Espanjassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hotellit lähellä kohdetta La Rambla

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta La Rambla

Catalonia Avinyó
3 out of 5
0.2 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 70 € per yö
4.2/5Excellent! (765 arvostelua)
Suosittelen

"Siisti hotelli ja loistava sijainti tunnelmallisessa Gòticin kaupunginosassa. Suloinen pienen pieni parveke kadulle päin oli ihana. Sujuva, ystävällinen palvelu."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Catalonia Avinyó
Catalonia Port
4 out of 5
0.5 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 95 € per yö
4.4/5Wonderful! (731 arvostelua)

"ihanan pieni hotelli, siisti, remontoitu ja hiljainen. Lyhyt matka satamaan, Ramblalle ja Barri Gothicin kujat ovat kiehtovia."…"

Arvosteltu 13.4.2019

Catalonia Port
Petit Palace Boquería Garden
4 out of 5
0.1 km kohteesta La Rambla
Hae hinnat
4.5/5Wonderful! (984 arvostelua)

"Erinomainen sijainti ja aamupala. Ystävällinen palvelu ..liput nähtävyyksiin oli kätevä ostaa jo hotellilla. Siisti huone , miinuksena 1. Kerroksessa ulkoa kuului kaikki äänet huoneeseen ."…"

Arvosteltu 7.3.2020

Petit Palace Boquería Garden
Andante Hotel
3 out of 5
0.4 km kohteesta La Rambla
Hinta on 86 € per yö
4.4/5Wonderful! (997 arvostelua)

"It was nice to notice that they really think the environment. I would say that this hotel is very good choice for a shorter stay, since lacking minibar and iron. For myself that wasn't a problem. Only minus comes that there was no bathroom door. That just may come as a surprise. The staff was always ..."…"

Arvosteltu 17.11.2019

Andante Hotel
Arc la Rambla
3 out of 5
0.2 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 65 € per yö
4.3/5Excellent! (1,575 arvostelua)

"Sijainti oli hyvä.Näkymä huoneen ikkunasta oli surkea.Ikkunasta näkyi vain jotain roskalaatikoita ja päivisin työmiehiä siirtelelemässä niitä."…"

Arvosteltu 29.2.2020

Arc la Rambla
Hotel Colón Barcelona
4 out of 5
0.6 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 115 € per yö
4.6/5Exceptional! (1,320 arvostelua)

"Kokonaisuutena ihan hyvä, mutta vastaanottohenkilökunnalta puuttu palveluasenne verrattuna moneen muuhun paikkaan jossa olemme käyneet."…"

Arvosteltu 8.12.2019

Hotel Colón Barcelona
Hotel Barcelona Universal
4 out of 5
0.8 km kohteesta La Rambla
Hinta on 126 € per yö
4.5/5Wonderful! (2,471 arvostelua)

"Hyvä paikka keskeisellä sijainnilla. Hulppeat maisemat katolta/ terassilta. Äänieristys heikko."…"

Arvosteltu 4.3.2020

Hotel Barcelona Universal
Iberostar Selection Paseo de Gracia
4.5 out of 5
1 km kohteesta La Rambla
Hae hinnat
4.6/5Exceptional! (342 arvostelua)

"The room what I wanted I didn't get for the first night! They didn't look after the wish what I ave them months earlier!!! This problem was for the first night and with the fight you got what you asked for for the second night. Customer service was very typical for the tourists but business travelers ..."…"

Arvosteltu 9.12.2019

Iberostar Selection Paseo de Gracia
GRUMS HOTEL & SPA
4 out of 5
0.8 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 63 € per yö
4.2/5Excellent! (985 arvostelua)

"Todella siisti huone. Ravintolan palvelu oli huonoa."…"

Arvosteltu 26.1.2020

GRUMS HOTEL & SPA
Negresco Princess
4.5 out of 5
1.1 km kohteesta La Rambla
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 91 € per yö
4.4/5Wonderful! (1,252 arvostelua)
Suosittelen

"Hieno hotelli loistavalla paikalla. Kattoterassi viimeisen päälle. Uima-altaassa toki vähän viileää vettä joulukuussa. Metro korttelin päässä. Hyvät sängyt ja hyvä äänieristys."…"

Arvosteltu 14.12.2019

Negresco Princess
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa La Rambla
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotellit lähellä Las Ramblasia: Barcelonan pääkatuna tunnettu Las Ramblas halkoo kaupungin keskustaa ja jakaa sen samalla Barri Gòticin ja El Ravalin kaupunginosiin. Se on kaupungin sydän ja aina täynnä ihmisiä. Kadun kauneuden inspiroimana espanjalaisrunoilija Frederico Garcia Lorca totesi sen olevan ”maailman ainoa katu, jonka en toivoisi koskaan päättyvän”. Kadun ympäristössä on lukemattomia majoitusliikkeitä halvoista hostelleista aina todella hulppeisiin hotelleihin.

Hotelleja lähellä Las Ramblasia – tarjontaa laidasta laitaan

Yöpyminen lähellä Las Ramblasia onnistuu helposti, sillä sitä ympäröivälle alueelle on ahdettu suorastaan käsittämätön määrä hotelleja. Sekä valikoimaa että hintahaitaria riittää, sillä tarjolla on kaikkea makuusalipaikoista aina täydet kylpyläpalvelut tarjoaviin viiden tähden loistohotelleihin. Hotellien valtavan määrän vuoksi myös kilpailu asiakkaista on kovaa. Käytännössä tämä näkyy hintojen vaihteluna. Etenkin keskitason hotellit voivat veloittaa kovimman sesongin aikaan jopa kolme kertaa kovempia hintoja kuin matalimman sesongin aikana.

Valitsemalla hotellin läheltä Las Ramblasia pääset viettämään lomasi aivan Barcelonan ytimessä, jossa vilskettä riittää taatusti vuoden joka päivälle. Lisäksi kaikki kaupungin nähtävyydet ovat aivan nurkan takana tai korkeintaan lyhyen metromatkan päässä. Metrolla pääsee myös Barcelonan lentoasemalle, joten taksia et tarvitse lomasi aikana välttämättä lainkaan.

Halvat hotellit lähellä Las Ramblasia

Las Ramblasin lähellä kaikkein halvimpia ovat yleensä vaatimatonta, yhteiskäyttöistä majoitusta tarjoavat hostellit. Niitä löytyy useita sekä Las Ramblasin pohjoispäästä että myös sen keskivaiheilta. Todella paljon edullisia vaihtoehtoja löytyy myös Las Ramblasin itäpuolella sijaitsevan Barcelonan yliopiston lähettyviltä. Monissa näistä hotelleista asiakas saa käyttöönsä oman huoneen, joka voi tosin olla erittäin pieni ja lisäksi ikkunaton. Kylpyhuone on yleensä jaettu. Nykyisin jokseenkin kaikki halvimmatkin hotellit tarjoavat vierailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Mikäli se on sinulle elinehto, asia kannattaa kuitenkin tarkistaa hotellin tiedoista ja sitä koskevista arvioista. Jos hotellin tarjoama Wi-Fi-yhteys on huono, jälkimmäisissä se mainitaan jokseenkin varmasti.

