Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit lähellä kohdetta Sagrada Família

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Sagrada Família

Mediterranean Hostel
2 out of 5
1 km kohteesta Sagrada Família
Hae hinnat
Mediterranean Hostel
Ayre Hotel Rosellon
4 out of 5
0.2 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 76 € per yö
4.4/5Wonderful! (997 arvostelua)

"The room was extremely noisy. Everything that was spoken in the lobby was heard in my room, because the only window of the room was headed to indoors of the hotel. Breakfast was the best thing."…"

Arvosteltu 11.3.2018

Ayre Hotel Rosellon
Sagrada Familia Apartments
3 out of 5
0.2 km kohteesta Sagrada Família
Hae hinnat
4/5Very Good! (127 arvostelua)

"La ubicación es súper buena, pero la limpieza y el trato deja mucho que desear"…"

Arvosteltu 21.2.2020

Sagrada Familia Apartments
Sensation Sagrada Familia
4 out of 5
0.2 km kohteesta Sagrada Família
Hae hinnat
4.7/5Exceptional! (824 arvostelua)

"Sijainti on loistava aivan Sagrada Familian vieressä. Huoneistostamme oli upeat näkymät. Kaikki oli puhdasta ja uutta. Lähellä monta ruokakauppaa ja ravintoloita."…"

Arvosteltu 29.2.2020

Sensation Sagrada Familia
Hotel EuroPark
3 out of 5
0.9 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 81 € per yö
4.6/5Wonderful! (985 arvostelua)

"Sijainti aivan mahtava. Aamupala todella hyvä. Hiljainen. Huone hyvänkokoinen, siisti. Henkilökunta ystävällistä."…"

Arvosteltu 17.10.2019

Hotel EuroPark
Hotel Catalonia Albeniz
3 out of 5
1.2 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 65 € per yö
4.1/5Very Good! (282 arvostelua)

"Äänieristys heikko."…"

Arvosteltu 1.1.2020

Hotel Catalonia Albeniz
Catalonia Atenas
4 out of 5
1.5 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 75 € per yö
3.8/5Good! (472 arvostelua)

"Sijaitsee hieman kaukana, mutta metrolla pääsee näppärästi. Henkilökunta erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen. Kattoterassin pulahdusallas oli ihanan viilentävä ja muutenkin siistissä kunnossa. Aamiaisella henkilökunta oli ihanan ystävällinen ja aamiainen perushyvä."…"

Arvosteltu 31.7.2019

Catalonia Atenas
Hotel Praktik Bakery
3 out of 5
1.3 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 59 € per yö
4.4/5Wonderful! (314 arvostelua)
Excellent value!

"Excellent value for money! Clean, quiet and good standard all the way. Will stay again!"…"

Arvosteltu 9.11.2019

Hotel Praktik Bakery
Gran Hotel Havana
4.5 out of 5
1.2 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 84 € per yö
4.4/5Wonderful! (992 arvostelua)

"Great hotel in a great location. Also enjoyed the rooftop pool and sauna. Breakfast bit pricey."…"

Arvosteltu 27.12.2019

Gran Hotel Havana
Negresco Princess
4.5 out of 5
1.5 km kohteesta Sagrada Família
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 106 € per yö
4.4/5Wonderful! (1,263 arvostelua)
Suosittelen

"Hieno hotelli loistavalla paikalla. Kattoterassi viimeisen päälle. Uima-altaassa toki vähän viileää vettä joulukuussa. Metro korttelin päässä. Hyvät sängyt ja hyvä äänieristys."…"

Arvosteltu 14.12.2019

Negresco Princess
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Sagrada Família
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotellit lähellä Sagrada Famílian kirkkoa: Barcelonassa sijaitseva Sagrada Família on taatusti yksi maailman mieleenpainuvimmista kirkoista. Kirkon ulkoasua on vaikea kuvailla – se on yksinkertaisesti nähtävä itse. Vähintään erikoinen on myös Sagrada Famílian rakennusaikataulu. Työt aloitettiin nimittäin jo vuonna 1882, eikä niitä ole saatu päätökseen vieläkään. Varaamalla huoneen kirkon lähialueen hotellista voit omin silmin tarkastaa, missä vaiheessa työt tällä hetkellä ovat.

Hotelleja lähellä Sagrada Famílian kirkkoa – jopa satoja vaihtoehtoja

Yöpyminen lähellä Sagrada Famílian kirkkoa voi kaatua lähinnä valinnan vaikeuteen. Vain kilometrin säteellä kirkosta löytyy nimittäin kymmeniä hotelleja. Kun mukaan otetaan myös 2–3 kilometrin säteellä sijaitsevat vaihtoehdot määrä nousee jo helposti pariin sataan, minkä myötä myös erilaisten palveluiden ja mukavuuksien kirjo alkaa olla melkoinen. Eniten hotelleja löytyy kirkolta katsoen etelästä, lounaasta ja lännestä. Moni hotelli lähellä Sagrada Famílian kirkkoa löytyy vain korttelin päästä sen torneista.

Valtaosa Barcelonan muista nähtävyyksistä sijaitsee Sagrada Famílian kirkolta katsoen etelässä. Hyvä vaihtoehto onkin varata hotelli kirkon ja niiden välimaastosta, esimerkiksi L’Hospital Infantil -sairaalan lähettyviltä. Tällöin olet lähellä kaikkia nähtävyyksiä, mutta kaikkein pahin turistivilske pysyy kuitenkin hieman etäämmällä. Turisteja on kylläkin kaupungissa kaikkialla, mutta esimerkiksi vanhankaupungin kujilla tungos voi välillä mennä sietämättömäksi.

Halvat hotellit lähellä Sagrada Famílian kirkkoa

Barcelonasta halpoja hotellihuoneita etsivien on syytä huomioida, että täällä jos jossain hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan. Lähellä Sagrada Famílian kirkkoa, kuten muuallakin Barcelonassa kaikkein halvimpia ovat yleensä vaatimatonta, yhteiskäyttöistä majoitusta tarjoavat hostellit. Niitä löytyy esimerkiksi parin korttelin päässä kirkon eteläpuolella kulkevalta Carrer d’Aragólta sekä lounaassa sijaitsevalta Carrer de Mallorcalta. Kysynnän ollessa heikkoa voi kuitenkin olla viisaampaa valita hostellin sijaan jokin kahden tai kolmen tähden hotelli. Niiden hinnat voivat nimittäin pudota huomattavasti ensin mainittuja enemmän. Usein jopa kolmen tähden hotellihuoneen voi tällöin saada vain kymppiä tai paria hostellisänkyä kalliimmalla. Etenkin yksin matkustavalle hostelli voi tosin tarjota huomattavasti hotellia paremmat mahdollisuudet toisten matkustajien tapaamiseen.

Kolmen tähden hotelleja lähellä Sagrada Famílian kirkkoa

Hieman enemmän rahaa majoitukseen käyttäville Sagrada Famílian kirkon ympäristö tarjoaa todella vaikuttavan määrän vaihtoehtoja. Esimerkiksi kirkolta pari korttelia lounaaseen sijaitsevalla Carrer de Sicilia -kadulla on useita erittäin laadukkaita kolmen tähden hotelleja sekä myös pari asuntotyyppistä majoitusta tarjoavaa majoitusliikettä, joissa yövyt taatusti erittäin mukavasti. Lisää tämän hintaluokan vaihtoehtoja on tarjolla hieman etäämmällä etelässä. Asuntotyyppiset vaihtoehdot ovat suosittuja etenkin omaa rauhaa kaipaavien omatoimimatkailijoiden parissa. Kaikissa asunnoissa on yleensä keittiö; kaikkein hienoimmista saattaa löytyä sen lisäksi myös oma parveke. Myös lähellä Sagrada Famílian kirkkoa sijaitsevissa neljän tähden hotelleissa on toisinaan tarjouksia, jotka pudottavat niiden huonehinnat kahden ja kolmen tähden hotellien tasolle. Hotellien määrästä johtuen parhaita tarjouksia etsivien on tosin syytä varautua selaamaan vaihtoehtoja jonkin aikaa.

Loistohotellit lähellä Sagrada Famílian kirkkoa

Barcelonassa vieraileviin turisteihin lukeutuu myös paljon todella vaativaa väkeä. Kaupungista löytyykin nykyään runsaasti myös todellista luksusmajoitusta. Sagrada Famílian kirkon läheltä tällaisia viiden tähden hotelleja löytyy esimerkiksi sen luota pari kilometriä lounaaseen sijaitsevan uusklassisen Palau Robert -rakennuksen lähettyviltä. Näissä hotelleissa asiakkaille on tarjolla esimerkiksi täydet kylpyläpalvelut sisä- ja ulkouima-altaineen, kattoterassi sekä concierge-palvelut. Myös ravintolat ovat huippuluokkaa. Myös tämän hintaluokan hotelleissa voi etenkin matalamman kysynnän aikaan olla todella hyviä tarjouksia, joilla huonehinnan voi saada putoamaan hyvinkin kohtuulliseksi. Etenkin viikonloppumatkan ajaksi myös mukavuuksiin kannattaa panostaa, ja helpoiten se onnistuu valitsemalla ylintä mahdollista tasoa edustava majoitus.

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohteen Sagrada Família ympäristö on?
Historiallinen Sagrada Família sijaitsee alueella, joka tunnetaan upeasta arkkitehtuurista ja taide-elämästä. Jos etsit kätevää yöpymispaikkaa, puolentoista kilometrin säteellä sijaitsee 1373 hotellia ja muuta majoituspaikkaa.
Mikä on paras yöpymispaikka lähellä kohdetta Sagrada Família?
Kohteen Sagrada Família lähellä sijaitseva Sensation Sagrada Familia on yksi suosituimmista majoituspaikoista asiakastietojemme mukaan, ja tämä 4 tähden huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön ulkouima-altaan ja ilmaisen langattoman internetyhteyden. Muihin hyviin lähellä sijaitseviin vaihtoehtoihin kuuluvat Negresco Princess ja Gran Hotel Havana.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni lähellä kohdetta Sagrada Família, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Lisää päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “Ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, niin löydät huipputarjoukset lähellä kohdetta Sagrada Família.
Mitä nähtävää ja tekemistä kohteen Sagrada Família lähellä on?
Casa Milà, Picasso-museo ja Poble Espanyol -ulkoilmamuseo tarjoavat loistavia näyttelyitä. Casa Batlló, Palau de la Música Catalana ja Guell-puisto ovat joitain tutustumisen arvoisia monumentteja alueella. Jos haluat nauttia esittävistä taiteista, lisää vierailulistalle esimerkiksi L’Auditori, Tivoli-teatteri tai Liceu-oopperatalo.
Kuinka pääsen kohteeseen Sagrada Família?
Voit kävellä läheisille metroasemille, kuten Sagrada Famílian asema, Sant Pau | Dos de Maigin asema ja Sant Pau - Dos de Maigin asema. Jos haluat tutustua lähialueeseen, kannattaa harkita auton vuokraamista matkallesi.

Hotellit Sagrada Família - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle