Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Cancún

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Cancún

Tietoja Cancúnista

Lennot Cancúniin

Cancún on suosittu rantalomakohde Meksikon Quintana Roon osavaltiossa. Karibianmeren rannalla sijaitseva Cancún tunnetaan upeista valkoisista hiekkarannoista, vilkkaasta yöelämästä ja ympäri vuoden paistavasta auringosta. Cancúnin lentoasema sijaitsee reilun 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Suomesta Cancúniin voi lentää osan aikaa vuodesta suoralla Finnairin lomalennolla. Suorat lennot Helsingistä ovat myynnissä vain matkanjärjestäjän kautta. Omatoiminen matkaaja voi pakettimatkan sijaan ostaa matkanjärjestäjältä pelkät lennot tai varata itse välilaskulliset reittilennot esimerkiksi Pariisin tai Frankfurtin kautta. Parhaat välilaskulliset lennot ja hotellivaihtoehdot löytyvät helposti Expedian sivuilta.

Cancún on ihanteellinen kohde yhdistää rento rantaloma monipuolisiin aktiviteetteihin ja luonnonnähtävyyksiin. Cancún tunnetaan myös aktiivisesta ja vauhdikkaasta yöelämästä ja diskoista, joissa musiikki ja hauskanpito jatkuvat aamuun asti. Etenkin maaliskuussa Cancún on täynnä nuoria amerikkalaisia viettämässä kevätlomaansa. Keskustassa on paljon ravintoloita, baareja ja klubeja. Kaupungissa on myös mainiot ostosmahdollisuudet.

Cancúnin ilmasto on trooppinen. Sää on kuuma ja kostea ympäri vuoden. Hurrikaaneja voi esiintyä loppukesästä ja syksyllä, mutta Cancún on silti turvallinen lomakohde. Suomesta Cancúniin järjestetään pakettimatkoja etenkin talvi- ja kevätkaudella. Marras-joulukuu on ehkä otollisinta matkustusaikaa, sillä silloin turisteja on huomattavasti vähemmän kuin kevätkaudella, ja hinnat voivat olla alhaisempia. Cancún tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet loman viettoon. Kaupungista on myös mahdollista tehdä mielenkiintoisia päiväretkiä mayojen temppelikaupunkeihin tai lähteä viidakkoseikkailulle. Puolentoista tunnin laivamatkan päässä sijaitsevalla Isla Mujeresin trooppisella saarella on mahdollista seurata merikilpikonnien elämää.

Lentäminen Suomesta Cancúniin

Helsinki-Vantaalta ei ole suoria reittilentoja Cancúniin, mutta etenkin talvella ja keväällä kaupunkiin järjestetään Suomesta suoria lomalentoja. Lomalennot myydään usein loppuun, joten matkaa varatessa kannattaa olla aikaisin liikkeellä. Cancúniin voi lentää omatoimisesti tekemällä välilaskun jossakin Keski-Euroopan kaupungissa. EU-kansalaiset eivät tarvitse viisumia Meksikoon. Meksikoon tultaessa on kuitenkin täytettävä maahantulolomake. Passin on hyvä olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan loppumisesta.

Lennot Cancúnin kansainväliselle lentoasemalle

Cancúnin kansainvälinen lentoasema on Meksikon toiseksi vilkkain lentokenttä ja koko Karibian alueen kiireisimpiä kenttiä. Se palvelee vuosittain reilua 17 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla on kaksi kansainvälisen matkustajaliikenteen terminaalia ja yksi yksityinen terminaali. Suomesta ei ole suoria reittilentoja Cancúniin, mutta useat matkanjärjestäjät tarjoavat pakettimatkoja etenkin talvikuukausina. Suorat lennot Suomesta Cancúniin kestävät yli 12 tuntia. Jos etsit mahdollisimman halpoja lentoja Cancúniin, kannattaa tutustua myös reitteihin, joihin kuuluu jopa kaksi välilaskua. Välilaskullisen lennon matka-aika voi olla 14–20 tuntia.

Cancúnin lentoasema sijaitsee 22 kilometriä Cancúnista lounaaseen. Linja-autokuljetus lentokentältä Cancúnin keskustaan ja hotellialueelle kestää noin 20 minuuttia. Lentoasemalta pääsee hotellialueelle myös taksilla. Cancúnin lentokentän verkkosivuilta voi varata virallisen taksin jo etukäteen. Euroja voi vaihtaa paikalliseen valuuttaan, Meksikon pesoon, pankeissa ja valuutanvaihtotoimistoissa. Turistialueella kansainväliset luottokortit käyvät yleisesti maksuvälineenä.

Cancúnin lentoasemalta on linja-autoyhteys Cancúnin eteläpuolella sijaitsevaan Playa del Carmenin lomakohteeseen. Matka kestää noin tunnin. Vilkkaasta viihde- ja yöelämästä tunnettua Cancúnia pienempi rantakaupunki Playa del Carmen on erityisesti perhematkailijoiden suosiossa.

Cancúnin lentoasemalla on monta autovuokraamoa. Vuokra-auton voi varata kätevästi etukäteen Expedia-palvelussa. Viihdeparatiisin ja Karibianmeren valkoisten hiekkarantojen lisäksi Cancún tarjoaa mahdollisuuden tutustua Jukatanin niemimaan luonnonnähtävyyksiin ja mayojen historiaan. Kulttuurista ja nähtävyyksistä kiinnostuneen matkaajan kannattaa ehdottomasti tehdä päiväretki mayojen porraspyramideille. Cancúnista järjestetään retkiä Chichén Itzán ja Palenquen maya-kaupunkeihin sekä Agua Azulin ja Misol-Han vesiputouksille.

Tietoa lennoista kohteeseen Cancún

Kohdelentokenttä Cancúnin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi CUN
Kohdekaupunki Cancún