Kolmen tähden hotelleja lähellä Las Ramblasia

Jos voit käyttää majoitukseen edes pari kymppiä halvimpia hintoja enemmän, Las Ramblasin ympäristö alkaa yhtäkkiä näyttämään melkoiselta vaihtoehtojen viidakolta. Sana viidakko sopii vaihtoehtojen kuvaamiseen määrän ohella myös laadun puolesta, sillä vaihtoehtojen kirjo on paikoin melkoinen. Kun mukaan otetaan myös tarjoushinnat, valittavana voi nimittäin olla kaikkea melko vaatimattomista vaihtoehdoista hyvinkin hulppeisiin hotelleihin. Etenkin kolmen tähden hotelleja löytyy miltei joka korttelista sekä Las Ramblasin varrelta että sitä ympäröiviltä alueilta. Sekä tarjonta että hinnat vaihtelevat todella paljon: kysynnän ollessa kovaa Las Ramblasin ja sen lähialueiden hotellit täyttyvät usein ensimmäisinä, hiljaisina aikoina taas alueen suuri hotellikapasiteetti pudottaa huonehinnat nopeasti hyvinkin alas. Käytännössä tämä tarkoittaa, että etenkin hiljaisimpina aikoina Barcelonan hotellitarjontaan kannattaa tutustua melko perusteellisesti. Etenkin hieman kalliimmat hotellit saattavat pudottaa hintojaan enemmän kuin hetikohta uskoisi.

Loistohotellit lähellä Las Ramblasia

Barcelonassa vierailee nykyisin todella monenkirjavaa väkeä. Osalle heistä kelpaa vaatimatonkin majoitus, mutta jatkuvasti suurempi määrä haluaa viettää lomansa niin mukavasti kuin suinkin mahdollista. Kaupungista löytyykin nykyään useita kymmeniä viiden tähden hotelleja. Pari niistä sijaitsee Las Ramblasin varrella ja lisää löytyy etenkin kadun pohjoispäästä pienen matkan päässä sijaitsevasta Eixamplen kaupunginosasta. Koska viiden tähden hotelleja löytyy kaupungista verrattain paljon, niiden välillä on myös koko lailla paljon kilpailua. Erottumisen paine on johtanut siihen, että entistä useampi hotelli tarjoaa nykyisin myös kylpyläpalveluita ja monenlaisia muita lisämukavuuksia. Myös hintakilpailua ilmenee, ja välillä viiden tähden hotelliin voi päästä yöpymään hyvinkin kohtuulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohteen La Rambla ympäristö on?
Historiallinen La Rambla sijaitsee alueella, joka tunnetaan upeasta arkkitehtuurista ja taide-elämästä. Jos etsit kätevää yöpymispaikkaa, puolentoista kilometrin säteellä sijaitsee 1701 hotellia ja muuta majoituspaikkaa.
Mikä on paras yöpymispaikka lähellä kohdetta La Rambla?
Kohteen La Rambla lähellä sijaitseva Arc la Rambla on yksi suosituimmista majoituspaikoista asiakastietojemme mukaan, ja tämä 3 tähden hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen langattoman internetyhteyden ja syvän kylpyammeen. Muihin hyviin lähellä sijaitseviin vaihtoehtoihin kuuluvat GRUMS HOTEL & SPA ja Negresco Princess.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni lähellä kohdetta La Rambla, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Anna valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “Ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, niin löydät huipputarjoukset lähellä kohdetta La Rambla.
Mitä nähtävää ja tekemistä kohteen La Rambla lähellä on?
Picasso-museo, Casa Milà tai Poble Espanyol -ulkoilmamuseo tarjoavat upeita näyttelyjä jokaiselle. Güellin palatsi, Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana ovat joitain huomionarvoisia nähtävyyksiä alueella. Liceu-oopperatalo, Tivoli-teatteri ja L’Auditori ovat hyviä kohteita, jos olet kiinnostunut paikallisesta teatterista.
Kuinka pääsen kohteeseen La Rambla?
Kohteen La Rambla lähialueeseen tutustuminen on kätevää lukuisten joukkoliikennevaihtoehtojen ansiosta. Läheisiä metroasemia ovat Barcelonetan asema, Drassanesin asema ja Jaume I:n asema. Jos suuntaat kaupunkiin junan kyydissä, Barcelona Francan asema ja Barcelona Françan asema ovat kohdetta Ciutat Vella lähimmät juna-asemat.

Hotellit La Rambla - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle