Lennot - Meksiko

Parhaat kaupungit kohteessa Meksiko

Matkaopas: matkat kohteeseen Meksiko

Meksiko ja Väli-Amerikka – Suuntana Meksiko? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Meksiko. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Meksiko COVID-19:n takia?
Näppärästä asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset melkein mihin tahansa matkaa koskevaan kysymykseen, kuten esimerkiksi siihen, miten voit peruuttaa tai vaihtaa lentosi COVID-19:n vuoksi. Jotta et joutuisi stressaamaan turhaan, lue valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lentoliput.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Meksiko meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on helppoa kuin mikä. Vaihe 1: anna haluamasi matkustuspäivät ja kohde ja paina “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla sijaitsevan “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: nappaa halpa ja joustava lentolippusi kohteeseen Meksiko.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Meksiko matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian seurauksena matkailuun on tullut muutama ylimääräinen haaste. Käy läpi seuraavat neuvot ennen kuin astelet lennolle kohteeseen Meksiko:

 • Tutki sekä lähtöpaikkasi että kohteesi säännöt. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muista tehdä selvityksiä ennen kuin teet varauksen.
 • Kun kuljet lentokentän turvatarkastukseen, pidä kasvomaski päälläsi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Kasvomaskiin sonnustautumisesta kieltäytyviä saatetaan sakottaa ja estää pääsemästä määränpäähän.
 • Älä anna tarkastuskorttiasi lentokentän työntekijälle vaan aseta se itse suoraan skannerin päälle. Nosta se sitten ylös tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin on lupa pakata käsidesiä korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarasi, kuten puhelimesi, lompakkosi ja avaimesi, tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu koskemaan laukkuusi tarkistaakseen sen.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Meksiko?
Jotta saisit lyömättömän tarjouksen kohteeseen Meksiko, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin. Harkitse lisäksi hakutuloksiesi ylälaidassa olevan Expedian kätevän “Joustavat päivämäärät” -linkin käyttämistä. Sen avulla voit vertailla läheisten päivien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana oli kohteeseen Meksiko menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Meksiko maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli runsaasti halpoja lentolippuja. Menopaluulento kohteeseen Meksiko maksoi tällä ajalla – . Lukuisat onnekkaat lomailijat onnistuivat saamaan kohteesta () lähtevän yhdensuuntaisen matkan niinkin pieneen hintaan kuin .
Mitkä ovat kohteen Meksiko suosituimmat lentokentät?
Jos olet varaamassa lennot kohteeseen Meksiko, voit valita kätevimmän lentokentän muutamasta vaihtoehdosta. Nämä ovat joitain alueen tunnetuimmista:

 • México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema) – 13721 lentoa kuukaudessa.
 • Guadalajara, Jalisco (GDL-Don Miguel Hidalgo y Costilla Intl.) – 3960 lentoa kuukaudessa.
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedon kansainvälinen lentokenttä) – 3005 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Meksiko?
Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteen Meksiko lentoliput maksoivat keskimäärin – . Hinnat yleensä riippuvat lennon lähtöajasta, matkustusluokasta, lentoyhtiöstä ja siitä, milloin varaat lentoliput.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Meksiko?
Paras ajankohta ostaa lento kohteen Meksiko lomamatkaa varten on . Lentoliput ovat tyyreimmillään kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Meksiko kestää?
Lentomatkasi kesto voi olla pitkä tai sitten lyhyt riippuen lentosi lähtöpaikasta. Jotta voisimme auttaa sinua helpommin matkustamaan kohteeseen Meksiko, olemme tehneet listan muutaman suosituimman kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Cancún, Quintana Roo (CUN-Cancúnin kansainvälinen lentoasema) → México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 27 minuuttia
 • Tijuana, Baja California Norte (TIJ-General Abelardo L. Rodriguezin kansainvälinen lentokenttä) → México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema): 3 tuntia ja 8 minuuttia
 • Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedon kansainvälinen lentokenttä) → México, Distrito Federal (MEX-Méxicon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 41 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Meksiko?

 • Kulturelli ja energinen Mérida on täydellinen paikka aloittaa vierailusi kohteessa Meksiko. Tutustu mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, kuten Plaza Altabrisa, käy shoppailemassa tai nauti tämän kohteen laajasta ruokatarjonnasta sen useissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on sinun!
 • Kohteessa Mérida on trooppinen savanni-ilmasto. Ennen kuin lähdet matkaan, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on hyvä olla valmis kaikkeen!
 • Peto, joka sijaitsee suurin piirtein 130 km kaakkoon kohteesta Mérida, kannattaa myös lisätä matkasuunnitelmaan. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Plaza Principal de Peto – muista vierailla vähintään täällä.