Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Praha

Katso kaikki kohteen Praha vuokra-autot

Autonvuokraus Prahassa

Vltavajoen varrella sijaitseva Tšekin pääkaupunki Praha lumoaa matkailijan erityisesti arkkitehtonisella kauneudellaan. Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva kaupungin vanha keskusta on todellinen helmi, jota ei Prahan-matkalla kannata jättää väliin. Prahan liikennettä pidetään yleisesti pysäköinnin ja ruuhkien takia ongelmallisena, mutta kärsivällinen lomalainen voi toki halutessaan vuokrata auton Prahassa. Vuokra-autolla liikkuminen on kätevää myös etenkin silloin, jos aikoo tutustua myös kaupungin ulkopuolisiin kohteisiin.

Koe Praha vuokra-autolla liikkuen

Praha on erittäin suosittu matkailukohde Euroopassa. Sen kauneus hipoo taianomaisuutta tavalla, jota kaupunkimatkailusta kiinnostunut matkailija ei halua jättää näkemättä. Halpoja matkoja Prahaan kannattaa etsiä nimenomaan kesäsesonkien ulkopuolelta, jolloin myös hotellien hinnat ovat usein edullisempia. Silloin kaupungissa on paremmin vapaana myös pysäköintipaikkoja vuokra-autolla liikkuville matkailijoille.

Edullista autonvuokrausta Prahassa

Prahan kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Prahan keskustasta, on Prahan suurin lentoasema. Se tunnettiin aiemmin nimellä Ruzyněn kansainvälinen lentoasema, mutta sen virallinen nimi on nykyään Prahan Václav Havel -lentoasema. Lentoasemalta on erittäin hyvät yhteydet eri puolille Eurooppaa, ja myös halpalentoyhtiöt ovat hyvin edustettuina lentotarjouksia Prahaan etsivien riemuksi. Suomesta Prahaan matkustaminen on nopeaa ja edullista – ainakin Finnairilla on Helsingistä Prahaan suoria lentoja, jotka ovat perillä vain hieman yli kahdessa tunnissa. Lentoasemalta voi matkustaa Prahan keskustaan taksilla tai bussilla, mutta sieltä voi myös vuokrata auton.

Praha on varsin tiivis kaupunki, jossa voi hyvin liikkua julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla. Kävellen pääsee myös moneen paikkaan. Jos auton haluaa kuitenkin vuokrata, se onnistuu kätevimmin tekemällä varauksen autonvuokrauspalvelujen sivustolla ja hakemalla auton haluamastaan autovuokraamon toimipisteestä Prahassa. Toimipisteitä on lentoaseman lisäksi lukuisia kaupungin keskustassa, joten Prahassa on varaa valita, mistä auton haluaa hakea. Jos autolla haluaa liikkua myös Prahan keskustassa eikä vain Prahan ulkopuolisissa kohteissa, auton noutopisteeksi on suositeltavaa valita lentoasema. Siten auton saa kätevästi heti käyttöön kaupunkiin saapuessaan. Lentoasemalla autonvuokrauspisteitä on pysäköintitalon pohjakerroksessa. Autonvuokraus etukäteen kannattaa siksikin, että vuokraus tulee näin halvemmaksi, ja muut vuokraukseen liittyvät yksityiskohdat, kuten autovakuutus, aukeavat matkailijalle helpommin omalla kuin paikallisella kielellä. Vuokraukseen ei sisälly mitään erityisesti huomioon otettavia yksityiskohtia, sitä poikkeusta lukuun ottamatta, että ajokortti on täytynyt olla hallussa yli vuoden, jotta autonvuokraus Prahassa on mahdollista.

Viehättävä Praha

Praha on vuosien varrella säilyttänyt suosionsa matkailijoiden keskuudessa. Kauneudestaan ja romanttisuudestaan tunnettu kaupunki houkuttelee matkailijoita niin historiallisilla ja arkkitehtonisilla nähtävyyksillään kuin myös modernilla ilta- ja yöelämällään. Osa Prahan viehätystä syntyy sen kukkuloiden avulla. Niiltä avautuvat näköalat ovat henkeäsalpaavan kauniit, ja maaston kumpuilevuus yhdessä kaupungin läpi virtaavan Vltavajoen kanssa saa aikaan viehättävän tunnelman. Kaupungin romanttisuutta lisäävät höyrylaivaristeily upeissa maisemissa, barokkipuutarhan tunnelmallisuus, katulamppujen erityinen loiste ja avoin ja rento ilmapiiri. Varaa hotellihuone Prahasta, ja pääset osalliseksi tästä tunnelmallisesta ilmapiiristä ja Prahan viehätyksestä.

Prahassa on paljon monenlaisia nähtävyyksiä. Kauniiden vanhankaupungin rakennusten lisäksi sadan tornin kaupungiksi kutsutusta Prahasta löytyy uskomaton määrä erilaisia torneja ja näköalapaikkoja, joista kaupungin kauneutta voi ihastella. Muita nähtävyyksiä ovat kuninkaanlinna, Kaarlensilta, Pyhän Vituksen katedraali, oopperatalo ja astronominen kello. Kulttuurikaupunkina Praha tarjoaa matkailijoille myös teatteri- ja nukketeatteriesityksiä, oopperaa, klassista musiikkia, taidenäyttelyitä ja tanssia. Moninainen, eri tyylisuuntia edustava arkkitehtuuri muodostaa osaltaan Prahan viehätyksen. Kesä on paras aika kokea Prahan kauneus, mutta myös muina vuodenaikoina kaupunki on tutustumisen arvoinen. Tšekkiläinen olut ja ruoka ovat myös kokemisen arvoisia, ja ostosmatkailuun Praha on edullisena kohteena oivallinen kaupunki.

Tutustu kohteeseen Praha

Tutustu kohteeseen Praha Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!