Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Cancún

Katso kaikki kohteen Cancún vuokra-autot

Autonvuokraus Cancúnissa

Cancún on maailmankuulu turistikohde Meksikon itäisimmässä osavaltiossa Quintana Roossa. Matkustatpa sinne loma- tai työmatkalle, liikkuminen rannikkoalueella tai rannikolta sisämaahan on helppoa ja vaivatonta vuokra-auton avulla. Cancúnin autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin perheautoihin. Kaikissa autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä ja ilmastointi. Lisäksi vakuutus sisältyy hintaan, ja varauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli matka peruuntuu.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä sopivan vaihtoehdon Cancúnissa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Hakutuloksissa näkyvät kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten matkakohteen autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo nähdä samalla, kun vertailee eri vaihtoehtoja. Cancúnissa vuokra-autot ovat ilmastoituja, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Autonvuokrauksen lisäksi Expedian sivustolta voi varata lennot tai hotellin tai niiden yhdistelmän, minkä ansiosta unelmaloman räätälöinti on nyt erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla enemmän irti lomasta

Cancún sijaitsee Meksikon ja Kuuban välisen Jukatanin salmen rannalla. Vielä 1950-luvun alussa Cancún oli lähes asumaton ja kehittymätön alue. Meksikon hallitus päätti tehdä siitä turistikohteen ja rakennutti alueelle lentokentän ja tien saarelta mantereelle. Kaupunki on kasvanut nopeasti viimeisten 30 vuoden aikana, ja nykyisin se onkin lähes miljoonan asukkaan kaupunki hotelleineen, teemapuistoineen, yökerhoineen ja ostoskeskuksineen. Cancún tunnetaan ensisijaisesti vauhdikkaasta ranta- ja yöelämästään, mutta se on myös oivallinen rantalomakohde lapsiperheille. Rannalla vietetyn ajan lisäksi siellä voi käydä elokuvissa, ostoksilla, veneretkillä ja sukellusreissuilla. Erityisesti uimaretket delfiinien kanssa jäävät kenen tahansa mieleen. Cancúnissa on myös loistavat mahdollisuudet pelata golfia, joten vuokra-autolla Golf-välineiden kuljettaminen esimerkiksi lentokentältä hotellille ja edelleen viheriölle on vaivatonta. Vuokra-autolla liikkuessa voi nauttia leppoisasta matkasta, kun liikkuminen tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Vaikka Cancún onkin ensisijaisesti rantalomakohde, on sen historia myös tutustumisen arvoinen. Vuokra-autolla voi liikkua vaivattomasti esimerkiksi museosta toiseen tai ajaa kierroksen maya-raunioille. Tunnetuimpia niistä ovat Tulum ja Chichén Itzá. Tulum sijaitsee noin 130 km etelään Cancúnista. Tulumissa sijaitsevat esikolumbiaanisen mayakaupungin rauniot, joten se on merkittävä turistinähtävyys. Hieman kauempana sijaitseva Chichén Itzá on puolestaan ehkä kuuluisin arkeologisesti merkittävä ja historiallinen kaupunki. Se kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Voit tutustua näihin kohteisiin kaikessa rauhassa vuokraamalla auton. Cancúnin vuokra-autojen mallit vaihtelevat pienistä neljän hengen autoista ja normaalikokoisista henkilöautoista isoihin katumaastureihin. Isokin matkaseurue voi matkustaa mukavasti yhdessä, sillä Cancúnin autovuokraamoissa on tarjolla myös seitsemälle henkilölle rekisteröityjä minipakettiautomalleja.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Cancúnissa tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Niissä on myös viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavat ominaisuudet, joten matkan teko onnistuu siltä osin turvallisesti. Suurin osa autoista on automaattivaihteisia, jolloin ajaminen vuokra-autoilla on helppoa. Mikäli matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Lukuisat vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat helpottavat autonvuokrausta Cancúnissa. Hakutuloksista näkyy vielä tarkemmin autovuokraamon tarkka etäisyys valitusta sijainnista. Jos lomalle saapuu lentäen, on mahdollista vuokrata auto Cancúnin kansainväliseltä lentoasemalta ja jatkaa sieltä matkaa omatoimisesti eteenpäin. Expedian sivujen kautta Meksikoon suuntautuvan matkan järjestäminen onnistuu helposti samasta osoitteesta luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Hakupalveluiden avulla on mahdollista suunnitella yksilöllinen matka omien toiveiden mukaan. Autonvuokrausvertailussa voi valita jopa haluamansa autovuokraamon, mikäli tahtoo asioida tietyn yrityksen kanssa. Kun vuokraat auton etukäteen, sujuu lomakin rattoisammin.

Autonvuokraus kohteessa Cancún: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Cancún?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Cancún halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Cancún?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Cancún keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Cancún?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Cancún?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Cancún

Tutustu kohteeseen Cancún Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!