Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Valittavanasi on 321.000 hotellia ja 400 lentoyhtiötä.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.


Matkat – Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki on tunnettu näyttävästä arkkitehtuuristaan, maailmankuuluista museoistaan ja Katalonian aromien ja rytmien täyttämistä kaduistaan.

Katalonian pääkaupunki Barcelona on meren rannalla sijaitseva 2,5 miljoonan asukkaan metropoli. Kaupungin mutkittelevia katuja reunustavat tapasbaarit, ja kaupungin aukioiden kansantanssiesitykset viihdyttävät ohikulkijoita. Antoni Gaudín modernistinen arkkitehtuuri on nähtävissä kaikkialla kukkuloiden rinteiden puistoista kaupungin julkisiin rakennuksiin.

Barcelonassa et tarvitse autoa. Voit lomallasi liikkua kaupungissa metrolla, bussilla tai pyörällä. Voit pakata mukaasi myös mukavat kengät, sillä paras tapa tutustua tämän kaupungin nähtävyyksiin, ääniin ja tuoksuihin on kulkea kaduilla jalkaisin.

Kävele Las Ramblasia, Barcelonan pääkatua, joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Pääkatu alkaa pohjoisessa Placa de Catalunya -aukiolta ja päättyy etelässä satamaan. Kävelykaduilla on ravintoloita, kukkakojuja ja matkamuistomyymälöitä. Katutaiteilijat viihdyttävät perheitä päivisin, ja juhlijat valtaavat baarit iltaisin.

Käy Las Ramblasin pohjoispuolella sijaitsevassa goottilaisessa korttelissa. Siellä sijaitsee 1300-luvulla rakennettu Barcelonan katedraali, johon on haudattu Pyhä Eulalia, toinen Barcelonan suojeluspyhimyksistä.

Nouse kaapelirataa lähellä kaupungin keskustaa sijaitsevalle Montjuïc-kukkulalle ja tutustu siellä oleviin useisiin nähtävyyksiin. Virkistäydy Font Màgica -suihkulähteellä uusbarokkilaisen Palau National -kansallispalatsin edessä ja tutustu sen jälkeen Poble Espanyolin eli ”espanjalaisen kylän” perinteiseen taide- ja ruokatarjontaan.

Gaudín satumaiset rakennukset ovat Barcelonan tunnetuimpia nähtävyyksiä, ja voit kiertää ne aikajärjestyksessä. Aloita Gaudín ensimmäisestä työstä Casa Vicensistä ja päätä kierroksesi viimeiseen mestariteokseen Sagrada Familiaan. Käy myös Güell-puistossa, jonka mosaiikkiterassilta on näkymät kaupunkiin ja satamaan.

Barcelonassa on yli 50 museota. Näe Espanjan kuuluisimman taidemaalarin lapsuudenaikaisia töitä Picasso-museossa ja käy 1300-luvulla rakennetun historiallisen telakan alueella sijaitsevassamerimuseossa.

Vietä Barcelonassa onnistunut kaupunkiloma koko perheen voimin. Kaupungissa on paljon tekemistä kaikenikäisille. Vietä päivä paikallisten tapaan rannalla tai tutki vedenalaista elämää Barcelonan akvaariossa. Kuuntele katalonialaista musiikkia Palau de la Música Catalana -konserttitalossa, ennen kuin jatkat matkaasi keskustaan nauttimaan Barcelonan katujen ja aukioiden iltatunnelmasta.


Alueen Barcelona opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 835 hotellia kohteessa Barcelona
105 €
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
4,0
/ 5 (1 148 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Casa Batlló ja Palau de la Musica Catalana ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat myös 15 kilometrin päässä.

368 €
AinB B&B Born-Via Laietana

AinB B&B Born-Via Laietana

Via Laietana 46 Principal 2ª, Barcelona
2,0
/ 5 (13 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Palau de la Musica Catalana ja Barcelonan katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Basilica de Santa Maria del Mar ja Las Ramblas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

100 €
Sallés Hotel Ciutat del Prat

Sallés Hotel Ciutat del Prat

Av. Remolar, 46, El Prat de Llobregat
4,1
/ 5 (960 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Camp Nou ja Arenas de Barcelona ovat myös 10 kilometrin päässä.

135 €
BBarcelona Corsega Flats

BBarcelona Corsega Flats

Corsega , 225, Barcelona
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Hospital Clínic ja Casa Milà sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Casa Batlló ja Placa de Catalunya ovat myös 2 kilometrin päässä.

121 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona
4,4
/ 5 (2 964 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sant Pau del Camp, Refugi 307 ja Rambla del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gato del Raval ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

57 €
Hotel Travelodge Barcelona Fira

Hotel Travelodge Barcelona Fira

Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat
3,4
/ 5 (296 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Museu Nacional d'Art de Catalunya ja Magic Fountain of Montjuic sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Plaza de Espana ja Montjuic ovat myös 5 kilometrin päässä.

86 €
Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou

Carrer de Llacuna 32, Barcelona
3,8
/ 5 (443 arvostelua)
1.0 kautta 5.0

Bogatell ja Mar Bella sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Sagrada Familia kirkko ja Palau de la Musica Catalana ovat myös 3 kilometrin päässä.

Apartment Barcelona Atic

Apartment Barcelona Atic

Carrer de Fontanella, 11, 5-2, Barcelona
3,2
/ 5 (8 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Tivoli-teatteri, Palau de la Musica Catalana ja Placa de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Casa Batlló ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.