Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Dublin

Dublin on kuvankauniin Irlannin mielenkiintoinen pääkaupunki, jonka historia ulottuu kauas ennen ajanlaskumme alkua. Jos haluat nähdä maata laajemminkin, vuokraa auto, jolla pääset seikkailemaan oman mielesi mukaan ympäri Irlantia. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla ja halusitpa nauttia merenrannoista tai Irlannin vehmaasta sisämaasta, pääset autolla juuri niihin paikkoihin, joihin haluat. Dublinin autovuokraamojen laajasta valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivimman auton juuri sinulle sopivaan hintaan. Halutessasi saat auton käyttöösi kätevästi Dublinin lentokentältä.

Löydät lennot, hotellin tai niiden yhdistelmän sekä tarpeitasi vastaavan auton vaivattomasti Expedian hakupalvelun avulla. Voit käyttää autonvuokrausvertailua, joka helpottaa oikean valinnan tekemistä. Kun syötät palveluun hakukriteerisi, saat saman tien näkyviin kaikki sellaiset autot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Näet myös helposti ja vaivattomasti autovuokraamojen ajankohtaiset tarjoukset. Vertaa hintoja rauhassa omalla kotisohvallasi.

Dublin ja Irlanti matkakohteena

Dublin on satamakaupunki, joka sijaitsee Irlannin itärannikolla. Kaupungin halki virtaa Liffey-joki, jonka rannoilla on mukava kävellä. Kaupungin keskustassa on varsin helppo liikkua ja sieltä löytyy niin nähtävyyksiä kuin shoppailumahdollisuuksiakin. Nähtävyyksistä mainittakoon esim. Dublinin linna, Trinity College ja Pyhän Patrickin katedraali. Olut- ja viskikulttuurilla on myös pitkät perinteet ja pubeja löytyy runsaasti. Vuotuisia tapahtumia ovat mm. Irlannin suojeluspyhimyksen Pyhän Patrickin päivä 17. maaliskuuta sekä ”Bloomsday”, joka perustuu kirjailija James Joycen teokseen Odysseus (Ulysses) ja jota vietetään 16. kesäkuuta.

Liikunnan harrastajalle Irlanti tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja. Jos haluat Irlantiin golfaamaan, sinun kannattaa vuokrata auto, jolla pääset suoraan mille tahansa maan 350 golfkentästä. Löydät toinen toistaan hienompia golfkenttiä aivan Dublinin ympäristöstä mutta myös muualta Irlannista. Vaeltajalle maa tarjoaa hienoja reittejä ja henkeäsalpaavan kauniita maisemia.

Irlannin luonnossa on paljon nähtävää. Rannat ovat paikoin hiekkarantoja, paikoin kallioisia ja jylhiä. Dinglen niemimaa sekä Cliffs of Moher upeine kallioineen sopivat esimerkeiksi hienoista matkailukohteista. Rannikolta sisämaahan edetessään näkee vaihtelevia, kumpuilevia maisemia, kun taas saaren sisäosat ovat tasankomaata. Maan pinta-alasta on laidunmaana yli puolet, ja laiduntavia lampaita näkeekin runsaasti. Metsiä puolestaan on varsin vähän. Maanviljelystä on saarella harjoitettu jo noin 5 000 vuoden ajan. Irlanti tunnetaankin vihreänä saarena.

Irlanti tarjoaa paljon nähtävää myös historiasta kiinnostuneille. Eri puolilla maata sijaitsevat vanhat luostarit ja linnat, viikinkien perustamat kaupungit tai vaikkapa Oscar Wilden kotitalo Dublinissa ovat käymisen arvoisia kohteita. Dublinissa, Trinity Collegen kirjastossa, voi myös käydä ihailemassa noin vuodelta 800 jKr. peräisin olevaa latinankielistä Kellsin kirjaa, joka sisältää Uuden testamentin evankeliumit.

Irlannissa vallitsee merellinen ilmasto, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että lämpötilavaihtelut eri vuodenaikojen välillä ovat varsin pienet.

Vuokra-autolla ympäri Irlantia

Jos olet aikeissa mennä golfaamaan tai haluat lähteä kiertämään maata suoraan Dublinin lentokentältä, auto kannattaa vuokrata sieltä. Tällöin matkatavaroiden kuljettaminen on helppoa ja vaivatonta. Kaikissa Expedian kautta varattavissa vuokra-autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä.

Irlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Se voi aiheuttaa aluksi hämmennystä tottumattomalle, mutta varovaisuudella ja tarkkaavaisuudella pääsee pitkälle. Eksotiikkaa matkailuun tuo myös se, että paikkojennimet ovat kylteissä englannin lisäksi myös iirin kielellä. Minnekään ei ole pitkä matka, mutta ajamiseen kannattaa silti varata aikaa erityisesti, jos aikoo ajella pikkuteitä pitkin.

Kun etsit sopivaa hotellia, löydät Expedian sivuilta lukuisia hyviä vaihtoehtoja Dublinista sekä Galwayn, Claren ja Limerickin kreivikunnista. Voit siis helposti suunnitella reittisi majoituksineen päivineen vertailemalla tarjontaa Expedian sivustolla. Hotelleilla on myös hyviä tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää.

Autonvuokraus kohteessa Dublin: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Dublin?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Dublin halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Dublin?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Dublin keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Dublin?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Dublin?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Dublin

Tutustu kohteeseen Dublin Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!