Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Cancún

Katso kaikki kohteen Cancún vuokra-autot

Autonvuokraus Cancúnissa

Cancún on maailmankuulu turistikohde Meksikon itäisimmässä osavaltiossa Quintana Roossa. Matkustatpa sinne loma- tai työmatkalle, liikkuminen rannikkoalueella tai rannikolta sisämaahan on helppoa ja vaivatonta vuokra-auton avulla. Cancúnin autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin perheautoihin. Kaikissa autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä ja ilmastointi. Lisäksi vakuutus sisältyy hintaan, ja varauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikäli matka peruuntuu.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä sopivan vaihtoehdon Cancúnissa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Hakutuloksissa näkyvät kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten matkakohteen autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo nähdä samalla, kun vertailee eri vaihtoehtoja. Cancúnissa vuokra-autot ovat ilmastoituja, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Autonvuokrauksen lisäksi Expedian sivustolta voi varata lennot tai hotellin tai niiden yhdistelmän, minkä ansiosta unelmaloman räätälöinti on nyt erittäin vaivatonta.

Vuokra-autolla enemmän irti lomasta

Cancún sijaitsee Meksikon ja Kuuban välisen Jukatanin salmen rannalla. Vielä 1950-luvun alussa Cancún oli lähes asumaton ja kehittymätön alue. Meksikon hallitus päätti tehdä siitä turistikohteen ja rakennutti alueelle lentokentän ja tien saarelta mantereelle. Kaupunki on kasvanut nopeasti viimeisten 30 vuoden aikana, ja nykyisin se onkin lähes miljoonan asukkaan kaupunki hotelleineen, teemapuistoineen, yökerhoineen ja ostoskeskuksineen. Cancún tunnetaan ensisijaisesti vauhdikkaasta ranta- ja yöelämästään, mutta se on myös oivallinen rantalomakohde lapsiperheille. Rannalla vietetyn ajan lisäksi siellä voi käydä elokuvissa, ostoksilla, veneretkillä ja sukellusreissuilla. Erityisesti uimaretket delfiinien kanssa jäävät kenen tahansa mieleen. Cancúnissa on myös loistavat mahdollisuudet pelata golfia, joten vuokra-autolla Golf-välineiden kuljettaminen esimerkiksi lentokentältä hotellille ja edelleen viheriölle on vaivatonta. Vuokra-autolla liikkuessa voi nauttia leppoisasta matkasta, kun liikkuminen tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Vaikka Cancún onkin ensisijaisesti rantalomakohde, on sen historia myös tutustumisen arvoinen. Vuokra-autolla voi liikkua vaivattomasti esimerkiksi museosta toiseen tai ajaa kierroksen maya-raunioille. Tunnetuimpia niistä ovat Tulum ja Chichén Itzá. Tulum sijaitsee noin 130 km etelään Cancúnista. Tulumissa sijaitsevat esikolumbiaanisen mayakaupungin rauniot, joten se on merkittävä turistinähtävyys. Hieman kauempana sijaitseva Chichén Itzá on puolestaan ehkä kuuluisin arkeologisesti merkittävä ja historiallinen kaupunki. Se kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Voit tutustua näihin kohteisiin kaikessa rauhassa vuokraamalla auton. Cancúnin vuokra-autojen mallit vaihtelevat pienistä neljän hengen autoista ja normaalikokoisista henkilöautoista isoihin katumaastureihin. Isokin matkaseurue voi matkustaa mukavasti yhdessä, sillä Cancúnin autovuokraamoissa on tarjolla myös seitsemälle henkilölle rekisteröityjä minipakettiautomalleja.

Luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta

Cancúnissa tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Niissä on myös viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia vastaavat ominaisuudet, joten matkan teko onnistuu siltä osin turvallisesti. Suurin osa autoista on automaattivaihteisia, jolloin ajaminen vuokra-autoilla on helppoa. Mikäli matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, Expedian kautta tehdyn vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Lukuisat vuokra-autojen nouto- ja palautuspaikat helpottavat autonvuokrausta Cancúnissa. Hakutuloksista näkyy vielä tarkemmin autovuokraamon tarkka etäisyys valitusta sijainnista. Jos lomalle saapuu lentäen, on mahdollista vuokrata auto Cancúnin kansainväliseltä lentoasemalta ja jatkaa sieltä matkaa omatoimisesti eteenpäin. Expedian sivujen kautta Meksikoon suuntautuvan matkan järjestäminen onnistuu helposti samasta osoitteesta luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Hakupalveluiden avulla on mahdollista suunnitella yksilöllinen matka omien toiveiden mukaan. Autonvuokrausvertailussa voi valita jopa haluamansa autovuokraamon, mikäli tahtoo asioida tietyn yrityksen kanssa. Kun vuokraat auton etukäteen, sujuu lomakin rattoisammin.

Tutustu kohteeseen Cancún

Tutustu kohteeseen Cancún Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!