Halvimmat lennot kohteeseen México

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – México

Tietoja Mexico Citystä

Lennot Mexico Cityyn

Jo ensimmäinen silmäys lentokoneen ikkunasta vakuuttaa matkailijan siitä, että Mexico City tarjoaa vierailijalleen vahvoja vaikutelmia. Jos saavut pimeän aikaan, näet ensimmäiseksi miljoonien valojen loisteessa kylpevän suurkaupungin. Päiväsaikaan tulijaa tervehtivät Mexico Cityn syliinsä sulkevat vuoristot. Meksiko tunnetaan säväyttävästä ruoasta, väreistä, kulttuurista ja rytmikkäästä kansanmusiikista, jota sombreropäiset mariachi-muusikot soittavat. Nopeimmin pääset keskelle tätä tulista, mystistä ja rosoisen romanttista kulttuuria, kun varaat lentoliput Mexico Cityyn.

Lennä elämänmakuiseen Mexico Cityyn

Mexico Cityn kansainvälinen lentoasema on tavattoman vilkas lentokenttä, jonka läpi kulkee päivittäin noin 100 000 matkailijaa. Suomesta Mexico Cityyn voi lentää usean eri lentoyhtiön asiakkaana, ja myös matkustusluokissa on valinnanvaraa tavallisesta economy-luokasta businessluokkaan asti. Kuten tämän kokoluokan lentokentältä voi odottaakin, palvelut ovat todella kattavat. Kentältä löytyy esimerkiksi runsaasti ravintoloita, joiden joukosta matkailija löytää niin suuria pikaruokaketjuja kuin Latinalaisen Amerikan herkkuja tarjoilevia ravintoloita. Mexico Cityn nykyinen lentoasema korvataan suunnitelmien mukaan vuonna 2020 Mexico Cityn uudella lentoasemalla.

Lentokentältä pääsee nopeasti matkustamaan Mexico Cityn keskustaan ja useisiin kaupunginosiin metrolla. Lähin metropysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä terminaali 1:stä, ja metrojunat liikennöivät joka päivä keskiyöhön asti. Jos sinulla on paljon matkatavaroita mukanasi, metrossa matkustaminen voi olla hankalaa. Metroasemat ovat usein melko ahtaita, ja etenkin ruuhka-aikoina junat ovat täynnä ihmisiä. Hyvä vaihtoehto on hypätä Metrobus-bussiin, joka vie matkailijat mukavasti kaupungin keskustaan sekä terminaalin 1 että 2 luota.

Kun olet aikeissa lentää Mexico Cityyn, sinun kannattaa vertailla lentoja huolella. Lentolippujen hinnat vaihtelevat paljonkin matkustuskuukauden mukaan. Mexico City on hyvä vierailukohde vuoden ympäri. Myös viikonpäivä, jona matkustat, saattaa vaikuttaa hintaan. Käytä siis toki muutama ylimääräinen tovi lentojen vertailuun, niin voit löytää halvat lentoliput Mexico Cityyn.

Lento Meksikoon kestää useita tunteja, joten matkailijan kannattaa varautua yhteen tai useampaan välilaskuun. Jos välilasku ei veny aivan tavattomiin mittoihin, on lentokentillä lorvailussa toisinaan oma viehätyksensäkin. Illalla lentokentän hiljentyessä on mukavaa selailla matkaoppaita ja suunnitella tulevia matkapäiviä. Seikkailijat ottavat välilaskuista ilon irti ja etsivät tarkoituksella lentojen joukosta pisimmät välilaskut. Tällaisen useamman tunnin mittaisen välilaskun aikana matkailija ehtii poiketa lentokenttäalueen ulkopuolella kurkistamassa, mitä kaupungilla on tarjottavana. Käteen saattaa hyvinkin jäädä ideoita vaikkapa seuraavan loman varalle. Muista kuitenkin tarkistaa, oikeuttaako lippusi sinut poistumaan lentokentältä ja tarvitsetko mahdollisesti viisumin kohteeseen.

Onko haaveissa säväyttävä kulttuuriloma lämpimässä? Varaa lentoliput Mexico Cityyn.

Reppumatkailijat lentävät usein Mexico Cityyn ja jatkavat muutaman päivän kaupunkivisiitin jälkeen matkaansa Meksikon pienempiin kaupunkeihin ja rannoille. Kulttuurista ja historiasta kiinnostunut vierailija saattaa sen sijaan hyvinkin viihtyä Mexico Cityssä koko matkansa ajan. Lento ja hotellihuone jostakin sadoista hotelleista Mexico Cityssä takaavat hyvät lähtökohdat lomalle, joka hivelee kaikkia aisteja. Mexico Cityssä matkailija pääsee kokemaan sykähdyttäviä kulttuurielämyksiä pelkästään kuljeskelemalla ympäri eksoottista kaupunkialuetta. Kulttuuria ei Mexico Cityssä tarvitse erikseen etsiskellä, sillä kaupungissa on enemmän museoita kuin missään muualla maailmassa. Matkailijan kannattaa tutustua ainakin Meksikon kuuluisimman taiteilijaparin Frida Kahlon ja Diego Riveran vaikuttaviin maalauksiin.

Kun tahdot kokea Meksikon äärettömän rikkaan kulttuurin, sinun kannattaa varata samalla kertaa sekä lento että hotelli Mexico Citystä. Näin pääset helpoiten unohtumattoman lomamatkan alkuun. Jos haaveissasi on nähdä yhdellä kertaa kaikki Meksikon monet kasvot, voit varata vuokra-auton Mexico Citystä ja matkustaa omassa tahdissasi Meksikon aurinkorannoille, omaleimaisiin kaupunkeihin ja keskelle hämmästyttäviä intiaanikulttuureja.

Tietoa lennoista kohteeseen México

Kohdelentokenttä México
Kohdelentokentän IATA-koodi MEX

Suosittuja lentoja kohteeseen México

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.