KLM
Vueling Airlines
Air France
Air Europa

Lisätietoja – Bilbao

Lennot Bilbaoon

Pohjois-Espanjan Baskimaan itsehallintoalueella sijaitseva Bilbaon satamakaupunki on ehkä parhaiten tunnettu ainutlaatuista arkkitehtuuria edustavasta Guggenheim-museostaan. Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Bilbaoon, mutta lomakaudella kannattaa tutustua eri matkanjärjestäjien pakettimatkojen ja lomalentojen tarjontaan. Bilbaoon pääsee Helsingistä myös helposti yhdellä vaihdolla noin viidessä tunnissa. Voit selvittää lentotarjoukset Bilbaoon vaivattomasti Expedian kautta ja varata samalla hotellin Bilbaosta.

Loiun kaupungissa 12 kilometriä Bilbaon keskustasta pohjoiseen sijaitseva Bilbaon moderni lentoasema on Santiago Calatravan suunnittelema. Lentoaseman ja keskustan välillä voi liikkua helposti taksilla ja lentokenttäbussilla. Expedian avulla voit myös vuokrata auton Bilbaossa, jos haluat nauttia upeista maisemista omaan tahtiisi.

Nerviónjoen varrella sijaitseva 350 000 asukkaan Bilbao on Baskimaan itsehallintoalueen suurin kaupunki. Virallisesti 1300-luvulla Don Diego Lopez de Haro V:n perustama Bilbao on tunnettu niin arkkitehtuurista, urheilusta kuin taiteestakin. Frank Gehryn suunnittelema Guggenheim-museo on kuitenkin ollut perustamisvuodestaan 1997 lähtien kaupungin ehdottomasti suosituin kohde. Bilbaon vanhakaupunki Casco Viejosta puolestaan löytyy aikanaan ”Espanjan Mozartina” tunnetun Juan Crisóstomo de Arriagan mukaan nimetty uusbarokkityylinen Teatro Arriagan oopperatalo. Jos haluat tutustua tähän Baskimaan mielenkiintoiseen ja kauniiseen kaupunkiin, varaa pakettimatka Bilbaoon Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Bilbaoon

Suomesta ei ole suoria lentoja Bilbaon lentoasemalle, mutta lomakaudella on suositeltavaa etsiä suoria lomalentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää Bilbaoon yhdellä vaihdolla helpoiten Münchenin kautta. Helsinki-Vantaalta lennetään päivittäin useita suoria lentoja Münchenin lentoasemalle.

Nopeimmillaan matka Helsinki-Vantaalta Bilbaoon kestää yhdellä välilaskulla vajaat kuusi tuntia. Etsimällä lentoja Expedian avulla voit samalla tutustua tarkemmin hotelleihin, pakettimatkoihin ja autovuokraamoihin.

Espanja on osa Euroopan unionia, eli Suomesta matkustavien henkilöiden on otettava mukaansa matkan ajan voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Käteistä voi nostaa luottokorteilla pankkiautomaateista ja vaihtaa rahanvaihtopisteissä.

Lennot Bilbaon lentoasemalle

Upeasta arkkitehtuuristaan tunnettu Bilbaon lentoasema palvelee neljää miljoonaa matkustajaa vuodessa. Suomesta ei ole suoria reittilentoja Bilbaoon, mutta kaupunkiin pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta helposti yhdellä vaihdolla esimerkiksi Münchenin tai Frankfurtin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on tarjolla useita reittivaihtoehtoja Bilbaoon ympäri vuoden, mutta lomakaudella on syytä varata liput ajoissa. Bilbaon terminaalissa voit nauttia monipuolisista tax free -ostoksista sekä kahviloista ja maittavasta ruokatarjonnasta.

Lentoasemalta keskustaan pääsee bussilla erittäin edullisesti 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit myös hyödyntää taksi- tai autovuokraamopalveluja. Expedia.fi-sivustolla voit vaivattomasti hakea lentoja hinnan ja keston perusteella ja tutustua kaupungin kattavaan hotellitarjontaan. Voit myös halutessasi vuokrata auton ja tutustua Bilbaon upeaan ympäristöön.

Lennot Bilbaoon Münchenin kautta

Vaikka Helsingistä ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Bilbaoon, yhdellä välilaskulla Münchenin kautta pääset kaupunkiin helposti noin kuudessa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin useita lentoja Müncheniin. Suora lento Helsinki-Vantaalta Müncheniin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Münchenin lentoasemalta Bilbaoon puolestaan lentää hieman reilussa kahdessa tunnissa. Expedia.fi-sivustolla voit vertailla myös muita matkustusvaihtoehtoja ja valita aikatauluusi ja budjettiisi sopivimmat lentoliput Bilbaoon.

Lennot Bilbaoon Barcelonan kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit lentää esimerkiksi Finnairilla Barcelonaan. Suora lento Helsinki-Vantaalta Barcelonaan kestää noin neljä tuntia. Lento Barcelonasta Bilbaon lentoasemalle kestää vain hieman yli tunnin. Tämäkin reittivaihtoehto vie sinut vaivattomasti noin kuudessa tunnissa Bilbaoon. Lentoaikataulut vaihtelevat eri vuodenaikoina, joten on suositeltavaa tarkistaa lentojen saatavuus Expedian kautta ennen matkaa.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Bilbao

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 75 € yhdensuuntaisille lennoille ja 104 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Lufthansa