Etsi vuokra-autoja kohteessa Eurooppa

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Eurooppa

Eurooppa: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Eurooppa tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Eurooppa vuokra-autovaraukseni?
Ymmärrämme, että suunnitelmiin tulee joskus muutoksia viime minuuteilla. Siksi useat etukäteen maksetut varaukset voi peruuttaa ilmaiseksi korkeintaan kuusi tuntia ennen auton noutamista vuokrauspisteestä. Saat kaikki tiedot autonvuokraussopimuksesta. Jos et löydä peruutusehtoja sopimuksestasi, saat apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Eurooppa?
Monet vierailijat valitsevat economy-luokan ajoneuvon kohteessa Eurooppa. Ne ovat suosittuja polttoainetehokkuutensa ja edullisuutensa ansiosta. Niiden kompaktin koon vuoksi ne soveltuvat lisäksi täydellisesti kaupunkiajoon. Mutta economy-luokan ajoneuvot eivät ole ainoa vaihtoehtosi. Tarjontaamme kuuluu myös katumaastureita sekä täysikokoisia ja kompakteja autoja. Halusitpa sitten vierailla vain kohteessa Eurooppa tai tutustua myös lähialueisiin, valikoimistamme löydät lomallesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Eurooppa Expedian kautta?
Halvimman tarjouksen löytäminen kohteen Eurooppa vuokra-autolle on helppoa Expedian avulla. Sinun tarvitsee vain antaa matkasi tiedot ja vertailla suosituimpien autovuokraamoiden tarjouksia. Ja jos lisäät varaukseesi lennot ja hotellin, säästät entisestään!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Eurooppa?
Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotias vuokrataksesi auton kohteessa Eurooppa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että nuoremmat kuljettajat voivat usein vuokrata vain tietyn ajoneuvoluokan auton, kuten esimerkiksi economy-luokan tai kompaktin ajoneuvon. Nuoremmat kuljettajat eivät yleensä voi vuokrata specialty- tai luksusluokan ajoneuvoa. Lisäksi monet vuokraamot veloittavat nuoren kuljettajan lisämaksun. Kannattaakin tutustua ehtoihin ja rajoituksiin tarkasti ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Eurooppa?
Auton vuokraaminen kohteessa Eurooppa on helppoa. Tarvitset yleensä vain voimassa olevan ajokortin ja luottokorttisi. Valittuasi tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon kannattaa tutustua tarkkaan vuokraamon ehtoihin varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse esittää muita dokumentteja.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Eurooppa?
Kyllä voit. Expedia tekee yhteistyötä hyvämaineisten vuokra-autoyritysten kanssa, jotka vuokraavat kaikentyyppisiä ajoneuvoja myös viikoittain ja kuukausittain. Tarkista tarjouksemme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja tutustu kohteeseen Eurooppa sekä sen lähialueisiin oman auton ratin takaa.
Voinko vuokrata auton kohteessa Eurooppa, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tutustu eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos onnistuit löytämään autovuokraamon, joka vuokraa autoja alle 25-vuotiaille kohteessa Eurooppa, hyvä juttu! Mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jotkut näistä yrityksistä veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot jokaisen autovuokraamon ehdoista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla