Hae vuokra-autoja kohteessa Punta Cana

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Punta Cana

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Punta Cana

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Punta Cana
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Punta Cana?
Halvin päivähinta autonvuokraukselle kohteessa Punta Cana tällä viikolla oli . Kun käytössäsi on vuokra-auto, voit tutustua kohteeseen omaan tahtiisi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Punta Cana (PUJ-Punta Canan kansainvälinen lentoasema)?
Saavuttuasi kohteeseen Punta Cana (PUJ-Punta Canan kansainvälinen lentoasema) löydät Hertz- ja Payless-vuokraamojen pisteet lyhyen matkan päästä, joten pääset tutustumaan kohteen Punta Cana nähtävyyksiin vuokra-autollasi nopeasti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Punta Cana vuokra-autovaraukseni?
Asiakaspalvelumme sivuilla on tietoa varauksen peruuttamisesta. Suurimmassa osassa tapauksia saat täyden hyvityksen, jos etukäteen maksettu varaus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista. Kannattaa kuitenkin tarkistaa auton vuokraehdot nähdäksesi, sovelletaanko varaukseesi joitain erityisehtoja.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Punta Cana?
Economy on halutuin ajoneuvoluokka kohteessa Punta Cana. Nämä kompaktit, polttoainetaloudelliset ja helposti pysäköitävät autot tekevät kaupunkiin tutustumisesta helppoa. Ja parasta on se, että ne ovat edullisia vuokrata. Näin sinulle jää rahaa myös muihin asioihin lomasi aikana.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Punta Cana?
Kaikki tietävät, että Punta Cana on yksi parhaimmista lomakohteista tällä alueella. Mutta lähiseudulla on myös lukuisia muita inspiroivia kohteita, joihin voit tutustua, kun varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama idea, joiden avulla voit aloittaa road tripisi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Monista nähtävyyksistään kuuluisa Santo Domingo sijaitsee suurin piirtein 160 km:n päässä kohteesta Punta Cana. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Parque Colon, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Keskimäärin 120 km:n päässä sijaitseva Samana on toinen kohde, joka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan. Ja täällä ollessasi ei kannata unohtaa käydä kohteessa Rinconin uimaranta.
  • Kaiken ajamisen jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa luonnonhelmassa kohteessa Isabel de Torres-vuori. Se sijaitsee keskimäärin 280 km:n päässä kohteesta Punta Cana.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Punta Cana Expedian kautta?
Ainutlaatuisten jäsenhintojemme sekä etuohjelmamme ansiosta säästät huomattavasti, kun vuokraat ajoneuvon Expedian kautta. Ja koska kohteessa Punta Cana on autonvuokrauspistettä, löydät itsellesi parhaiten sopivan ajoneuvon nopeasti ja helposti. Mutta emme tarjoa vain edullisia vuokra-autoja. Voit varata kauttamme myös hotellit, lennot ja paljon muuta, ja yhdistää kaikki kohteen Punta Cana lomapaketiksi. Mitä enemmän lomasi eri osia pakettiisi varaat, sitä enemmän voit säästää.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Punta Cana Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita haluamasi automallin ja vertailla suosituimpien brändien tarjouksia. Expedia tekee parhaan vuokra-autotarjouksen löytämisestä nopeaa ja helppoa. Ja jos yhdistät kohteen Punta Cana vuokra-autovaraukseesi lento- tai hotellivarauksen, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Punta Cana?
Jos olet 21-vuotias tai vanhempi, voit vuokrata ajoneuvon kohteessa Punta Cana. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vuokraamot veloittavat yleensä nuorilta kuljettajilta lisämaksun, jonka on tarkoitus kattaa korkeampi vahinko- tai onnettomuusriski. Lisäksi nuoret asiakkaat eivät yleensä voi vuokrata luksusluokan ajoneuvoja tai suurempia autoja. Tutustu ehtoihin ja rajoituksiin huolellisesti ennen varauksen tekemistä välttääksesi ikävät yllätykset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Punta Cana?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Useimmat autonvuokrausyritykset tulevat lisäksi tarjoamaan sinulle vakuutuksen, joka on valinnainen. Mutta jos päätät olla ottamatta tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todistuksen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokraehtoihin välttyäksesi ongelmilta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Punta Cana?
Edullisin vuokra-ajoneuvo maksoi kohteessa Punta Cana viimeisten seitsemän päivän aikana päivässä. Seuraavaksi parhain saatavilla oleva hinta oli .
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Punta Cana?
Kyllä voit, ja tulet löytämään suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkapäiväsi ja me näytämme sinulle useiden johtavien autovuokraamoiden upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Punta Cana, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut yritykset kohteessa Punta Cana vuokraavat ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo lisämaksuja tästä, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Punta Cana?
Vakuutuksen valinta riippuu haluamastasi autotyypistä, kuljettajan iästä ja muista eri tekijöistä. Lue siis huolella vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.