Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki on tunnettu näyttävästä arkkitehtuuristaan, maailmankuuluista museoistaan ja Katalonian aromien ja rytmien täyttämistä kaduistaan.

Katalonian pääkaupunki Barcelona on meren rannalla sijaitseva 2,5 miljoonan asukkaan metropoli. Kaupungin mutkittelevia katuja reunustavat tapasbaarit, ja kaupungin aukioiden kansantanssiesitykset viihdyttävät ohikulkijoita. Antoni Gaudín modernistinen arkkitehtuuri on nähtävissä kaikkialla kukkuloiden rinteiden puistoista kaupungin julkisiin rakennuksiin.

Barcelonassa et tarvitse autoa. Voit lomallasi liikkua kaupungissa metrolla, bussilla tai pyörällä. Voit pakata mukaasi myös mukavat kengät, sillä paras tapa tutustua tämän kaupungin nähtävyyksiin, ääniin ja tuoksuihin on kulkea kaduilla jalkaisin.

Kävele Las Ramblasia, Barcelonan pääkatua, joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Pääkatu alkaa pohjoisessa Placa de Catalunya -aukiolta ja päättyy etelässä satamaan. Kävelykaduilla on ravintoloita, kukkakojuja ja matkamuistomyymälöitä. Katutaiteilijat viihdyttävät perheitä päivisin, ja juhlijat valtaavat baarit iltaisin.

Käy Las Ramblasin pohjoispuolella sijaitsevassa goottilaisessa korttelissa. Siellä sijaitsee 1300-luvulla rakennettu Barcelonan katedraali, johon on haudattu Pyhä Eulalia, toinen Barcelonan suojeluspyhimyksistä.

Nouse kaapelirataa lähellä kaupungin keskustaa sijaitsevalle Montjuïc-kukkulalle ja tutustu siellä oleviin useisiin nähtävyyksiin. Virkistäydy Font Màgica -suihkulähteellä uusbarokkilaisen Palau National -kansallispalatsin edessä ja tutustu sen jälkeen Poble Espanyolin eli ”espanjalaisen kylän” perinteiseen taide- ja ruokatarjontaan.

Gaudín satumaiset rakennukset ovat Barcelonan tunnetuimpia nähtävyyksiä, ja voit kiertää ne aikajärjestyksessä. Aloita Gaudín ensimmäisestä työstä Casa Vicensistä ja päätä kierroksesi viimeiseen mestariteokseen Sagrada Familiaan. Käy myös Güell-puistossa, jonka mosaiikkiterassilta on näkymät kaupunkiin ja satamaan.

Barcelonassa on yli 50 museota. Näe Espanjan kuuluisimman taidemaalarin lapsuudenaikaisia töitä Picasso-museossa ja käy 1300-luvulla rakennetun historiallisen telakan alueella sijaitsevassamerimuseossa.

Vietä Barcelonassa onnistunut kaupunkiloma koko perheen voimin. Kaupungissa on paljon tekemistä kaikenikäisille. Vietä päivä paikallisten tapaan rannalla tai tutki vedenalaista elämää Barcelonan akvaariossa. Kuuntele katalonialaista musiikkia Palau de la Música Catalana -konserttitalossa, ennen kuin jatkat matkaasi keskustaan nauttimaan Barcelonan katujen ja aukioiden iltatunnelmasta.


Alueen Barcelona opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 960 hotellia kohteessa Barcelona
73 €
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
4,0
/ 5 (3 559 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Casa Batlló ja Palau de la Musica Catalana ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat myös 15 kilometrin päässä.

56 €
Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona
4,4
/ 5 (7 079 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Sant Pau del Camp, Refugi 307 ja Rambla del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gato del Raval ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

BBarcelona Corsega Flats

BBarcelona Corsega Flats

Corsega , 225, Barcelona
4,4
/ 5 (5 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Hospital Clínic ja Casa Milà sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Casa Batlló ja Placa de Catalunya ovat myös 2 kilometrin päässä.

49 €
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona
4,0
/ 5 (2 489 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Teatre Principal, Centre d’Art Santa Monica ja Palau Güell sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Placa Reial ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

40 €
Market

Market

Comte Borrell,68, Barcelona
4,0
/ 5 (528 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Barcelonan nykytaiteen museo, Las Ramblas ja Plaza de Espana sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palau de la Musica Catalana ja Casa Batlló ovat myös 2 kilometrin päässä.

72 €
Sallés Hotel Ciutat del Prat

Sallés Hotel Ciutat del Prat

Av. Remolar, 46, El Prat de Llobregat
4,1
/ 5 (2 643 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Fira Barcelona, Plaza de Espana ja Magic Fountain of Montjuic ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Camp Nou ja Arenas de Barcelona ovat myös 10 kilometrin päässä.

Apartments SFamilia Barcelona

Apartments SFamilia Barcelona

Passatge de Vilaret 23, Barcelona
3,8
/ 5 (23 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Hospital de Sant Pau ja La Sagrada Familia kirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Casa Batlló ja Palau de la Musica Catalana ovat myös 3 kilometrin päässä.

70 €
The Gates Diagonal Barcelona

The Gates Diagonal Barcelona

Avinguda Diagonal 205, Barcelona
4,1
/ 5 (274 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Torre Agbar, La Sagrada Familia kirkko ja Arc de Triomf sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Palau de la Musica Catalana ja Casa Batlló ovat myös 3 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.